Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 062
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Страхотни сте, момичета! Носите страхотен заряд и сила! Благодаря, че ви има! Винаги ме усмихвате !Нека най-хубавото предстои......
Наде , вяра и спокойствие 😍
Мацето, бързо да се справите с трудностите 🍀

# 121
Маце, оправяйте се бързо 🍀❤️ Късмет на всички активни в момента 😜
Добре дошли на новите момичета. Аз  нямам нищо против някой друг положителен тест тук, но разбирам и всички ветерани. В еуфорията си все ще се случи да се метнеш в първата тема, която седи като последно активна на първа страница на форума, или излиза в търсачката на гугъл.

# 122
Хей момичета как сте
Честито на Lygia и ако някоя друга също е с положителен, да минава леко и до финал
Аз днес съм в страшна еуфория
Моята най добра приятелка от тинейджърските години,която юли месец беше готова да се готви за инвитро (второ дете, възраст 38г ,отново 3 години опити, но вече и с лоша спермпграма на мъжа й) днес сутринта ми звънна да ми каже че не осъзнато как се е случило е видяла двете черти
Разплаках се от радост чак,но минавам да кажа,че чудесата явно съществуват
Ще дойдат и при нас,даже когато най малко очакваме
 Дано скоро да се омитаме в отчетните всички
Маце,оправяй се
Шантал,по добре изключи психически да се натоварваш отдай се на почивка
Ако съм пропуснала някоя моля да ми простите
При мен закъснение на цикъл отново вече 9дни,няма нищо за съжаление
Агто вика какво закъснение с поликистозни реално не знаеш дата
Е да де,ама до преди 3 месеца идваше между 28 32 ден пък сега...😮‍💨
Я сега да ме светне някоя защо не е подходящо каране на колело че ортопеда ми го назначи вкъщи всвки ден по 30мин (не е баш колело ,че е само долу на земята слагам и въртя краката, ама как го обясних и аз) да го продължа ли да го спирам ли

# 123
  • София
Момичета,аз се разписвам с отрицателен тест за бременност ,но пък си знаех ,този месец просто изпуснахме момента.Реално направих тест без закъснение ,защото детето изкара някаква брутална ангина и исках да знам да се притеснявам ли за себе си,или не.
 Наточила съм се за следващата овулация,май ще сме точно след морска почивка отпочинали и готови!
Пия си фолиевата ,счупих си колелото и сега се чудя да си купувам ли ново ,защото може и да не го карам 😁
 Темите ги харесвам,защото в момента това ме вълнува,имам много мили приятелства от времето когато работихме за сина ми,после си бяхме и в една отчетна,изобщо хубаво беше!
Честно казано,въпреки че съм на 32,нямам много приятелки,които да мислят за деца,или поне не споделят.А с вас съм на една вълна!

# 124
  • София
чувала съм теорията за карането на колелото и спрях да въртя велоергометър /грешка/, но тя засяга контракции и натиск на матката, ако караш само долу педали не мисля, че ще е проблем.

# 125
  • София
чувала съм теорията за карането на колелото и спрях да въртя велоергометър /грешка/, но тя засяга контракции и натиск на матката, ако караш само долу педали не мисля, че ще е проблем.
О Шанталче,аз съм с цервикална недостатъчност и определено видя ли положителния тест спирам с карането и заменям с лежерни разходки,а и все пак си подрусва,не е никак ок в начална бременност.

# 126
  • София
Бъбъл. мисля, че това, което визира Reginasr, е онзи уред, които можеш да караш и седнала - щом е изписано от ортопед подозирам, че е за изправяне на стъпването /дребният има същото предписание, заради ротация в глезена/

# 127
Аз този месец реших, че няма да карам колело. Прочетох една много дива статия как от друсането можело да не се захване или нещо подобно и реших да пробвам. Относно темите и хората тук в групата - радвам се на всеки + тест, стискам палци на всяка една дама и се моля за всички ни. Но относно приятелките ми никоя не е на тази вълна. Една моя приятелка знае за опитите и ако стане въпрос само ми повтаря да съм била спокойна и щяло да стане, нямало смисъл да се следи О, били сме млади, да сме се обичали всеки ден и щяло да стане. Като цяло много ме дразнят такива изказвания. Тук мога да споделя и да задам въпрос и се чувствам по-спокойна. В някоя по-предна тема си бях споделила за майка ми, че не знае, но вчера пак - свекърът ми имаше ИД и тя не изпусна да му пожелае да стане дядо. Стана ми тъпо. Имам някакво вътрешно усещане, че нещо не е ОК, не знам защо. Надявам се просто да се филмирам 🤷🏼♀

# 128
Момичета, моя преглед мина. Видяхме хубаво сакче. Чухме сърчице - 144 удара в мин. 0.82 мм. АГ показа и една пулсираща точица. Каза, че е сърчицето. Тука вече аз рева за първи път от както разбрах и то най-вече от облекчение! Бебчето е едно отговаря на 6 г. с +5 дни. Ще се очаква      около 20.02. Пуснахме пакет тромбофилии за всеки случай. Каза да пия но шпа ако ме заболи така все едно ще ми идва. Продължавам с утрогестана. Каза че ложе да летим за почивката, но ми препоръча да не се къпя, защото понякога студената вода може да предизвика съкращения на матката, . По същата причина ни забрани секса. ММ тогава шеговито попита: “Само на нея нали?” Май и той си има план Б, за който аз не знам! 😂

АГ абсолютно не можа да повярва докато не видя. Вика “От извънземните ли е това бебе?” Казах й “Не от Бога ми е!

След две седмици съм пак на преглед.

# 129
Лигия честито ❤️
С този пулс да знаеш розови гащи ще са 😃
Дай боже всичко да е наред!
Аз затова си казах още в началото като разбрах, че ще е Божидара!
Пожелавам ти всичко да е наред до края и да си изкараш една лека и прекрасна бременност 🥰🍀🙏

# 130
  • София
Lygia , страхотно,настръхнах  ❤️ До финал да сте добре и да ви е щастливо и лекичко ,само с хубави новини!
 И без секс се оцелява и на нас ни беше забранен.

Така че тези,които още не сме с две черти сега ни е момента,че после не се знае знае ли се ... 😁 Ние с ММ не пропускаме момент,че при нас се знае ...

# 131
  • София
Lygia. Браво бре!! Знаех си че си 6+ седмица. Хайде лека да е и до финал!

# 132
Lygia, много хубаво! ❤️

# 133
Ligia, много хубаво да стои на топло до термин. 💗

# 134
Момичета , един въпрос проблем ли е днес да пропуснат противозачатъчните ..тъй като ги забравих ? Предполагам не е болка за умиране.

Общи условия

Активация на акаунт