НАБОР 2004 - университетски класирания

• 51 257
  • 711
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честито на новоприетите! Да се чувстват на място, да срещнат интересни преподаватели и много нови приятели!

"Ние" чакаме 10.07. След това ще стане ясно дали ще кандидатства и в НБУ на следващата сесия. Леко ми е неспокойно от това негово спокойствие, но нищо не мога да направя. И без това, сега и да беше кандидатсвал, докато не излезе 1-во, та даже 2-ро класиране в СУ, решението няма да има възможност да бъде взето, а срокът за записване щеше да е минал. Между другото, бройките за момчета в четирите софтуерни специалности в СУ са същите като миналата година. Няма промяна в никоя посока, след разнопосочните слухове първо за свиване, после за разширение. Може пък в резултат на тези "движения" надолу-нагоре да са се запазили или просто това не се е отнсяло за СУ - нали все пак тези бройки се разпределят между различни уни-та в страната.

# 511
  • София
Сега проверих в НБУ, здравните осигуровки се поемат от 01-ви Октомври. Което означава, че за Юли , Август и Септември трябва сина ни да си ги плати.

# 512
Хора, имаме промяна в класирането. Възможно ли е това, добре че погледнах!?
Вчера:

Днес:

# 513
  • София
Мандаринка, възможно ли и новите бройки да не са отразени в системата, защото увеличението по решението на МС мисля, че е конкретни бройки за университет, конкретно за СУ е посочена бройка, въпросът е в кои специалности в рамките на информатика и компютърни науки.

# 514
Писе, странно!

# 515
В МУ София, в документите за записване има и декларация.
Здравните осигуровки се заплащат от университета, от момента на записване. Вярвам, че навсякъде е така.

Не, осигуровките се заплащат от унито от старта на учебната година. В СУ плащат от 1.10. За юли, август и септември - студентът трябва да си ги плати.
ТУ е изключение. Мисля че само те плащат осигуровки лятото.
Проверих отново статуса на дъщеря ми.
Няма месеци без здравни осигуровки. Не съм внасяла. Учи в МУ София.

# 516
  • София
Писа, не е нормално това. Освен вчера да са пуснали грешно красиране, както го направиха при нас в 7-ми клас. Joy Обади се в университета и питай.

# 517
# 518
  • Пловдив
Писа, не е нормално това. Освен вчера да са пуснали грешно красиране, както го направиха при нас в 7-ми клас. Joy Обади се в университета и питай.

На наборите им върви явно така. Simple Smile  Но е странно наистина.

# 519
Хора, имаме промяна в класирането. Възможно ли е това, добре че погледнах!?
Вчера:

Днес:

супер, значи е приет на първо желание, според мен това е истинското класиране, по същия начин излиза табличката и при нас, но най-добре звънни и питай в учебен отдел.

# 520
Имам един глупав въпрос, но не се ориентирам. След като запазването на участие в следващо класиране става с представяне на дипломата в оригинал, как се участва за няколко университета?
Не сме приети по първо желание в ТУ, чакаме класиранията на СУ и УНСС в понеделник-вторник и очакваме и там да не сме приети по първо желание. Подаваме си дипломата в ТУ, за да участваме в следващо класиране, и ако не сме доволни и от него си вземаме дипломата и трябва да заявим участие и СУ и в УНСС за второ класиране. Как става? Или ако се запише в ТУ, няма ли как да продължи да участва за СУ и УНСС? Тотално не мога да се ориентирам.

# 521
  • София/Благоевград
В ТУ при записване се носи дипломата в оригинал, след което ти я връщат. Но ако искаш да участваш на няколко места във второ класиране, май няма как....

# 522
Обадих се. Не съм била видяла вчера. Днешното е вярно, класиран си е по първо желание. Честитиха ми и ме поканиха да се запиша. Много бяха мили, ама изглежда има някаква грешка в системата им, защото имам снимки от вчерашното класиране, не е като да съм шизофренясала.

# 523
Между другото, бройките за момчета в четирите софтуерни специалности в СУ са същите като миналата година. Няма промяна в никоя посока, след разнопосочните слухове първо за свиване, после за разширение.
Не знам защо е такава тайна как местата са разпределени по специалности.
Давам справка за броя места момчета в СУ, без информационни системи - ще ги получите като от 525 извадите сбора на посочените.
Скрит текст:

# 524
Обадих се. Не съм била видяла вчера. Днешното е вярно, класиран си е по първо желание. Честитиха ми и ме поканиха да се запиша. Много бяха мили, ама изглежда има някаква грешка в системата им, защото имам снимки от вчерашното класиране, не е като да съм шизофренясала.
При нас няма промяна. Същото, като вчера.

Общи условия

Активация на акаунт