Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 096
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
АА много благодаря за информацията, но аз с тях не успях да я хвана О идея нямам защо... Правих ги по едно и също време, взех си дигитални и ще ги пазя за есен.

И аз няма да напускам темата, много съм благодарна на момичетата за подкрепата през последните 2 години и винаги ще го казвам. Макар да не ги познавам са били в най - трудните ми моменти до мен. 🥰

# 586
Добре дошли на новите момичета! Дано всички намерите подкрепа, отговори и видите двете чертички докато сте в тази тема! На мен голямата ми мъка, когато разбрах наскоро че съм бременна беше, че не можах си взема всяка една от тук и да си я изнеса с мен към темата за февруарските мами и да си бременеем заедно и да се подкрепяме както бяхме заедно тук през последната година за мен. Просто не е същото без вас по другите теми. Няма го това усещане за сплотеност.  Към новите момичета:

Тук има момичета, които са отъпкали пътя до толкова, че от тях ще получите богатство от информация, интелигентни и издържани съвети, богат опит, разбиране и тонове емпатия! Дръжте се и вие добре с тях, подхождайте с разбиране и се вълнувайте от техните преживявания, така както виждате, че те приемат всеки нов случай и се вълнуват заедно с вас! ❤

# 587
Аз спрях да правя тестове за О преди много време. Все не можех да уцеля пика на хормона . През годините се научих да се вслушвам в тялото си и да разпознавам кога ми е О , но аз съм с много редовна менструация .
Ще ви разкажа историята на моята сестра . Три години неуспешни опити . Бяха с тежък мъжки фактор , при нея проблем не се откри . Записаха час в Надежда , паднаха се при д-р Цветков . Направиха ЦС . Неговото мнение беше , че с този МФ няма как да стане естествено забременяване . ,Въпреки  всичко проследи О , след ЦС , изписа на сестра ми таблетки за подобрявне на лигавицата на матката (не помня точно какви бяха , ако някоя от вас иска да разбере , ще я попитам ) . Междувременно пуснаха документи за фонда и докато чакаха одобрение имаха час за инсеминация . Месец след фоликулометрията и приема на медикамента , изписан от Цветков , сестра ми забременя , въпреки тежкия МФ . Имаме си 7 годишна палавница , която на есен ще е първи клас .
Аз съвсем случайно се паднах при него , просто ме разпределиха . При мен обаче си имаше сериозен проблем , който той разреши . Непоносимите  , разкъсващи болки при менструация спряха след пълното премахване на миомата . Благодарна съм му , дори само за това .

# 588
Добре дошли на новите момичета, дано не се задържате дълго в темата за бебеправенето, и в най-скоро време се преместите в отчетни!🍀
Това за отчетните важи най-вече за по-старите в темата ❤️

Аз започнах да пиша в темата 2020 г след мисед-а.Преди това също имах бегла представа от тестове за О, дози витамини, прогестеронови препарати, тромбофилии, ЩЗ и прочие.И след 3 години ходене напред-назад и подготовка за процедура нещата ни се получиха по естествен начин.
След няколко дни влизам в 7-ми месец, а даже не знам кога мина това време 😱🫣

Момичета пожелавам на всички ви по един или друг начин да ви се случат нещата!
Само вярвайте 🍀🙏❤️

Ръся ви обилно с прашец от швакливо и почти еднокилограмово розовко 🤭🩷

# 589
Понякога се чудя лекарите сали си вярват, че може да стане есествено или само дават лъч надежда на пациентите си.

Не е само заради лъчът надежда, Шанталче. Както писах нагоре, аз съм изчела от 2009 насам къде що има тема, от скука най - вече. Не един и два случая на бременност след неуспешно инвитро има. Включително си спомням историята на една потребителка, която не пише вече, но беше минала през Искам бебе, после натрупа солиден стаж в проблемното, първото й дете беше след н - брой инвитро, второто - породено, съвсем случайно станало.
Мои приятели наскоро също имат първо дете инвитро и второ, пак породено - естествено.
Човек никога не знае къде му се крие късметчето. Heart Exl

# 590
Искрено се възхищавам на такива двойки, които въпреки редица проблеми, инвитрота и какво ли не, успяват да забременеят естествено. Просто ние никога не сме сред тях 😂 В кръга на шегата го казвам, човек наистина не знае какъв му е късмета. Така че не трябва да спираме да вярваме 🍀

# 591
Момичета , искам да ви споделя нещо относно моята миома . Аз знам за нея от много години ,но всички лекари твърдяха , че е малка , в стената на матката и не е проблем за забременяване . Измерваха я около 1 см . Когато видях , че опитите ни нямат успех , започнах да се тъпча с всякакви добавки и витамини . Миомата беше нарастнала до 3 см и се оказа , че въобще не е в стената , а в самата кухина . Д-р Калчев първи ми обърна внимание на този проблем и потвърди , че от добавките тези гадости растат . Моят съвет към вас , към всички четящи темата , е преди да приемате добавки , да направите консултация с лекар какво е състоянието на матката . Три операции претърпях за да се премахне тово чудо от мен , ако ми бяха обърнали внимание навреме , щях да мина с една хистероскопия . Д-р Македонова-Семерджиева от Адела , дори предлагаше да направи инвитро на тази матка . Аз винаги търся още едно мнение и ето ,че трима след нея категорично заявиха , че няма как да настъпи имплантация с тази миома .

# 592
От какви добавки ? Витамини?

# 593
  • София
Hearty, ^hope^ честно казано не тая надежди, че може да стане по естествен начин при нас. Макар Сенкова да казва, че спермограмата е идеална, а тръбата според нея си пропуска.

# 594
  • Замък сред облаците
Вит Е и вит А имат отношение към растежа на маточната лигавица, оттам и на миомите. Сигурно и други, но тези знам аз.

# 595
От какви добавки ? Витамини?
Alison , вит А , Е , С , Прегнакеър . Отделно съм приемала Омега , Витекс , вит Д , метилирана фолиева киселина … дори не мога да си спомня всичко , което съм приемала през годините . Разбира се с Прегнакеъра не съм взимала допълнително вит Е и вит Д .
Естествено всичко е в теорията на вероятностите , може при мен да е някакво съвпадение просто .

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 13:09 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 596
Добре дошли на новите момичета! Пожелавам ви бързо да се преместите в отчетната тема! 🍀💖

Днес ми излезе резултата за вит B6 - 254.40 от горна граница 110 🫤 . Днес пуснах и хормоните, които са на 3 ден от Ц. Другата седмица съм при Мекенян и уж бях спокойна, че всичко ми е наред тъй като нямам никакви проблеми с цикъла и е точен на 28 дни, няма никакви странности около него вече взех да влизам във някакъв филм какво ми има, общо взето се чувствам много сдухана и притеснена, не си говоря и с майка ми след случката в понеделник и днес успях и с ММ да се сдърпам…

# 597
  • Замък сред облаците
Витамини пиеш ли някакви и правила ли си пауза от поне 2 седмици преди да пуснеш изследванията?

# 598
Сънче, те миомите най-много нарастват от високи естрогени.
Може да сравниш препоръчаните добавки тук, повечето неща дето си пила уж би трябвало да имат обратния ефект:

# 599
Витамини пиеш ли някакви и правила ли си пауза от поне 2 седмици преди да пуснеш изследванията?

Поя Прегнакеър, метилирана фолиева и вит д+к2. Не знаех, че трябва да почивам. Може наистина да е от това. Ще ги пусна пак другия месец и ще ги спра за две седмици. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт