НАБОР 2004 - университетски класирания

• 51 254
  • 711
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Писа, не е нормално това. Освен вчера да са пуснали грешно красиране, както го направиха при нас в 7-ми клас. Joy Обади се в университета и питай.
Обадих се. Не съм била видяла вчера. Днешното е вярно, класиран си е по първо желание. Честитиха ми и ме поканиха да се запиша. Много бяха мили, ама изглежда има някаква грешка в системата им, защото имам снимки от вчерашното класиране, не е като да съм шизофренясала.
Значи правилно предположих, че са пуснали грешно класиране. Joy Ами, честито тогава!

# 526
То ако на нас не се случи, на кой. Но това означава, че може и някой друг да е прекласиран, не вярвам моят да е единствен. Дано всички объркани са минали напред!

# 527
  • София
Между другото, бройките за момчета в четирите софтуерни специалности в СУ са същите като миналата година. Няма промяна в никоя посока, след разнопосочните слухове първо за свиване, после за разширение.
Не знам защо е такава тайна как местата са разпределени по специалности.
Давам справка за броя места момчета в СУ, без информационни системи - ще ги получите като от 525 извадите сбора на посочените.
Скрит текст:
Не съм питала колко са, защото местата се виждат в профила на сина ми. Констатирах, че са миналогодишните. Разпределени са точно както са били миналата година - СИ-75, КН-115, Инф.-75, ИС-60. Не правят общо 525, защото това са заедно с бройките за момичета. Момчешките бройки за четирите специалности са общо 325.
За предишните години има инфо на сайта на ФМИ колко са били отпуснатите бройки. За тази се гласуваха след като беше започнало подаването на документи и предполагам, затова не са обновили информацията. Голямата тайна са приемните балове, обикновено, не местата.
Бора, преди за брой пишеше 1, 4, 11 - някакви рандъм числа. Сега се опресниха и се появих тези - 115, 75, 75... абе, миналогодишните. Затова писах, че няма промяна, а уж се спрягаше. Не е изключено пак да се променят, ще видим. Има време до понеделник - то класиране пускат хората и после го сменят, та за едни бройки да придиряме тука Joy
Писа, честито Kissing Heart

# 528
  • някъде из облаците
Pisa, има и друго детенце, същата специалност , механотроника и ИТ на немски, изместено от 3-то желание, на първо, точно както при Вас.
Извинявайте, че се включвам в темата, от месец ви следя, имам племенник, който завърши 12кл. След профилираната матура по мат- ка / въобще не бях в час с всички промени/, опитваме се да му вдигнем самочувствието, че направо се беше... и така почнах да чета темата ви.
За протокола приет в ТУ киберсигурност трето желание с бал 25.5, тази година с повече от 3 единици е паднал бала. Чуди се за второ класиране да пробва за ИСН или да си остане както е, защото и двете специалности му харесват.
Приет и в НБУ информатика.
Кандидатства и в СУ, но там шанс няма, след провала на матурата по мат-ка, не вижда смисъл да чака.  
Успех на всички деца,  които чакат класирания и благодаря за цялата информация, която споделяте.

# 529
  • София
Излезли са резултатите от ДЗИ по училища: https://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZkYW55Ym9uL … yM21zZzQ2NjYxMDQx

Това са първите по БЕЛ:

# 530
  • София
Честито на всички приети деца!
Времето лети бързо. Докато се усетим и ще почне първия семестър.
Наборката трябва да е налична в университета на 29 август, ей го къде е

# 531
  • Варна
Момичета, знам, че не е тук мястото, но моля обяснете ми нещо. Когато се подава заявление за кандидатстване в гимназия, задължително ли трябва да има има медицинско?
Благодаря!
П.п. В седмокласната тема е голям змиярник и не смея да питам. 😁

# 532
  • София
По време на наборите за професионалните гимназии искаха медицинско

# 533
Сссссамо ако има включена дори и една професионална паралелка. Joy

# 534
  • София
Медицинско трябва за професионалните паралелки, но не е задължително да се прикачи при подаване на заявлението. Може да се носи чак при записването.

# 535
  • Варна
Много благодаря! Не се целим в професионални паралелки, но ще включим няколко в заявлението.
Щом може и при записването при нужда е чудесно. Иначе утре трябваше да тичам до личната. Нали обикновено медицинско като за работа се търси?

# 536
  • София
Да

# 537
Очаквах моето училище да е с доста по-нисък резултат, честно казано 😂 но се радвам, че са добутали до 4,80

# 538
Много е забавно в седмокласната тема Simple Smile. Много разбиращи са се събрали .....Санака, имаш здрави нерви Simple Smile!

# 539
С всяка година седмокласната става все по-малко забавна по това време на годината, а компетентните по много въпроси лица - все повече. Задаващите едни и същи въпроси, чиито отговори са дадени няколко мнения по-назад - също.

Общи условия

Активация на акаунт