Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 100
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Точно така,  престрашете се, темата наистина е ваша! Успех от сърце пожелавам! Дано ви е приятна и полезна темата!
Ние сме от тежката артилерия🤣 не ни обръщайте внимание 😉

# 571
  • София
Според мен трябва да се пишат и добрите и лошите отзиви за даден лекари/болница, за да може търсещите информация да си направят сметка. Не може само похвали
В никакъв случай не казвам, че трябва само да се споделят позитиви, но едно е да се сподели опит, друго е да се оплюе цяла болница.
Абсолютно,трябва да се пишат и негативи и позитиви,но обикновено човек като не е долен от един лекар,слага цялата болница под общ знаменател.
Аз също бях зле настроена към Щерев,само зареди един лекар от там. После си дадох сметка ,че други двама + един златен анестезиолог-слънце са тези,които ме измъкнаха от ужаса,в който бях без физически поражения и с минимум психически.
В Надежда също има и от едните,има и от другите.Само треперя да не се срещам с тези,които не харесвам,защото смятам да се следя там като забременея .От едни съм крайно недоволна,а на друг дължа живота на детето си.

# 572
То честно казано, ако заради един лекар или пък заради мненията за един лекар се настроим зле към цяла болница, само ние губим.
Нещо като "Няма да им стъпя в Бургас, че там ме напсува един на главната"

Добре дошли на новите, толкова бързо да успеете, че хич да не ви запомним никовете Simple Smile Simple Smile това пожелавам

# 573
Привет момичета 🙂
Добре дошли на новите попълнения, дано не се задържите дълго☘️☘️☘️

Бих искала един съвет, предстои ни контролна СГ и се чудя къде да пратя ММ да я направи. Последната е правена във Вита преди три месеца.

# 574
Cauldild, добре дошла в темата! Пожелавам бързо да имате успех! Аз също съм с ендометриоза. Стигнахме до инвитро заради запушени тръби.

# 575
Добре дошли на новите момичета и бърз успех пожелавам Hug.

Monita, въпреки че Надежда не ми е сред любимите болници, спермограма дори и сега  мисля там да продължим да правим. Сякаш им имам доверие за това.

И да споделя само нещичко от последните минути. Днес бях на рожден ден на едно много близко 4-годишно детенце. Преди малко дойде при мен и ми донесе една количка и ми каза: "за твоето бебе е". Казах му, че ние нямаме бебе, но доста мисли ми минаха след това...

# 576
Инвиро или естествено бебета ще има. С 1%, с 5% шанс, с мъжки фактор, проблемна О и сумати други не зависещи от нас фактори да изчезват ВЕДНАГА, и да се местим.

Flowers Four Leaf Clover
И доста предложения за заглавия на по-следващата тема от Гери:
1.Всички фактори да изчезват веднага, да се местим, където ни се полага
2.Знам, че бебета ще има, скоро вече ще сме трима ... четирима и петима Simple Smile
и още едно (от Гери нали)
Скрит текст:
3. Малък шанс и мъжки фактор - ще ги сгазим като трактор
ще трия, ако Гери каже, че лиготия пак стана  

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 23:02 от Одри ♡

# 577
Хахахахаха Одри така ме разсмя с третото, че чак за момент ми се прииска вместо не изяснен фактор, да сме с мъжки Grinning

# 578
Добре дошли на новите момичета , пожелавам ви бързо изнасяне от темата !
Когато през 2019 за първи път писах , хал хабер си нямах от лентички за овулация , лутеална фаза и много други . Единственото ,което знаех е ,че за да имаш бебе трябва да имаш овулация ,нещо което бях чувала само в часовете по биология (не съм се интересувала повече понеже бях на почти 20 години и момичетата ,които познявах забременяваха от въздуха),темата за мен беше много повече от полезна ,защото благодарение на момичетата тук , се ограмотих ,така да се каже 😅.
Когато започнах да пиша ,не знаех ,че ще стигна до инвитро , предполагам повечето от вас също не са знаели. Има доста теми за проблемно забременяване и инвитро ,но нашата темичка си е вълшебна , тук момичетата са с топли душички, когато нещо не ми е ясно питам без срам , а в другите теми  се притеснявам да не изръся някой смотан въпрос и после да ми се подиграват хората . Абе с две думи не си напускам темата Я ! И когато забременея и родя , пак няма да се отървете от мен да знаете !!!!

# 579
И от мен няколко 😁
Казват, че съществуват чудеса, виждам две чертички в този час. 💛

Чхг-то положително е вече, с трепет очакваме малкото човече.🥰

Летни слънчеви дни, появиха се най - накрая тези две черти.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 09:12 от Минзухар.12

# 580
  • София
Първото ми писане някога в темата за бебеправене беша в далечната 2013та, тогава нещата се случиха сравнително бързо и след 6 месеца се изнесох в отчената. Започнах да пиша отново 2018та когато започнахме опитите за второ - никога не ми е  минавало през акъла, че 2023 ще правим инвитро, защото не става естествено или че ще мина през извънматочна. Но пък от момичетата тук съм научила толкова полезни неща, че з анищо на света не мърдам Grinning A и са ни предписани есествени опити този месец Grinning Понякога се чудя лекарите сали си вярват, че може да стане есествено или само дават лъч надежда на пациентите си.

# 581
geri93, по принцип може последователно да се задържат фоликули. Дори така май проследяват LUF синдрома.
Шанталче, мисля,че има лекари, които наистина вярват,че може да стане естествено. Явно просто по това,което са учили,не им се връзва и на тях защо не стават нещата без причина.
Добре дошли на новите момичета и от мен! Тази темичка наистана действа добре и момичетата са прекрасни! Много ми повдигат духа и дават доста добри съвети и мнения! 💐

# 582
Добре дошли на новите момичета! Пожелавам ви скоро да се изнасяте към отчетни. Flowers Four Leaf Clover

S.G.C, сигурно си чувала разни теории, че децата усещат разни неща. Аз лично съм малко скептик на тема свръхестествено, но пък дано тези думи са били един вид "пророчество" и на 5-тия рожден ден на това дете да имаш бебе, на което да подадеш количката!

shantall, аз както съм писала на нас от самото начало ни казаха, че за естествено шанс нямаме и още не съм намерила лекар, който да ми даде такава надежда, така че щом ти го казват - има шанс!

Аз 2020 бях от хората, които долу-горе само се представиха в темата и после съм писала съвсем малко. Тогава може би нямах нужда толкова да споделям, но наистина редовно четях темата и се радвах за всяко плюсче и ми беше гадно за всеки отрицателен тест или загуба. Научих и много от момичетата тук.
Сега като подновихме опитите усетих, че имам нужда да говоря за болката и радостите като има такива. А тази тема е наистина някак по-топла и обща. И за проблемно забременяване си говорим, и за нормално, и просто може да си споделим какво ни тежи в момента, дори и да не е тясно свързано с бебеправенето. В темите в проблемно забременяване например сега не се вписвам никъде - няма да правим инвитро скоро, не съм в подготовка за трансфер, нито чакам дата за тест. Там мога да споделя опит и знания, но не и емоции, поне така аз го усещам.

Затова много се радвам, че съществува тази тема и наистина всеки е добре дошъл да пише и споделя колкото иска!
Скрит текст:
Още от преди да се регистрирам във форума бях почнала да следя темата, а се регистрирах след като тази същата приятелка, която е бременна сега, забременя първи път. Мислеха, че ще трябва инвитро, получи се с инсеминация. Тогава се оплаках на мъжа ми, че вече няма с кой да си споделям за трудностите, които срещаме, защото никой около мен не е минал през инвитро. Той почти на шега ми каза "сигурно в бг-мама има хора, които са минали и знаят какво е" и тогава ми просветна, че наистина мога да намеря опора тук и все по-често я намирам. Благодаря ви основно на вас в тази темичка за това Heart

# 583
Одри 🤣🤣🤣 Това ще е заглавието !
Dreamer ❤ помня те ❤
Момичета , темата е за всички бебеправещи . Повечето от нас сме потърсили темата , защото не ни се е получававало известен период от време, за да си сверим часовника . Реално на хората , които им се получават бързо нещата , не търсят такива теми по форумите . Така че всеки има право да вписва тук , нищо , че не е проблемно забременяване . В темите за проблемно е много тегаво , дори само за четене . Аз спрях да чета там , защото има много тежки съдби и се отчайвам . Покрай мойте операции и прегледи в Надежда се срещнах с много момичета , които от години са в инвитро процедури . От това , което чух , мога да кажа само - евала , необходима е много сила , за да премине човек през всичко това .

# 584
  • Замък сред облаците
Хелоу, списващи и четящи (телефонът ми предлага метящи, та и който мете 😁)
Излизам точно от Ремедиум, взех тестове за О, канадските. По-малката купчина е произведена в САЩ, голямата в Канада, опаковките са идентични:

Общи условия

Активация на акаунт