Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 61 919
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
При мен не се впива, макар, че съм 40+ (суха околоочна). Състава ме, очуди, че е 18,5 от 20 в приложението за състав на продуктите.

# 556
А идеята му е да е база ли? Защото с този розов цвят...
Аз съм с жълт подтон на кожата.

# 557
Розово/прасковеният цвят на коректора под очи има за цел да неутрализира цвета на сенките пак там и няма общо с подтона на кожата.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 03:04 от Agent Provocateur

# 558
А идеята му е да е база ли? Защото с този розов цвят...
Аз съм с жълт подтон на кожата.

Не, както Агента е казала. Между другото вече са пуснали и по-жълтеникава версия на същия кънсийлър, но не е зареден в БГ.

# 559
На мен този на Катрис ми се стори доста сух, поне като го пипнах на тестер. Иначе аз съм много доволна от този:

Използвала съм няколко броя точно от розовия цвят, точно за околоочната зона.

# 560
Моля, препоръчайте ми озаряващ коректор за под очите. Търся лека текстура, да не се събира и изсъхва, а за събуди и озари погледа. От ДМ/Лили да е. Сега съм с Nyx barr with me serum и е окей, но искам повече озаряване и събуждане на зоната. Тъмни кръгове и торбички нямам.
https://shop.lillydrogerie.bg/korektor-2r-c

# 561
Имам този на Катрис озаряващия на  essencev и коректора на Maybelline и съм + за мейбълийн този на катрис се впива в бръчките отдолу дафи фиксирам с пудра,но не е кой знае какво.

# 562
Колебая се между тези, кой ще препоръчате:

# 563
Здравейте, красавици! Имам спешна нужда от вас😀. Решила съм да направя подарък на близка приятелка - хубав ФДТ и след изчетеното се спрях на DIOR като марка. Цвета ще го изберем с нея на място, но кой конкретно модел на Диор е подходящ за: 45+, суха кожа, с признаци на стареене и петна за прикриване, по възможност да не се събира в линиите. Не разчитам на консултантите в Дъглас, а на вас♥. Може и по-добър, ако имате предложения, но да е с възможност за тестване, т.е. да е наличен във физически магазин. Благодаря предварително, желая ви весели празници!

# 564
Здравейте! Имам голяма чуденка и нужда от вашата помощ кой ФТ да избера Clarins skin illusion natural или Guerlain terracotta le teint. На 40+ възраст съм със суха кожа и фт които съм ползвала до сега вече ми идват сухи и лицето ми става като маска. Кой от двата е по-хидратиращ и стои естествено без да се събира в бръчиците? И другият въпрос ми е тона ми е топъл,но когато избера W или розовее или става много жълто лицето. Ако избера N дали няма да е по-естествен цвета?

# 565
Здравейте, красавици! Имам спешна нужда от вас😀. Решила съм да направя подарък на близка приятелка - хубав ФДТ и след изчетеното се спрях на DIOR като марка. Цвета ще го изберем с нея на място, но кой конкретно модел на Диор е подходящ за: 45+, суха кожа, с признаци на стареене и петна за прикриване, по възможност да не се събира в линиите. Не разчитам на консултантите в Дъглас, а на вас♥. Може и по-добър, ако имате предложения, но да е с възможност за тестване, т.е. да е наличен във физически магазин. Благодаря предварително, желая ви весели празници!
Този е достатъчно добър и отговаря на изискванията ви
https://douglas.bg/dior-forever-skin-glow-conf-62384

# 566
  • Стара Загора
И аз скоро питах за мнение за този фон дьо тен и другия на марката DIOR FOREVER NATURAL NUDE ФОН ДЬО ТЕН ФЛУИД. И двата ги тествах, разлика почти не открих, освен вторият при мен стои леко по естествено. Цветовете се припокриват. Взех си втория. Страхотен за моята кожа. Не се събира в линиите. Средна покривност. Нямам петна за покриване, така, че там не знам. Бръчки леки имам около очите като се усмихна. Кожата ми е леко суха към нормална. Така, че пробвайте и него. На 51 г съм.

# 567
dia4ti,  sanny, благодаря ви момичета, значи ще тестваме и двата. Последен въпрос - ако лицето ѝ е по-светло от тялото, как да ѝ изберем нюанс - да пасва с лицето или да търсим нещо като тена на тялото, за да няма разлика. (Аз лично я забелязвам, когато е с по-открито деколте и малко ми е странна така, всеки път почти ѝ го казвам😀). Та правилото кое е при избор на тон за ФДТ?

# 568
За себе си предпочитам цветът на лицето да не се различава от шията и деколтето. От фдт на Dior, който посочих, моят цвят е 2N.

# 569
Ако разликата е малка-гоним цвета на тялото, т.е един тон по-тъмен ФДТ от кожата на лицето.
Ако разликата е фрапантна (лятото съм като съставена от двама човека), избираме нещо по средата между тяло и лице и бронзираме с продукт със същия или малко по-топъл продукт. Лятото често прасковения подтон става малко по-жълт, жълтият- бронзов/оранжевеещ), а розовият-малко по-неутрален при тъмна кожа и още по-розов при Светла.

Общи условия

Активация на акаунт