Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 129
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Дриимче, всички палци са стиснати! Мисли позитивно,  чакаме те с тлъсто ЧХГ!🤞💜

# 451
Лилиум честит да е Давид, мнооого радост и щастие да ви носи 💙! Бързо възстановяване на теб 🥰
Дрийм стискам силно палци 🙏🤞❤️

# 452
2402 кураж, трудно е и е нормално да си поплакваш и да си по изнервена в предвид всичко което минаваш. Прегръдки! 💗
Лилиум честито щастие да е здрав Давид!
Пълнолуние успешен първи трансфер ти желая!
Дрийм стискаме палци за положителен резултат.
😘😘😘😘

# 453
Лилиум Честит ти Давид. Да ти е жив и здрав, много щастливи моменти заедно и безгрижно детство.

Дрийм Чудесен резултат. Силни стискам палци този път да е Вашият и скоро да се похвалиш с хубави 2 чертички.

# 454
  • София
Ние сме на трупчета този месец - задържан фоликул.... Много се сдухах...

# 455
Уфф, Шанталче тия задържани фоликули как ги мразяя! 🤮🤬 Сори ❤️

# 456
  • София
Значи до преди прегледа не изпитвах нужда да ревна... но сега така се сдухах... искам да крещя и рева....
Извинявам се за лирическото отклонение, просто неам нерви вече....

# 457
Шантал съжалявам, и това ще мине. Знам, че е гадно защото ще се отложи.... Дадоха ли ти лечение.... Аман все нещо излиза.... 🤦‍♀️

# 458
  • София
Шантал съжалявам, и това ще мине. Знам, че е гадно защото ще се отложи.... Дадоха ли ти лечение.... Аман все нещо излиза.... 🤦‍♀️
не ми даде никакво лечение, каза, че е малък 14мм и най-вероятно ще самоизчезне, даже препоръча да не спираме домашните опити, просот подтиска другите и се видяха някакви 2-3 антрални общо....
тъпото е, че следващият цикъл ще започне на 9ти август криво ляво - а от 8ми имаме гости за 3 седмици.... да кажем, че ще ходя да ме боцкат те - не ми е проблем близко са ми, ама ще трябва да измисля и нещо за самата пункция.... абе смотана работа като цяло...

# 459
Шантал съжалявам, и това ще мине. Знам, че е гадно защото ще се отложи.... Дадоха ли ти лечение.... Аман все нещо излиза.... 🤦♀
не ми даде никакво лечение, каза, че е малък 14мм и най-вероятно ще самоизчезне, даже препоръча да не спираме домашните опити, просот подтиска другите и се видяха някакви 2-3 антрални общо....
тъпото е, че следващият цикъл ще започне на 9ти август криво ляво - а от 8ми имаме гости за 3 седмици.... да кажем, че ще ходя да ме боцкат те - не ми е проблем близко са ми, ама ще трябва да измисля и нещо за самата пункция.... абе смотана работа като цяло...

Според мен всичко се случва с причина. Не се ядосвай за такива неща. Може би е за добро. Понякога насилваме нещата и сме нетърпеливи…

# 460
  • София
Според мен всичко се случва с причина. Не се ядосвай за такива неща. Може би е за добро. Понякога насилваме нещата и сме нетърпеливи…

е колко да съм търпелива.... опитваме от края на 2018та само....

# 461
dreamer, стискам палци за хубаво ЧХГ две седмици след трансфера!

shantall, много е неприятно това и разбирам колко ти тежи, като има нещо заради което се бавят нещата. Сега, ти си знаеш най-добре, но ако тези хора са ви толкова близки, че да останат три седмици при вас, не е ли вариант просто да им кажеш и да си действате?

# 462
Дими, честито преместване, пожелавам ти голям късмет от тук насетне.
Аз вече съм позабравила, но помня, че имах обилно кървене веднага след снимката, даже като обясних, ме върнаха веднага да погледнат, но казаха, че е наред всичко. Още вечерта спря и премина в зацапване, което колко е продължило не помня.

Хоуп, щом преглед при лекар те успокоява, това не е хипохондрия, там нищо не ги успокоява за дълго, обикалят се много лекари и като им се каже, че всичко е наред, пак не е наред, просто докторите са некадърни Wink

Лилиум, честит син!

Дримче, страхотни новини, пожелавам това ембрионче да е първото ви дете!!

Шантал, много неприятно и страшно много време е минало, но 2 месеца не са нищо особено на фона на 5 години, пък и не знаеш какво ти е спестено, че не е станало баш сега. Това не е нещо в наш контрол.

И да ви разсмея, говоря нещо на ММ, за нашия шанс за естествено 1% и той каза, че не може този месец да е само толкова, понеже много хубаво сме се обичали на почивката и поне 10 трябва да са Simple Smile

Край

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 13:23 от Одри ♡

# 463
  • София
2402, близки са ни - леля ми и чичо ми, въпросът е, че не сме казали на ничий родители - просто решихме, че за момента искаме да не се знае.
Одри, и аз така се успокоявам - сега не му е бил момента... ама пък кога подяволите ще дойде ...
Казах на ММ, че вадя пак гелчето и този месец имаме препоръка за домашни опити, макар, че с тая тръба....

# 464

И да ви разсмея, говоря нещо на ММ, за нашия шанс за естествено 1% и той каза, че не може този месец да е само толкова, понеже много хубаво сме се обичали на почивката и поне 10 трябва да са Simple Smile

Край

Хахаха, мен ми разсмя. И моя ММ нещо подобно беше казал веднъж. И ние хубаво си се обичахме месеца когато ни се получи. Бях махнала тестовете за ову и не сме следели за дни. Аз го бях отписала и чаках почивката. Той имаше повече вяра, че нещо е станало.

Общи условия

Активация на акаунт