Еманципацията – ограбва или възнаграждава модерната жена?

• 24 198
  • 1 057
  •   1
Отговори
# 945
А, на тези, дето сами са си хамали, не им изневеряват, ясно...

# 946
Винаги се радвам, когато някой иска да ми помогне за лесните неща, но за трудните - тцъ. По случайност предимно мъжете ги влече тая схема Laughing
И съседната тема онагледява.

# 947
Жената просто си е бастун. Няма общо с еманципацията и това колко изкарва.
Изглежда ми доста скована и хладен тип, дръпната и непоказваща емоции.

Възможно е тя да е бастун, абсолютно.

Но при изказванията от бай ти Георги, не бих вземала обясненията му за чиста монета.

# 948
примерите са повече от тъпи...
ами ако е предлагал натискане по полянки, пейки или обществени места, може да не е дърво жената, ами просто да ги е надраснала тези неща и да не я възбуждат грам, да са ѝ убиващи желанието за интимност.. може да обича на кухненския плот или срещу огледалото на банята да се вихри, примерно..
не ѝ харесало това, което предлагал и веднага я плюе, ама как така ще иска нещо различно..кой колкото си може, ама не всеки е длъжен да го приема..

# 949
  • Paris, France
Хм, аз също бих предпочела да платя на хамали, вместо да местя диван, спалня и пр. с нечия помощ. Нормално ми се струва.

+1, при това имам мъж и свекърите идваха да помагат като се местехме. Да помагат с гледане на деца, опаковане и разопаковане на дребни вещи имам предвид, не мъкнем в на хладилници и гардероби. Свекърът ни подари гардеробите в спалните и още в магазина плати да дойдат да ги монтират. Майка ни подари диваните и единичните легла, плати да ги доставят и помогна да ги сглобим, но не беше трудно и вещите не бяха тежки. Свекърът може да боядисва, но плати на бояджия да ни боядисат апартамента. Аз също можех. 

Аз отказвам чичистачка, но е защото не ща чужд човек в къщи. За миене на дограма, боядисване на стаи наемаме.

И аз бих предпочела почивка с куче и вибратор в хубав хотел, където приемат кучета пред почивка с предлагащ се за хамалин, който иска да се целува по улиците.

# 950
Винаги се радвам, когато някой иска да ми помогне за лесните неща, но за трудните - тцъ. По случайност предимно мъжете ги влече тая схема Laughing
И аз това щях да кажа. Да забие някое винтче или да подаде ток и да запали колата в студено време-да. Ама да ми помогне с реконструкция на част от терасата. За това ми даде цена, при все че се гласеше да се нанесе у нас и да живее за моя сметка. Сексът му беше по минус скалата, защото нулата беше някакъв връх за него. Балканец, сър, балканец! Е не българин, ама румънец. Терасата си я направих без пари - сама. И сега се срещам отново с евреина. Обичали оралната любов...хахахаха.Обича всякаква любов и най-важното е, че е супер издържлив, защото е обрязан и наистина иска да достави удоволствие на партньорката си.

# 951
  • Paris, France
Сексът му беше по минус скалата, защото нулата беше някакъв връх за него. Балканец, сър, балканец! Е не българин, ама румънец.

Сексът ти е бил по минус скалата, ама не заради мъжа, а защото си продължавала упорито да му пускаш след като си видяла, че не ти пасва и не те задоволява. Неговият си е бил екстра.

Балканци харесваш, мадам. Мъжът ти, някакъв грък, този, израелецът идват все от един и същ, близкоизточен район. Няма лошо. И аз имам силни етнически и културни, че и езикови предпочитания, обаче и посмъртно няма да се насила да излизам с дърти убитаци, децата им, майките им, да си плащам само защото били ... и аз не знам какви.

А това, че сегашният гледа да ти достави удоволствие идва от културата и възпитанието му. Религията му го изисква. Не я харесваш, но харесваш начина, по който моделира мъжете.

Гледай си кефа със сегашния, защото си е джакпот отвсякъде. През седмицата си работиш и разпускаш вечер, уикенда с него. Така няма да си омръзнете.

# 952
Аз също не разбрах защо се търси заместник на евреина - харесвате се, сексът ви е перфектен по твои думи, като отношение към теб е това, което харесваш и искаш. Имал големи деца - ами все някога ще отлетят от къщата му. В сравнение с другите, за които си писала, наистина звучи като джакпот. Това, че баща ти не го харесва, ми се струва доста слаб довод против него.

# 953
Сексът му беше по минус скалата, защото нулата беше някакъв връх за него. Балканец, сър, балканец! Е не българин, ама румънец.

Сексът ти е бил по минус скалата, ама не заради мъжа, а защото си продължавала упорито да му пускаш след като си видяла, че не ти пасва и не те задоволява. Неговият си е бил екстра.

Балканци харесваш, мадам. Мъжът ти, някакъв грък, този, израелецът идват все от един и същ, близкоизточен район. Няма лошо. И аз имам силни етнически и културни, че и езикови предпочитания, обаче и посмъртно няма да се насила да излизам с дърти убитаци, децата им, майките им, да си плащам само защото били ... и аз не знам какви.

А това, че сегашният гледа да ти достави удоволствие идва от културата и възпитанието му. Религията му го изисква. Не я харесваш, но харесваш начина, по който моделира мъжете.

Гледай си кефа със сегашния, защото си е джакпот отвсякъде. През седмицата си работиш и разпускаш вечер, уикенда с него. Така няма да си омръзнете.
Май си права.
Само да добавя, защо не търся помощ за лесните неща. Ами, елементарно Уотсън! Така даваш повод при конфликт на интереси да ти кажат: " Ама ти ме търсеше само за да ме използваш." Е, вече не те търся! Доволен? Или избива комплекси сред приятели и по форуми?🤐

# 954
Току що целия Балкански полуостров потъна под вода.
Заради един румънски айсберг.

# 955

Накарай ги, не е толкова трудно - жените си го можем Smirk Аз всичко оставям на мъжете - от физически трудните за мен задачи до резервиране на хотели, организация на почивки, какво ли не.

# 956
  • Paris, France
Аз също не разбрах защо се търси заместник на евреина - харесвате се, сексът ви е перфектен по твои думи, като отношение към теб е това, което харесваш и искаш. Имал големи деца - ами все някога ще отлетят от къщата му. В сравнение с другите, за които си писала, наистина звучи като джакпот. Това, че баща ти не го харесва, ми се струва доста слаб довод против него.

Тя самата не знае какво иска. Няма опит с общуване, сваляне и връзки там, където живее. Пристига женена, с мъж от нейната си държава и е била женена 30 години. Оттогава начините на общуване са се променили, връзките и браковете също.

Мисля, че би искала да са двойка и в обществото, да живеят заедно или поне да прекарват време по домовете си. Ако се замисли, ще установи, че и да живеят заедно, през седмицата тя е на работа, има и някаква домакинска работа, сина си, баща си. Реално и да живеят заедно, няма да прекарва с мъж повече време, отколкото прекарва сега. Само ще има повече терен за конфликт, защото тя не е праволинейна, иска да става на нейното, силно е териториална и зависима от мнението на баща си. Не е и в първа младост и възрастта ни прави ригидни.

У мъжа не може да иде заради инфантилните му 30 или 35 годишни деца и факта, че не принадлежи религиозно.

Не, не се изнасят пущините. Срещу нас има една синагога, към която виждам да се отправят 90 годишни майки с по някой 60 годишен инфантил. Има и бащи. Който не се изнесе до 40г си е още у мамаша. От 15 години сме в квартала и половината, тогава 30 годишни, още си живеят у техните. Те трябва да намират жилище до синагога, да обзавеждат кашерна кухня, да купуват кашерни чаршафи, мебели, всичко. Това струва поне 4 или 5 пъти обзавеждането в не кашерен дом. С родителите не търчат по пазари в петък, винаги наготвено, нямат дертове.

Тук повечето религиозни евреи и араби живеят у родителите до сватбата си. Силно религиозните се женят много млади, освен мъжете-мюсюлмани. Ако на 17, 18 или 20 се оженят и изнесат, добре. Останалите живеят като децата на равениния. След развод при религиозните евреи момичетата остават при майката, а момчетата над 7, примерно остават с бащата. Сещаш се какъв кеф е. 

За мене тя има това, което идеално и пасва и ще и пасва до пенсия.

# 957
Бях останала с впечатлението, че децата му са колкото нейните. Ама 30-35 годишни - това вече е тегава работа, представям си да трябва тя да се вписва в техния бит и ежедневие, ако се стигне до официализиране на връзката.
Ревена, сега ви е перфектно. Ти самата звучиш много по-спокойно и уверено от миналата година да речем, тази връзка в този ѝ формат явно ти действа добре.

# 958
Аз още от училище си знам, че мога да върша много неща, ама като помоля някое момче/мъж за помощ им става приятно.
Толкова ли е трудно жената да си пребори егото и да позволи на мъжа да помогне, много ясно, че ще се чувства добре. Не защото не може, а като куртоазия. Аз си мисля, че ако бях мъж и жената все ми демонстрира, че може и без мен, щях да изстина към нея.

Е, има го и този момент, че за някои неща няма да приема непрофесионална помощ, като оправяне на електричество или тръби , там е сериозна работа.

Но ако иска да ми преинсталира Уиндоус, моля заповядай.Да ми сложи телевизора на стената - ама разбира се.

# 959
Не могат да идат при майката. Майката е в Израел и не ще и да чуе за тях. И двамата са сингъл. Синът е на около 25-26. Дъщерята и тя там някъде. Тоя спор за съвместния живот сме го водили ен на брой пъти. Трябвало да си сменя религията. Защо пък аз да трябва да я сменям? Аз не съм и религиозна като капак на всичко и не вярвам в такива глупости, така че ноу уей! Почвам да се питам дали мъжете не го искат това като своеобразна форма на подчинение? Като нямаш страх от мен, поне от бог. Не знам. Разсъждавам си само.

Общи условия

Активация на акаунт