Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 001
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
callum, кога е бил последния цикъл и на кой дати сте правили опити ?

# 76
Последно наа 27.04 ми дойде. Опитите няколко, но не съм сигурна като дати. Той цикъла си ми е мега нередовен по начало …
callum, кога е бил последния цикъл и на кой дати сте правили опити ?

# 77
Аз се вкарах в големи филми този месец както си казах, че няма да си правя тестове преди Ц…

Около 9 дни след О ми е, доста е рано, но от два дни различни тестове ми регистрират някакви почти невидими бледи черти, особено след 10та минута. Честно казано ми се струва, че трябваше да се виждат по-добре за 2 дни, така че или съм хванала някоя биохимична, или са си изпарителни. Ще си чакам Ц просто след 4-5 дни.
По-добре не правете като мен Grinning

# 78
  • Замък сред облаците
Ти пък. Съвсем ок са бледи черти за 9 дни след О.

# 79
Здравейте момичета, може би не е тук мястото, но трябва да споделя с някого, защото ще експлодирам. След 10 години убеждаване и 6 месеца опити, моята втора мечта се сбъдна. Точно този месец бях сигурна, че няма да е, защото отново бях сигурна, че ову е минала. Обаче, на първия преглед АГ видя  плодния сак 6 ММ, без ембрион, решихме, че е заради наистина късна ову, ще чакаме. Обаче ме насочи за тромбофилия като ми изписа някакви кюръворазреждащи и прогестерон. Прогестерон приемам, че беше малко нисичък, обаче за другото ме достраша и отидох на второ мнение на другия ден. И така, за тромбофилия ми обясни и може и да има резон, ще направя изследване, но за мой ужас плодния сак го измери 5.3мм., но видя жълтъчно мехурче. Видя явно, че се паникьосах и каза, че може да варира с мм, при измерване, не е страшно за сега, но ми се стори, че малко и той се позамисли. Следващия ми преглед е на 5-ти, при първия АГ, но аз не мога да мисля за нищо друго. Постоянно чета за кухо яйце, за спряло развитие, за аборти и плача. Може би всичко ще се окаже напразно, ще се види ембрион и пулс и всичко ще е наред, но самата мисъл, ако не е, ме плаши до болка. С първата бременност лежах девет месеца в страх и не можах да се насладя на нито един момент, сега отново. Моля се, само отново да е щастлив края. Извинете ме, че ви натоварих и с моя проблем, но няма с кого да споделя, а ще се пръсна.

# 80
АА, ама от 2 дни са с еднаква бледост май… то и аз ги правя супер хаотично де. Трябва малко търпение явно. И като казвам супер бледи, наистина не мога даже да снимам.

# 81
Моля ви,ако можете помогнете🙏
Това е мъжът ми
https://dmsbg.com/27500/zaedno-za-ismail/

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-ismail

https://www.facebook.com/qnka.hristova.963
Това е профилът ми във фб.Историята е напълно истинска,ако не можете да помогнете,моля ви разпространявайте♥️

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 08:58 от Jaienvie

# 82
  • Замък сред облаците
АА, ама от 2 дни са с еднаква бледост май… то и аз ги правя супер хаотично де. Трябва малко търпение явно. И като казвам супер бледи, наистина не мога даже да снимам.

Моята супер бледа черта на 10 ден дето излезе чак след 30мин в момента захвърля прането Simple Smile

Jaienvie, засичала съм те преди тук из форума, желая на мъжът ти да се оправи!

# 83
АА благодаря ти.Да пишех преди във форума,имах извънматочна бременност,подготвяхме се за инвитро,но съдбата сега е още по-лоша.

# 84
АА, имам доста опит с отрицателни тестове и ми се струва странно съвпадение 4 теста с бледорозова изпарителна черта… но все пак след времето за отчитане. Ще чакам до цикъл.

Jaienvie, много кураж и от сърце ти желая да се оправи мъжа ти! Ще помогнем с каквото можем.

# 85
Здравейте, прекрасни цветенца! Simple Smile

Включвам се отново в темите.
Може би преди 5години последно следях темите и пишех.

На кратко за мен, исках отдавна дете, бях с един мъж 5 години и накрая разбрах, че той може въобще да не иска деца, а правехме опити.

Събрах смелост и си тръгнах и след 2 години самота (беше и свобода, не мога да се оплача Laughing ) срещнах мъжа.. и така вече сме сгодени. Blue Heart

Иииии на 18ти този месец видях двете чертички, разплаках се от радост. Innocent
Последен МЦ на 22.05, цикъла ми е около 25-26дни.

Във вторник на 27ми бях при гинеколожката. Имам снимчицааа, видяхме сакчето 0,8мм. Flowers Hibiscus
Обаче каза, че вижда леко отлепяне... Frowning1 изписа ми дуфастон 2х на ден...
Притеснявам се... следващия ми преглед е чак на 14.07.

# 86
  • София
Честито yoana27, но мисля, че някоя отчетна би ти била доста по-полезна от тази тема.

Моята драма със зацапването приключи, слава богу! Имам вече два чисти дни Grinning
За сега плановете за почивка остават, пием си добавките и ви чета. Някак странно се чувствам - без тестове, без прегледи ....

# 87
Йоана, спомням си те от темата преди 2 години. Радвам се, че си намерила правилния мъж до себе си и толкова бързо сте се решили на такава сериозна стъпка. Честито за бременността - нека е лека и изпълнена само с хубави моменти! Nature Star2

# 88
Да, колкото и странно да е и на мен ми е по-леко и ми минава по-бързо времето до следващата М, когато знам, че този месец нямам овулация от където трябва Grinning
Стана ми леко тъпо, че ще изпуснем и този месец, но поне ще правим нещо следващия цикъл и се обнадеждих.
Има ли някоя от вас опит със стимулация с Клoмифeн ?

# 89
Golden stone Аз минах през няколко леки стимулации с Кломифен. Пиех го по 2 хапчета на ден за период от 5 дни. Нямах странични ефекти от него. Поръчвах го от аптеката на Промахон. Не е скъп, но го няма в по нашите аптеки. Като ходим в Гърция взимам по 3-4 опаковки от аптеката и ги давам в клиниката, за да може да имат при нужда за пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт