Еманципацията – ограбва или възнаграждава модерната жена?

• 24 154
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 1 005
С риск да прозвучи самонадеяно всичко мога сама, или мога да си платя някой да го направи, но е много по-забавно, когато партньорът ми прави неща за мен Smile
И знам, че това е важно, виждала съм как връзки се разпадат заради това уж малко нещо.

# 1 006
много жени грешно разбират еманципацията и за тях означава “дай да докажа колко съм независима като правя всичко, че и повече сама..”
не бих си го причинила, в крайна сметка най- успешни са хората, които работят добре в екип, не “и сам война е войн”

# 1 007
  • София
Аз изключииииително много съм държала да съм на 100 % независима, ама чак до тъпота. Това кат бях малка.
После пораснах и се чатнах, че не е нужно, но през този ми личностен катарзис си подложих увереност във всеки аспект, което е много.

Та, не е лошо да сме и така и онака, но да вървим напред и да си градим личната еволюция.

# 1 008
Еманципацията е равни права, не идентични хора.

# 1 009
Simple Smile Повечето хора разбират еманципацията като жената да се доказва на мъжа. Но например при Ревена имаме обратния случай - реализирана жена, при която мъж - румънецът, - е трябвало да опита да се равни по нея, и не е успял.

# 1 010
Целенасочено да си търсиш някой по-нереализиран от теб за да се покажеш като по-реализирана, ами не си явно. Не коментирам потребителката, защото и не вярвам на 100% в разкази от интернета, но в спорта хората се доказват като си изберат някой в същата категория, ако наистина искат да се доказват (не е задължително да го правят).

# 1 011
Интересна теза - по каква причина мъжете и жените се събират с такива не от своята "черга", задължително ли е да има нездраво доказване за сметка на отсрещния.

# 1 012
  • София
Много изтощително, много.

# 1 013
  • Paris, France
Интересна теза - по каква причина мъжете и жените се събират с такива не от своята "черга", задължително ли е да има нездраво доказване за сметка на отсрещния.

Собствената черга е продрана, а другият предлага дебел ........ персийски килим. Далече сме от собствената ни черга. Липсват мъже от нашата черга, които искат брак с нас. Заради последната причина много кралици и кралски дъщери не са се женели. Жените сме силно хипергамни, а при мъжете е обратното. Може да сме любопитни да пробваме други черги или легла без намерения да оставаме вечно там. Подозирам, че това е стилът на Равена в момента, но не може да го признае пред самата себе си. Характерно е за млади жени и мъже, за хора, които излизат от дълга моногамна връзка.

Доказва се този, който иска връзка пред този, който много много не я иска. Равениното не е доказване, а мазохизъм.

# 1 014
Аз мога всичко сама, ако съм сама /без мъж/, ако имам мъж,мноооого неща започвам да не мога да ги правя Wink хем той си изиграва ролята на рицар, хем аз на кралица и всичко е точно Joy ако нещо се обърка, мога и сама, много ясно ..

# 1 015
Аз мога всичко сама, ако съм сама /без мъж/...
А иди си направи скандал със себе си.

# 1 016
А иди си направи скандал със себе си.
Ам-гъл го можеше това 😁

Разбира се, че не е задължително, просто имаше разказан такъв пример. А и не всеки гледа чергата, някои гледат човека и там вече няма какво да доказваш.

# 1 017
Е, винаги може да се намери човек за скандал. Онлайн, офлайн, който както го предпочита! Trollface

# 1 018
  • София
Ето какво дирят толкова хора в бг мама Laughing

# 1 019
Колко е хубаво да се оставиш в едни силни мъжки ръце ,и да се понесеш на облака на любовта.

Общи условия

Активация на акаунт