Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 61 919
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас/Пз
Честита Нова Година! Много красиви и сбъднати моменти да имате!

Някой има ли отзиви за тази четка, дали наистина не поема много продукт, както твърдят . Има доста положителни коментари, на ми се иска мнение от първа ръка Simple Smile
https://selestre.com/product/khabuki-chetka-za-grim-selestre/?fb … 20200481951810154

# 586
Честита нова година и от мен момичета! Да сте много здрави, щастливи и да не спирате да блестите! 💫

И аз като ДХЗ много обичам да смесвам поне два фон дьо тена - така правя перфектния цвят, а също и консистенцията😂

ДУ много добре се смесва със серума на ЕЛ, това от тук го научих 😊

# 587
Честита нова година! Ани, поема си продукт, не намирам разлика с другите ми четки, не е лоша, плюс е, че доста по-голяма  площ от лицето покрива, мека е, но на мен не ми е фаворит. Търсих на Герлен четката, не я намерих и заради популярността й тогава при инфлуенсърите я поръчах.

# 588
Честити да сте! Благословени, щастливи и здрави! Бръчка да не видите и пора да не ви застигне!
Ани, четката е само реклама. Първообразът беше небезизвестната Artis четка. Купих един куп, биват, още са ОК всъщност. Сега модерно е да са още по-големи, обаче нищо не се сравнява с хубава бъфинг или плоска четка. Разбира се, зависи и какъв е продуктът.
Агент, Фенти правят хубав ФДТ, съвсем съвсем приличен. Купих всички в момента, в който излязоха и мога да нося и матовия, даже си нося цвят 290 за смесване в момента. Eaze Drop, който си набелязала е лек, блърващ и заглаждащ пори. По-матовото братче на Face and Body, а с него се смесва чудесно. Има един лек кусур. В момента, в който види бръчка, ляга и се хваща за нея, описва я цялата и не пуска до края… на челото нямаме бръчки, там сме ясни, обаче ако имаш около устата-пак го помисли.

# 589
  • Бургас/Пз
Пупи, Ния, благодаря ви, спестихте ми една покупка Simple Smile Аз като цяло май само с бютиблендъра  успявам да се справя или с пръсти . Дъщеря ми ми подари една Zoeva 113, от която тя е много доволна, обаче аз нещо не се справям с четка.

# 590
Честита Нова Година! Много красиви и сбъднати моменти да имате!

Някой има ли отзиви за тази четка, дали наистина не поема много продукт, както твърдят . Има доста положителни коментари, на ми се иска мнение от първа ръка Simple Smile
https://selestre.com/product/khabuki-chetka-za-grim-selestre/?fb … 20200481951810154
Имам четката, не е лоша. Сякаш, да, не поема много продукт. Но си я купи от Aliexpres или Shein за 3 лева, а не от тези измамници.
Имам тези двете
Скрит текст:

Най-доволна съм от тази
Скрит текст:

# 591
  • София
Честита нова година!

Показаните твърди четки са много хубави за донабиване на ФДТ-на след като е разнесен с пръсти (буквално печатам лицето с тях) - получава се много естествено. Проблемът е, че много трудно се перат.

Аз също обичам да смесвам ФДТ-ни и тонирани слънцезащити - от една страна добавям екстра функция над вече сложената слънцезащита, от друга страна постигам цветът, който ми е нужен на момента, както и текстурата, от която кожата ми има нужда.

# 592
Подкрепям за четката на екотулс - много естествено стоят серумните фдт-ни с нея при мен. Другата, която харесвам е на Real Techniques, мисля че беше №200.

# 593
  • плевен
Привет, момичета! Честата, здрава и щастлива Нова година! С комбинирана към суха кожа съм, използвам Estee lauder double wear, но малко ми изсушава зимните месеци.  Искам да пробвам нещо друго, ако е възможно със средна покривност.Гледах този Шанел на водната основа , но не знам дали би ми било подходящ.
И още нещо- какво ви е мнението за нощния серум на ЕЛ, някъде четох, че при смесване с фон дьо тен дава добър резултат.

# 594
Подкрепям за четката на екотулс - много естествено стоят серумните фдт-ни с нея при мен. Другата, която харесвам е на Real Techniques, мисля че беше №200.
Имам и 200, но Екотулс е по-добрата. Simple Smile

И още нещо- какво ви е мнението за нощния серум на ЕЛ, някъде четох, че при смесване с фон дьо тен дава добър резултат.
Този серум така и не мога да го измажа, нещо не ми е уау или де да знам и аз какво съм очаквала, но разни други пò видимо правят добрини за кожата ми, отколкото този. Не съм опитвала да го смесвам с фдт, но ще пробвам. Може пък така да го довърша най-после.

# 595
  • Стара Загора
Гледах този Шанел на водната основа , но не знам дали би ми било подходящ.
Този на Шанел не е покривен. Той е за хора които искат само да изравнят тена. Казвам го от опит. Консултантката каза, че може  да се надгражда, но не съм пробвала. Специално този ФДТ е най-добре да се пробва, за да не останете разочарована, че сте дали доста пари, а пък насреща, нищо Simple Smile

# 596
Аз ползвам тази четка за фон дьо тен и много ми допада:

# 597
Дава. Но ако го нямате и искате да си го купите за да го смесвате със ДУ не си заслужава. Аз съм го имала, но не планирам да го купувам отново, защото от ЕЛ имам много по-любими серуми от него. Опитайте с наличните си серуми или олио за лице, които имате.

Ния, мерси, мила! Супер як тост Simple Smile)) Все още държа фронта около устата, но разбира се, ще го тествам преди да купя!

РТ200 е чудесна четка за ФДТ (за дъщеря ми купувам РТ, но гледам, че посяга и към Сигмите ми, тийнката)

# 598
  • София
Здравейте, момичета!
Моля за помощ. Взех този CC крем https://douglas.bg/it-cosmetics-cc-cream-with-spf-50-conf-55699, нанасям го с четка, но някак се "свлича" по лицето ми. Преди него слагам вит. Ц, тонер и ампула центела. Днес пробвах без центелата, но ефектът е същия. Някакъв праймър ли да взема или пък матираща пудра ... Кожата ми е нормана към мазна в Т зоната.
Благодаря!

# 599
Пробвай с бюти блендър или пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт