Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 137
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм пробвала доста пробиотици, като че ли съм най-доволна от ProCombo. Него го пиех и по време на бременността.

# 436
Благодаря,Реджина!
Да, сега и на мен са ми смешни наивните ми нагласи. Ние двамата сме раци и на мен терминйт ми се падаше да е 2 дни след рождения ми ден и се радвахме как ще сме трима раци...после като мина абортът в началото пак имах някакви мисли и нагласи кой месец, какво що. Сега ми се струват точно по детски наивни. Но от друга страна имам приятелки,които си ги мислят нещата и си ги нагласят и се получава както искат. Според мен просто е писано да е така. Кой знае..
На мен Омни биотик са ми изписвали. Но аз имам синдром на раздразненото черво и моята гастроентеороложка ми казва,че "проблемът с червата е проблем с главата" и че в моето състояние пробиотици не помагат 🤣 и действително е така, пила съм всякакви.

# 437
  • София
Здравейте, момичета. Приемате ли някакви пробиотици и ако да какво ще ми препоръчате да взема профилактично?
Да,взимам ето този и ако не си бременна не е зле с Инулин на прах да се взима за максимален ефект.

А докато правеше инвитро и т.н пиеше ли го
Ин витро не съм правила ,забременявам спонтанно и си го пия докато правим опити

# 438
Мога да се похваля, че ембриончетата ни най-накрая са преместени в новата болница. Отне точно 1 месец и доста се бях притеснила, защото срока за съхранение в старата ни изтече преди почти месец. Но още по-хубавото е, че ми потвърдиха, че ако и двете имат добра преживяемост след размразяване, могат да замразят повторно едното, т.е теоретично можем да имаме 2 опита.
И до тук свършва хубавата част на деня ми.
Скрит текст:
От няколко дни има една тъпа болка в ляво (от страната, където имам тръба), не постоянна, но като се появи е продължителна. Не знам да ходя ли на преглед, да не ходя ли. В неделя на прегледа за кървенето не видяха ДФ или ЗФ, значи едва ли е това. Може пък черва да са, но ме тревожи да не е станала някоя инфекция след ЦС. От другата страна ми е неудобно да ходя в дежурен кабинет, като не е силна болката...
А малкия като заспиваше днес си "говореше" някакви неща. Няма да навлизам в подробности, защото не е тук мястото, но нещо ми прозвуча като друго нещо и пак получих flashback от раждането. Резултата - плачех безмълвно до него докато заспи. Такива малки на пръв поглед неща понякога ме изкарват сериозно извън релси.
А, и утре ни предстои излизане с бременната ми приятелка, която продължава да ме информира за всеки преглед и всяка покупка. Явно ще играя любимата си игра "не реви пред хората".
Извинявайте за мрънкането (за пореден път).

# 439
  • Замък сред облаците
Доколкото съм чела други момичета, съвсем нормален е дискомфорта след ЦС до 1-2 седмици. Все пак се вкарва течност под налягане, след това трябва да мине време да се нормализират нещата. Стискам палци да нямаш друг повод за тревоги!

# 440
2402 Успех с новата клиника. Дани минат тези болки и скоро да се похвалиш с хубава новина.

Хоуп Честит Рожден ден с малко закъснение Blush Здраве и успехи във всяка една сфера Heart

За пробиотици аз пиех този, макар че не съм бременна   https://www.iherb.com/pr/garden-of-life-vitamin-code-raw-prenata … m_medium=appshare

Похвалвам се с одобрение за финансиране от фонда. Вероятно заповедта ще я получа след като ми дойде, но здраве да е. Септември медец ще започнем.

# 441
След ЦС и аз имах придърпване, неразположения, закъснял Ц, даже и цистит малко след това. И си е съвсем в реда на нещата,спокойно. А ако много се притесняваш отиди на лекар за всеки случай Blush

# 442
Здравейте, момичета! Някои от вас ме помнят, близо 2 години бях във вашата тема. На 12.07 благодарение на един единствен опит инвитро при доктор Станулов се роди нашият Давид. Доктор Вецев проследи бременността ми, колкото и да не беше лека, всичко си заслужаваше. Искам да ви дам кураж да не се отказвате да се борите и да ви пожелая много късмет да попаднете и на правилните специалисти, а не да губите време и пари при грешните. За всички един ден слънцето ще изгрее😊

