Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 146
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
Където и да правих проучване и във форума и сред лекари - Геника е най-доброто за тромбофилия. Май ще пусна основния пакет. А как така са дали съвет за допълнителни фактори? Те ли разчитат резултата, мислих че просто си ги проверявам и да се спасявам 😄

Честит рожден ден на Hope Heart Пожелавам ти истинско щастие, много любов и положителен тест в най-скоро време 🥰

Пусни си основен пакет плюс асе и factor 20,че иначе ако ти излязат мутации трябва консултация с хематолог и той ще ти каже да ги пуснеш и пак чакане десет дни в геника.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 00:18 от Jakito999999

# 421
Хоуп, честит рожден ден и от мен, малко вече на патерички! Пожелавам ти много щастие, да се наслаждаваш на всеки ден и това, което имаш, и да сбъднеш всичките си мечти с подкрепата на любимите ти хора! Gift Heart

Голдън, в Геника заедно с резултатите връщат и коментар от генетик. Понякога в тях пише кои фактори е препоръчително да се изследват, ако се получава кумулативен ефект с някоя от мутациите, ако ти излезе такава. При мен имаше такива, но тъй като отделно имах и изследване за коагулация, което си беше в норма, и АГ-то и хематолога ми казаха, че няма нужда да изследвам нищо повече.

# 422
Хоуп, честит рожден ден и от мен, малко вече на патерички! Пожелавам ти много щастие, да се наслаждаваш на всеки ден и това, което имаш, и да сбъднеш всичките си мечти с подкрепата на любимите ти хора! Gift Heart

Голдън, в Геника заедно с резултатите връщат и коментар от генетик. Понякога в тях пише кои фактори е препоръчително да се изследват, ако се получава кумулативен ефект с някоя от мутациите, ако ти излезе такава. При мен имаше такива, но тъй като отделно имах и изследване за коагулация, което си беше в норма, и АГ-то и хематолога ми казаха, че няма нужда да изследвам нищо повече.

Аз от опит показвам какво е хубаво да се изследва наведнъж. Да,даваш 100 лв повече, но си спестяваш време после

# 423
Мерси, Fayona 💐
Жаки, аз изследвах същите фактори по препоръка на доц.Конова. Тя каза,че са достатъчни да се види има ли проблем.

# 424
Мерси, Fayona 💐
Жаки, аз изследвах същите фактори по препоръка на доц.Конова. Тя каза,че са достатъчни да се види има ли проблем.

Да и на мен ми казаха,че са достатъчни. Аз ще съм на терапия след трансфер.

# 425
ЧРД на патерички Хоуп! Да си жива и здрава, много щастлива и в най-скоро време да ти се сбъдне, това което искаш най-силно и заслужаваш ! 💐❤️

Момичета, НЕ се предавайте духом!
Вярвайте, че нещата рано или късно ще се случат по един или друг начин.
Всички минаваме през много трудности и перипети в живота, но не ги приемайте така, а като житейски уроци..Много по-лесно е!
Стискам ви силно палци и силно се надявам до края на темата, орисията ми да даде поне няколко положителни тестчета 🥹🙏❤️

# 426
Благодаря Мери!!
Жаки, аз съм само с АСЕ, но Конова ми каза при + тест да мина на Клексан. Обмислям да направя една конкултация и с хематолог, ама не знам има ли смисъл в моментал

# 427
Хоуп,честит рожденденна патерици

От сърце ти желая да се сбъднат съкровените ти мечти
Аз да попитам като една невежа жена, вчера мислех да почвам с ову тестовете но видях хубава цервикална слуз какяато не виждам всвки месец и решихме да действаме
Обаче никога не ми се е случвало толкова скоро след цикъл да е налична
При повечето жени с редовен цикъл да,ама при мен ден 13 от цикъла си е чисто чудо
Мечтая си аз на глас пак
Дано е нашият месец, юли ми е любим!
Някога когато не си представях как няма да стане веднага се шегувах,че ще бременея на есен за да родя през юли
Хаха,да се посмеем заедно на наивните ни младежки мечти 😃

# 428
  • София
Аз май ще се разпиша днес с Ц по часовник. Макар тайно да имах надежди, че и при мен ще се случи онова чудо докато чакаш за инвитро да стане нормално - е не е писано ... дано да стане поне Sad

# 429
Reginasr, колко дневен е цикълът ти обикновено? При мен цервикалната слуз се получава около 3 дни преди овулация, моята е на 13-ти ден стандартно, което значи, че около 10-ти ден си виждам цервикална слуз. При теб ми се струва съвсем нормално 13-ти ден цервикална слуз, и може би на 16-17 ден ще е овулацията. Какво показват лентичките? И аз съм от тези с плановете, кога ще раждам, кога ще бременя, ама с колко голям корем ще съм  на Коледа и как пролетта ще родя Grinning Grinning.Успокоявам се, че всяка година идва юли месец, така че всяка година имам нов шанс да ми се изпълнят плановете Joy.

Аз донякъде разбрах защо този месец не ми се получава с тестовете за ову. Просто заради жегите пия по цял ден и нощ много вода и пробата е в пъти по-разредена от обикновено, нищо че гледам уж да спазя 2 часа въздържание. И като комбинирам кофти реактивите и то нищо не става. Този месец явно на късмет ще се пробваме.

shantall, ще стане. Heart

# 430
Reginasr, колко дневен е цикълът ти обикновено? При мен цервикалната слуз се получава около 3 дни преди овулация, моята е на 13-ти ден стандартно, което значи, че около 10-ти ден си виждам цервикална слуз. При теб ми се струва съвсем нормално 13-ти ден цервикална слуз, и може би на 16-17 ден ще е овулацията.

При мен крайно нередовен от 29 до 35 36 дни последните 3 месеца
Засега без видима причина, предстои да пускам хормони
Кофтито е че не знам как ше хвана тази овулация че да изследвам и прогестерон
Назначен ми е за 25ти да го изследвам което ми е и 25ти ден пт цикъла та не знам какво ще се случва

# 431
Излезна моята МБ и няма никакви инфекции, лекарката не знае от какво е бил сърбежът и казва, че може да е било от бельото. Днес щях да правя сутринта тест, но ме събудиха от работа и се разминаха нещата. Може би ще остане за утре или ще си изчакам датата. На 24 съм на ендо при Мекенян. Като ТСХ е висок няма как да съм бременна и явно всичко ми е в главата 🤦🏻

Update: направих си тест и е отрицателен. Вече може да ми идва, да свършва и чакам следващата О 😔😔

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 13:43 от Sisi_cat

# 432
Здравейте, момичета. Приемате ли някакви пробиотици и ако да какво ще ми препоръчате да взема профилактично?

# 433
  • София
Здравейте, момичета. Приемате ли някакви пробиотици и ако да какво ще ми препоръчате да взема профилактично?
Да,взимам ето този и ако не си бременна не е зле с Инулин на прах да се взима за максимален ефект.

# 434
Да,взимам ето този и ако не си бременна не е зле с Инулин на прах да се взима за максимален ефект.

А докато правеше инвитро и т.н пиеше ли го

Общи условия

Активация на акаунт