Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 034
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Надежда, макар аз да съм реален пример как оптимизмът ми не води до положително развитие твърдо смятам, че негативното мислене не помага в такива случаи. Предполлагам колко е трудно да мислиш позивитно, но.... два 5 дневни си е направо 50% успех за мен... Опитай се да си намериш нещо да те разсейва и да не мислиш лоши неща / Аз направих сама ремонт на половината апартамент изминалият месец, за да не мисля за неуспешното инвитро/

# 106
shantall, прегръдки!

nadezhda, в темите в "проблемно забременява" не веднъж съм споделяла своя опит, ама ще го напиша и тук и се надявам да те успокоя малко. От два трансфера имам две имплантации (макар едната на грешно място) и симптоми имах 0. Първия опит го бях отписала тотално, а пък си изкарах 36г.с с близнаци от него. Така че стискам палци в неделя да видиш едно хубаво ЧХГ, а до тогава гледай наистина да се разсейваш с нещо (книга, кино, театър...)

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 17:22 от 2402

# 107
Шанталче, сещам се, когато аз се присъединих имената на темите звучаха толкова забавно и закачливо, че даже в самото начало си мислех, че са повече майтапчийски, обсъждане на пози за бебеправене и някакви съвети за тайминг на овулация - подобен тип неща.

Единствената причина да исках да вляза в групата още в самото начало на нашите опити буквално на първия месец, беше нередовния ми цикъл с години и ясното знание, че може да стане трудничко и трябва да се информирам малко повече. Не бях открила хашимото, не бяхме правили спермограми.

Мислех че ще прочета очевидните съвети като тестване с лентички по еди кое си време, след еди какво си въздържание от пишкане и пиене на вода, секс през два дни или всеки ден/по два пъти на ден по време на ову и ще станат нещата.

Мина време докато открия своите проблеми, тези на ММ, докато прочета повече истории на другите момичета в темата и осъзная през какви трудности, колко процедури, добавки, лекарства, стимулации, загуби и през какво ли още не са преминали повечето момичета.

Когато ходихме с ММ на андролог след злополучната му СГ, андролога каза: "Много компетентен лекар ти е назначил тези изследвания". Всичко си пуснах и си назначих сама от четене тук. Вие сте абсолютна сила!

Може би всеки влиза, за да научи нещо, някои се задържат, други не, но може би и те самите няма как да знаят колко време ще им отнеме.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 17:26 от Lygia

# 108
Ступор за какво? ЛХ се секретира цялата фоликулярна фаза. Бледата черта показва наличие. Трябва да е по-тъмна от контролната, за да отчете пика на ЛХ. Я си прочети задълбочено листовката.

До сега не съм имала такива светли черти и се зачудих защо. Ще разгледам пак листовката подробно.

# 109
Аз нещо пак взех да откачам....
По принцип ранна О нямам от както я тествам според вчерашния ми тест е на 12 ден О, днес направих още един и си е почти  положителен.... Чак не ми се чака до утре като съм при АГ да я питам кога е била, и дали да залагам шанс
или да пропускаме категорично Grinning
Имам един доста тъп въпрос.... Около дните на О пишкам доста често,през 20 30 мин но този месец не мога да стискам повече от 5 мин.... (Пиенето на вода не ми е променено) Това дали е нормално или да го обсъдим утре, като някаква "болест;симптом на нещо"

# 110
  • София
АА - Дано. Ще дам на мъжа да отваря и гледа. По-леко ще ми е.

Шантал - Така е, не помага, но миналия път бях се обнадеждила по едно време и накрая рязко в земята след -. От хормоните през последните месеци съм станала като емоционално мекотело. Прокрадне ли ми се веднъж мисълта, че нещо не е окей и край.

2402 - Надявам се вече да имаме този късмет. Опитвам се да не мисля, имам занимания, но както си стоя и тадаам, негативът пристигнал.. Ще се постарая повечко. Набелязах си един сериал да гледам, малко да ме отпусне и да спра да мисля.
Имам още няколко дни и се надявам да не загубя разсъдък.

geri93 - Не мисля, че това е симптом на болест. Ако има парене и друг дискомфорт, тогава е притеснително. Сподели го с лекаря все пак, но едва ли.

# 111
Наде, аз също нямах никакви симптоми след трансфера една приятелка от форума ми писа, че това е добър знак. Оказа се права.

Аз мисля, че тук е добро място да се похвалим, дай боже само да се хвалим. Мен само ми е тъпо като някой влезе за пръв път в темата с положителен тест. Като я изядем с парцалите, вика, ма аз чета от 1 година. Та тези дето само четете в момента драснете по два реда сега или си мълчете на теста.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 21:14 от Одри ♡

# 112
Одри и мен това много ме дразни. Или някоя нова да влезе и да каже правим опити от 4м и не става ще ходя по изследвания и на следващ Ц бам +
.... 🤷‍♀️Аджеба това са 4 месеца ние от 2 години се мъчим, че някой тук по повече. Визирам Кактусчето как се радва искрено на плюс тест макар, че в душата и се таи мъка.... 😘

Лигия уф това да намериш проблема е наистина много, ама много време, финанси също трябва и да си намериш лекаря та знам какво коства.... Аз напоследък се чувствам меко казано като опитно зайче... 😒

# 113
  • София
Е ама момичета, искам бебе раздела е за това, правещи опити, сега да не се засегнете, но едно време от искам бебе момичетата отиваха в проблемното и беше като един вид хей отиваме там защото нещата не са вече само тестове за ову и тестове за бременност. Така че не можете да се сърдите.  Има място за всички в тази тема.

Шантал беше питала как съм, не съм цветущо, имам проблеми с бъбреците, ама ви ръскам със синьо 💎💎💎

# 114
  • София
Одри, надявам се на положителен резултат този път въпреки всичко, а пък да видим. 🍀 ММ горкият е с надута глава. Много търпелив човек. Вече му разказах и план за действие, ако не стане, но според него пак избързвам. Освен да чакам, друго не ми остава. 🌞

# 115
  • Замък сред облаците
Е ама момичета, искам бебе раздела е за това, правещи опити, сега да не се засегнете, но едно време от искам бебе момичетата отиваха в проблемното и беше като един вид хей отиваме там защото нещата не са вече само тестове за ову и тестове за бременност. Така че не можете да се сърдите.  Има място за всички в тази тема.

+1.
Независимо колко трудности или загуби имаме, не можем да се сърдим, че нечий престой е месец-два само. В тия случаи по-добре отивайте в проблемното, цял раздел е посветен.

# 116
Наде, стискам ти палци за хубаво ЧХГ ☺️🍀 Липсата на симптоми може да е за добро. Аз имам 6 трансфера, като при всички имах болки, накрая без имплантация. Прегръщам те! ❤️
Минзухарче ❤️☺️
2402, прекрасни резултати! 😍
Всички бебеправещи са добре дошли и темичката е за взаимна подкрепа и съвети. Чудесно е когато се случват бързо нещата. Иначе подкрепям Одри, нека поне да се представят момичетата, а не директно да качат положителен тест. Все пак има други темички за бременни, които не са се включвали в дискусиите тук преди положителния резултат.

# 117
Хей момичета , привет
Искам първо да честитя на виделите две чертички , до финал 🙏🤞🤞
Въпреки, че минаха само 3 седмици от миседа...😑 Аз запрятам ръкави и няма да се дам. Към края на месеца ще си пусна имунологични изследвания и тромбофилия.
От там мисля , пак да се впусна в инсеминации имам зад гърба си две неуспешни...с неизяснен стерилитет сме (но уви получи се, изгря и на нашата улица слънце , но бързо залезе без сърдечна дейност в 8г.с.+3дни).
Направи ми впечатление, че нещата се получиха когато левия ми яйчник имаше дом.фоликул (той е доста , доста мързелив) та нямам намерение да го чакам когато му се навири 🤣
В момента пия противозачатъчни, но мисля изобщо да не ги пия три пъти подред по схема ...а още ей сега като ми свърши след 5 дена опаковката и ще се връщам в строя.
Определено обмислям час за Станулов ...

Извинявам се , за дългия пост ...но да си излея душичката. Нека бъдем заредени с сила и търпение 🙏🙏😇

# 118
  • София
Кактусче ❤️🍀☺️
Сила и търпение на всички, хубавото ще дойде, движи се към нас!!

# 119
  • София
Маце, стискам палци проблемите с бъбреците да се решат Heart

Кактусче, ти си неповторима Heart

Общи условия

Активация на акаунт