Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 61 937
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Мили дами, желая ви весело посрещане на Новата година!Бъдете здрави, обичани и изобилно благословени Heart Тръгнах да поръчвам три фон дьо тена наведнъж, но ми хрумна да поискам съвет от вас.Иска ми се да съм по-разумна в покупките, да спра да трупам и да намеря точните продукти за мен Simple Smile Та, колебая се между Nars Light Reflecting или Chanel Les Beiges Healthy Glow .На 42 години съм с нормална към суха кожа, нямам нищо за прикриване.Целя изравнен тен и по-малко подчертаване на фини линии, бръчки за щастие нямам още.

# 571
Фдт на NARS е с подчертано жълти оттенъци, имайте го предвид.

# 572
Направих грешка да поръчам фондьотен по интернет 3 направих грешка не е моят цвят,не се избира фондьотен по интернет!

# 573
Аз и от магазин трудно си избирам , добре че отсипват в Сефора .

# 574
Аз 99% от купените фдт ги изхвърлям.
Никога не мога да си взема моя цвят. Няма такъв явно ..
Отливки колко съм пробвала и нищо не ми пасва. От дрогерията купувам без проба, че не са скъпи и после в ги прехвърлям в нас и последната им спирка е майка ми или кофата.
Това ми е най-ужасния продукт за купуване.

# 575
  • Бургас/Пз
Аз явно съм голяма късметлийка с цвета на кожата, който имам. Досега нямам нито едно грешно попадение . Има формули и консистенции , които не ми допадат, но грешен цвят не. Назад във времето дори доста често свесвах различни с идеята да докарам уж перфектния цвят, ама вече и това не правя. Смесвам само, ако го усещам сух и то много често с олио или серум и това е. Последно си купих три нови, които са съвсем различни и на трите им уцелих цвета от първия път.

# 576
Много яко! 😀
Би ли споделила кои са тези масла и серуми, с които смесваш сухи фдт? Фдт, от който имс цвят за мен, е матов, а аз не обичам точно такива финиши.

# 577
Та, колебая се между Nars Light Reflecting или Chanel Les Beiges Healthy Glow .На 42 години съм с нормална към суха кожа, нямам нищо за прикриване. Целя изравнен тен и по-малко подчертаване на фини линии, бръчки за щастие нямам още.
Нарсът е с средно покритие и може да надгражда, Шанелът е леко към средно. Аз бих ти препоръчала Шанела, въпреки, че аз имам продукта на Нарс (но и неща, които крия) Simple Smile

ФДТ купувам онлайн без всякакви задръжки и не чакам 100% точен цвят (да не говорим, че моят точен цвят се мени драстично в течение на годината!

Весело посрещане!

# 578
Aз смесвам доста , а и не се харесвам с много светъл фон дьо тен .
За Худа какво ще кажете ? Аз искам покривно ст , свикнала съм с Estée Lauder и всичко ми се струва недостатъчно покривно . Трябва коректор да си взема и съм отворена за препоръки , загледала съм too faced и новият на Худа .
Весело посрещане ! 💕

# 579
  • София
Tamar, вземи си Shiseido Revitalessense Skin Glow - ще ти пасне точно на типа кожа и търсеното покритие.
Candy girl, според мен ЕЛ е по-добър от Худа, по-естествено стои. Худа на мен ми беше като маска, прекалено покривен.

# 580
Мерсии , аз имах старата формула , мислих че има разлика .
Може да пробвам и too faced Simple Smile

# 581
Ако някой иска да си сменя ЕЛ-то предлагам да опита матовия и дълготраен на Фенти (не зная дали се предлага в БГ, но за мен беше приятно откритие тази година, въпреки че продуктът не е нов)
Fenty Beauty by Rihanna
Pro Filt’r Soft Matte Longwear Liquid Foundation

Следващият, който ще опитам като ми свърши любимия лек ФДТ е този:
Fenty Beauty by Rihanna
Eaze Drop Blurring Skin Tint

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 18:36 от Agent Provocateur

# 582
И при мен е голяма мъка с цветовете, никога не уцелвам. Преди почти всички оксидираха, сега няма такъв филм-всичко е светло както в бутилчиците, не мърда грам откъм цвят. За добра покривност мога да препоръчам на Tarte-Face Tape, много е икономичен и покривен, сваля се лесно (за разлика от ЕЛ ). Наскоро си взех на Too Faced-Born this way-matte, надявам се да е добро попадение.

# 583
  • Бургас/Пз
Много яко! 😀
Би ли споделила кои са тези масла и серуми, с които смесваш сухи фдт? Фдт, от който имс цвят за мен, е матов, а аз не обичам точно такива финиши.
Ами в зависимост какво имам налично -  примерно в момента ползвам чист витамин Е и ми харесва да смесвам с него ДУ. Това е единствения сух фдт в момента , който имам. Един серум на So simple, също добре се смесва. Ето този е https://sosimplecosmetics.eu/product/serum-za-litse-omega/. Все пак съм на 46 години, със суха и кожа, която със сигурност има индивидуални нужди. Не мога да кажа за вас дали ще е подходящ. В интерес на истината изключително много харесвам продукти с глоу ефект и серумни консистенции, не много покривни , до средна покривност и откакто ги открих тя, нищо не бъркам или смесвам.

# 584
А аз си смесвам ФДТ,за да си докарам цвят.

Общи условия

Активация на акаунт