Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 104
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Севлиево
Абсолютно съм съгласна.Аз имам неуспешни опити при Владимиров,но това в никакъв случай не го прави лош лекар, защото все пак забременях от първия ЗЕТ,просто за мен слабото му място (на докторът) е в проследяването и профилактирането на евентуални проблеми.Иначе е иновативен,прави някои неща, които никой друг или доста след него почват да ги правят и т.н.

# 556
  • София
Не заклеймявам, а казвам моето мнение и впечатления, абсолютно такива каквито са. Няма да се ограничавам грам. Който не желае, нека ми подмине коментарите и толкова.
Не ми харесва да бъда подтиквана към цензуриране. Simple Smile Мерси.

# 557
Според мен трябва да се пишат и добрите и лошите отзиви за даден лекари/болница, за да може търсещите информация да си направят сметка. Не може само похвали
В никакъв случай не казвам, че трябва само да се споделят позитиви, но едно е да се сподели опит, друго е да се оплюе цяла болница. Чела съм примерно твоите мнения за Сигридов, Alison и те резонират с начина, по който според мен може да се сподели негативен опит (при мен беше така, за това конкретно търсете друг лекар). Това е напълно достатъчно. Не става дума и за налагане на цензура, а за малко подбиране на думите.
Но спирам по темата де, може да си е само в моята глава това проблем и то защото според мен може да създаде излишно притеснение в хора, които сега примерно почват посещения в дадена болница. В крайна сметка както съм казвала и преди, важното е всеки да успее, без значение как и къде.

# 558
Hearty и Сенкова е същата, прави ми впечатление, че и Стойчева не й остъпва. Макар да бях предубедена в началото за нея.

Дали можеш да споделиш повече впечатления за Стойчева (може и на лично или в темата за Неовитро ако тук не е усместно). Аз също съм при Сенкова, но последно време явно се опитват да прехвърлят част от пациентите й към Стойчева и не знам докога ще успявам да се преборя за час. А също като теб съм предубедена леко. Най-малкото заради смяна на доктор, когато си стигнал до някакъв етап и се следва начертан план, а и много си харесвам докторката Simple Smile

# 559
Ами аз споделям своят опит, в частност последно време тотално негативен. Била съм при на прегледи при почти всички АГ, които не са репродуктивни, и всички прегледи са ми били по 5мин. Не са били рутинни, хич даже.

Нека не си затваряме очите за тези неща. Аз не смятам, че преглед от 5мин със събличането и обличането струва 180лв, колкото е в Надежда. Затова дадох за пример моята любима, д-р Гогова, която преглежда по 30мин. И не, прегледът не е само на магаре, всъщност даже не държа някой да ме ръчка 30мин. като крава. Никой друг АГ не ми е снемал толкова подробна анамнеза. Явно е рядкост.

# 560
Hearty , за първичен преглед ли ти взеха 180 лв в Надежда ? Аз платих 65 лв . Последващите прегледи бяха за преброяване на антрални фоликули и контролни след хистероскопиите и не са ми взели и стотинка . Всеки път исках листче от д-р Цветков за касата , но той ми казваше - нищо не дължите .
Аз съм на мнение , че човек трябва да си усети лекаря и ако взаимно не си кореспондират , по-добре да прекъснат взаимоотношения . Това , което споделя Nadezhda е много неприятно и има право да е ядосана . За съжаление няма как да не свързваме конкретен лекар с болницата , в която практикува . Аз също съм чувала много добри отзиви за д-р Тихомирова , помогнала е на много двойки . Просто няма лекар , който да може да реши проблемите на всеки пациент . Това не означава , че друг няма да го направи и вярвам , че ще намерите такъв специалист , Наде . За мен е недопустимо да не са пуснати изследвания за хламидия , микоплазма , уреоплазма на жена с неуспешни бременности  и при наличие на течение .

# 561
Според мен тук сме, за да си помагаме и да изразяваме мнението си, както позитивно така и негативно. Разбира се, че има и доволни момичета от Надежда, но това са нашите преживявания и ние ги споделяме, за да не попадате и вие в такава ситуация. Да знаете, че ако пропуснат нещо е добре вие да си го искате въпреки че не е ваша работа да сте доктори. Аз например в началото много харесвах докторката и имаше негативни коментари за нея, но й дадох шанс. Всеки ще си усети, но според мен няма нужда да крием това, което ни се е случило!

# 562
Не, прегледите не са при репродуктивни. Цените там са много по - различни и то не в положителна посока. Sunshine_00, аз съм на същото мнение, затова съм ги обиколила повечето, но не съм намерила съществена разлика в маниера им на работа, за съжаление - от подигравки към колегите, до неглижиране на сериозни проблеми.
Една известна там г-жа даже ми се присмя, като ѝ казах, че съм с Лайден, то това не било проблем за износване. Trollface

Прави ми впечатление обаче, понеже чета темата от години наред. Първоначално започнах от чисто любопитство, следях историите на момичетата с интерес и се радвах искрено, която някоя от тях, която се е задържала повече забременее. Имаше обаче адски много записващи се с истории нови момиета, които обаче сега ги няма. Може би темата им се струва твърде страшна, или с друга насоченост. Нямам представа на какво се дължи, но го забелязвам като налагаща се тенденция.

