Добре дошли в света на настолните игри 2

• 12 750
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
а защо не пробвате да отидете в някой клуб за настолни игри, ако има в града в който живеете, така ще можете да тествате различни игри и да видите, кои се харесват на детето ви.
иначе игри за 7+ има доста - аз мога да предложа тези които аз познавам, Хотел за буболечки, Добъл, Кортекс- различни видове, Speed Colors, Игриви лакомници- морски шах без патова ситуация, много се харесва и на деца и възрастни, Катан за деца, Експлодиращи котета, Додо ...

# 106
  • София
Изобщо не знам къде може да има такова чудо като клуб за настолни игри… Иначе сме от София.

# 107
Изобщо не знам къде може да има такова чудо като клуб за настолни игри… Иначе сме от София.

Аз съм виждала само в хотелите в детските стаи при аниматорите, където има някакви настолни игри..
Но нарочен клуб в София не съм чувала да има

# 108
Преди ковид имаше доста клубове. Сега не съм сигурна какво работи. При всички случай на Славейков има такъв. Тип кафене и се плаща вход (4-5-6-7 лв). Потърсете и разпитайте какви игри имат. Може да се подготвите с правилата предварително.

Между другото, подобни клубове има и в други градове.

# 109
  • София
Доста има, някой може и да е затворил, но се сещам за Абордаж, Level up (бях там наскоро), Каркасон, Трите трола.

# 110
Освен изброените от Ния, до колкото знам са открили нов във жк. Хиподрума /около Била/- Mox Games, Левъл Ъп имат един на Славейков и един около Операта, "Клуб за бордови игри, табла и шах Dice masters"- Студенски комплекс, клуб "Еуфория" -  бул. „княз Александър Дондуков“, Block number 389 кв. Младост,
Сигурно има и други, но на пръв "спомен" са ми тези.

# 111
  • Варна
За Варна някой знае ли?

# 112
във Варна мисля, че се казва Балрогата

Общи условия

Активация на акаунт