Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 002
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, аз от пусто любопитство пуснах и днес изследвания. В моя защита от една страна защото ми беше любопитно какво се случва, от друга страна малко и от хипохондрия и не на последно място защото до утре ми се влачи времето, а имах нужда да очаквам и днес нещо.

Единственото, което забравих беше, че си изпих Еутирокса 3 часа преди изследването. Сигурно е дало отражение на резултата, но здраве да е.

# 91
  • Замък сред облаците
Мда, тсх не е реално след еутирокса. Утре си на преглед ли, изпуснах?

# 92
Мда, тсх не е реално след еутирокса. Утре си на преглед ли, изпуснах?

Утре при АГ - да! Надявам се на ехографа вече да се видят нещата как са и да ни разкаже всичко. Ще ѝ подготвя всички изследвания правени + датите на последните ми два цикъла, за да се опитаме да определим седмиците.

# 93
mommy22, стискам палци да не са изпарителни чертички!

lygia, хайде чакаме утре следващите добри новини след прегледа!

yoana27, и аз те помня от преди. Честито и до финал, но също като shantall и аз смятам, че от тук нататък отчетните ще са ти по-полезни, ама няма да се сърдим ако наминаваш да ни ръсиш с прашец.

golden, дано с кломифен ви се получат нещата.

Аз днес не се стърпях и си пуснах едни полови хормони. Реално ми е втори Ц след извънматочната и сигурно има някакво отражение тя върху резултатите, но съм доволна от това, което виждам. Септември пусках последно, 4 м след отбиването на малкия и резултатите бяха сходни. А като почнахме с изследванията преди три години най-ниското LH, което видях беше 14 при FSH ~7, тестостерона беше почти 2, HOMA винаги >3,5. Определено свалените килограми през годините и леките промени в начина на живот оказват влияние (не че нямам още работа за вършене, за да си подобря здравето)
Скрит текст:

# 94
  • София
2402 тези резултати са повече от добри бих казала. Кога ти беше ЦС?

# 95
2402, много хубав пролактин. Аз такъв на мое изследване никога не съм виждала.

# 96
Аз съм в лек ступор, от днес започвам тестове за О и или аз съм тотално луднала вече и ми се привижда или не знам какво се случва. Тази втора бледа черта изби на 5тата минута. Последният ми цикъл дойде на 19.06 и си беше нормален, не е ли много рано 🤷🏼♀

# 97
  • Замък сред облаците
Ступор за какво? ЛХ се секретира цялата фоликулярна фаза. Бледата черта показва наличие. Трябва да е по-тъмна от контролната, за да отчете пика на ЛХ. Я си прочети задълбочено листовката.

# 98
Маце, другия петък ми е ЦС, на 7ми.

Пролактина даже очаквах да е повече, че не спазих условията, но преди 20 дни като го изследвах беше почти същия (тогава си поседях в лабораторията и не бях пила кафе). Сега го пуснах просто защото е в пакета.

sisi_cat, тестовете за овулация отчитат на по-различен принцип от тези за бременност. Както АА писа, положителен е когато втората черта е по-тъмна от контролната или поне колкото нея. Нали знаеш как се правят - приблизително по едно и също време, желателно следобед след около 2ч без ходене до ВЦ и без прием на течности.

# 99
  • София
2402 - чудесни резултати! Не мисля, че ИБ е дала отражение на тях, на мен доц. Димитров ми каза, че можем да подновим опити от следващият месец - демек се очаква всичко вързо да влезе в норма.

Sisi_cat, при тестовете за О почти през цялото време има бледа черта - прочето упътването и спазвай стрикно указанията. При мен хващат пик между 16-18ч при строго органичаване на течности и пишкане.

на момичетата с положителни тестове - честито и до финал.

Ще сложа скрито нещо, което бих искала да споделя с уговорката, че не мисля никому лошо и не е лично към никой.

Скрит текст:
Разбирам, че повечето хора влизат пишат и споделят без да се замислят, че всъщност тук мястото не е да се хвалим колко бързо сме успели. На мен лично ми става много сдухано когато някой влезе пише, че бебеправи от месец-два и не става, разбира се получава съвети и идеи, и хоп след две седмици положителен резултат. И може би не се сдухвам толкова заради самата мен, колкото за всички онези момичета, които 3-4-5-6-7 години и 1-2-3-410 процедури все още нямат успех. Сигурно и заради мен самата се сдухвам, знам ли... Но някак исках да споделя.

Маце, как си ти? Ръсни малко пращец насам Grinning

# 100
При мен са си били изпарителни черти или съм хванала някаква ранна БХ. Бях на кръвен, ЧХГ е под 2, но надали е имало нещо, не знам какво са хванали тестовете. Още ми е 9 ден след ову, но след тези приключения го отписвам този месец.

# 101
Вижте какво намерих. Който иска може да се запише 🙂

# 102
  • Замък сред облаците
Сега за БХ трябва да имаш имплантация, вдигнато ЧХГ, което спада.
Обясних ти и на лично, под 5 няма имплантация и реално е доста рано.

Обяснявала съм много пъти защо реално е добре да се тества чак на ден 12, но за по-накратко ще постна тази картинка пак:

След завършване на имплантация почва да се секретира ЧХГ, то трябва да се вдигне поне до 30-40 единици в кръвта, та да отчете един уринарен тест с чувствителност 10.

# 103
  • София
Момичета, влизам малко да си излея мъката, да се пооплача и се извинявам, ако натоварвам.
Днес е осми ден след ЗЕТ трансфер на 2 петдневни, нещо съм много обезверена и ми е тъжно. Исках още вчера да си пусна кръвен, ама мъжът ми не ми даде. Компромисът - отиваме в неделя да си пусна кръвен, което е 11ти ден.
При предишния трансфер, който не беше сполучлив направо изпаднах в скръб. Имам периодично дискомфорт в яйчниците, но е 26ти ден от цикъл и може и да е ПМС, та не го броя изобщо. ММ какво ли не ми говори, обаче аз ни приемам, ни предавам. Някак си клоня, че няма да е успешен и този път. Sad

# 104
  • Замък сред облаците
Наде, на всяка мацка в процедура напомням, че бомбастичните дози хормони яко влияят на настроението.
Аз стискам палци да се лъжеш и в неделя тестът да е с добър резултат.

Общи условия

Активация на акаунт