# 443
2402, радвам се за ембриончетата!!
Относно болката, аз също имах болка след ЦС  и се бях филмирала да не е инфекция, но при мен имаше кървене 3 дни и явно се е изхвърляло това, на което не му е там мястото. Ама аз например за себе си знам,че едно нещо като ме тревожи, докато не отида на лекар, не се успокоявам(класическа хипохондрия). За "не реви пред хора" те разбирам, че и аз утре имам среща с приятелка,която роди на скоро и ще трябва да превключа на "всичко е цветя и рози" програмата. А иначе имам друга,която е бременна и всеки ден ми пише за най-малкия симптом или изледване и после не ме слуша какво й казвам за резултатите.  Три пъти пътува със самолет, два пъти ходи на море и сега й предстои пътуване, че купила билети за някакво събитие (концерт, постановка...не разбрах точно) в Италия и 10 пъти ме пита дали да отиде, заради големите жеги. Хората припадали там на 43 градуса, а тя стои и се чуди....Викам ми майната му на събитието, гледай детето. Ама тя в крайна сметка ще отиде. И сега се чудя тва глупаво ли е или е ок 🤣 Ама нормално е човек, който е забременял без проблеми и неочаквано бързо, да не го е страх. Защо въобще ме пита само не разбрах като си е решила явно хаха Може би очакваше да й кажа за успокоение "отивай и не го мисли". Абе дано всичко е наред в крайна сметка. Просто такива неща ме объркват зали хората са безрадъдни или аз съм прекалено предпазлива и къде е златната среда.
Честито, Лилиум!! Живи и здрави! Аз на 30 имам консултация със Станулов. Да мидим какво ще посъветва.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 06:09 от HOPE.LOVE.PATIENCE

# 444
  • Замък сред облаците
Честито, Лилиум, бързо възстановяване!

# 445
Благодаря, момичета. Ще почакам още няколко дни да се разкара болката и ако не мине ще го мисля пак.

Lilium, честит да ви е Давид! Да расте здрав, щастлив и игрив!

[ пълнолуние , честита заповед! Да е първа и последна!

HOPE.LOVE.PATIENCE, дано Станулов ви изготви план, който да ви доближи до заветната цел!

# 446
  • София
Честито щастие, Лилиум!

# 447
Лилиум, честита радост! Да расте здрав и игрив, много радост да ви носи! Бързо възстановяване на теб! 💐
Пълнолуние,  пожеланието първа и последта заповед много ми хареса, присъединявам се ❤️
2402 , успех на новото място 🍀

# 448
Лилиум ,честита радост ! Да расте здрав и безгрижен малкият Давид , а на теб бързо възстановяване! 💙
2402 , пожелавам скорошен успех в новата клиника !
Пълнолуние, честита заповед , от тук насетне ти пожелавам само позитивни емоции и красив завършек на историята.
Относно новините за бременност във фейсбук ,преди плачех и по няколко дни го мислех, но сега го приемам малко по-леко. Понякога ми става тъпо ,като знам ,че някои двойки живеят примерно по 2-3 месеца заедно и изведнъж БАМ - положителен тест за бременност . Имам една позната ,която искаше бебе година преди аз да заживея с мм ,което ще рече 5-6 години , в момента е бременна и много се зарадвах за нея. По нейни думи ,лекарите са и казали ,че има 1% шанс да стане майка ,но ето ,че няма нищо невъзможно . Не съм я питала за подробности ,защото знам колко е неловко някой да те връща в миналото и да те кара да говориш за неуспехите си .
Аз да се похваля .
Във вторник излезе резултата от ПИД , имаме си балансирано ембрионче ,което ако всичко е наред ще връщаме на 24.07 . Вчера бях на преглед, взеха ми микробиология и цитомнамазка ,след която имах кафеникаво зацапване ,но док ме предупреди ,че може да се случи.
Сега само се моля всичко да бъде наред и след 4 години и половина мъки и аз да усетя щастието. Вярвам и се надявам ,че това замразено човече е моето бъдещо детенце.

# 449
Успех, Дриймър! Пожелавам ти! И на теб Пълнолуние!!!

Общи условия

Активация на акаунт