# 563
Hearty, има доста момичета, които само следят темата и не пишат.
Аз много рядко се включвам, защото нямам какво да споделя на този етап. Само си чета, лайквам постовете  и стискам палци. Grinning
И мисля, че вече е време някой да се похвали...

Скрит текст:
Ние пропуснахме опитите няколко месеца поради ремонт на жилището и местене при роднини.
Сега си започнахме отново опитите от този месец, та не ходя по изследвания. Единствено пуснах отново за ИР, за да видя как са резултатите там.

Иначе и аз съм се чудела при предишното бебеправене (отне ни 2г) дали съм за този раздел, но тъй като не сме правили инвитро и не се откриваше някакъв сериозен проблем - не бях и за Проблемното.

# 564
  • София/Севлиево
Всъщност в началото тази тема не беше за забременяване с инвитро(през 2016 като се включих за пръв път бях кажи-речи единствената,опитваща се да забременее с инвитро и пишеща тук),имаше си други теми за бременни чрез инвитро или целящи бременност с такова,но те са доста неактивни,а и в последствие много от пишещите тук момичета се насочиха по една или друга причина към инвитро.

# 565
  • София
Всъщност в началото тази тема не беше за забременяване с инвитро(през 2016 като се включих за пръв път бях кажи-речи единствената,опитваща се да забременее с инвитро и пишеща тук),имаше си други теми за бременни чрез инвитро или целящи бременност с такова,но те са доста неактивни,а и в последствие много от пишещите тук момичета се насочиха по една или друга причина към инвитро.

+1, тази тема винаги е била за бебе правещи, писах го и преди, и от първи месец опити, момичета са добре дошли. Аз писах в тази тема още през 2013та, тогава бяха даже две, че имаше два отбора Simple Smile

# 566
Ето ме и мен 🤍На 32 съм.Имаме дете на три и половина,получи се на втория път почти веднага първия беше биохимична не стигнах и до док просто бях направила теста по-рано  и чертата беше бледа,вече не вярвам на втори бледи черти,но чертите на истинската бременност бяха супер ярки❤️❤️✅
Сега опитваме за второ от началото на годината и общо 5 пъти без успех до сега .....имахме малко прекъсване по едно време защото свеки се влоши и почина ...😔
Вече си мисля,че ми има нещо ...
Следяла съм О в приложение и тестове.
Попринцип ми е редовен ц.но понякога ми идва по-рано с три дни примерно.

# 567
+1 за момичета дето сега започват, много свежест ще донесете, не се колебайте. То си е вашата тема!! Тези дето правим инвитро сме по милост в темата, ма понеже по-бавно става вече сме бройка.

Иначе за д-р Тихомирова, много хора ги напряга, че изглежда несигурна или нерешителна в някои моменти, ма аз я харесвам и затова. Много малко доктори си го позволяват и много малко могат да кажат "не знам", а бълват категорично неща, в които не са сигурни или поне няма как да са. Иначе таймиране на овулация, аз го разбрах като таймираща инжекция и това няма как да не го правят, а дали се е случила спонтанно - го наричам проследяване.

Сънче и аз мисля, че сте в добри ръце, бърз успех пожелавам Purple Heart

# 568
Здравейте, време е и аз да се запиша тогава. Hug
Следя темата отдавна, правим опити от ноември.  Аз съм на 27 години, страдам от ендометриоза с доста сраствания, огнище на дебело черво, болезнен цикъл, овулация...абе, болезнени 3 от 4 седмици от цикъла. Expressionless От добрата страна, познавам много добре кога ми е овулацията заради тази болка, лентичките и ехографът го потвърждават. От лошата - това засега не ми е помогнало. Joy
След последните мнения събрах смелост да се запиша в темата. Чуствам се доста зле психически заради тази история с ендометриозата напоследък, така че ще се радвам да се включа към общостта.

# 569
Добре дошли на новите момичета ❤️ Повличайте крак и не се задържайте ☺️
Относно темата предлагам да има раздел оплождане 😀
Инвиро или естествено бебета ще има. С 1%, с 5% шанс, с мъжки фактор, проблемна О и сумати други не зависещи от нас фактори да изчезват ВЕДНАГА, и да се местим.
Аз чакам другата седмица О, че да видим до къде ще я докараме пак,освен ако пак не си прибера някой фоликол (възможно ли е 2месеца последователни да се задържат или да стискам палци за тоя месец Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт