Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 32 081
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Аз да задам един глупав въпрос като ученичка 🤔😬 от понеделник има лепкаво белезникаво течение - може би началото на овулацията. Понеделник и вторник се обичахме и мислех, че вече е свършила. Тази вечер обаче усетих болка все едно нещо се пука, придърпва. И преди се е случвало и го смятам за край на овулацията. И сега въпросът е кога трябва да се действа 🤔вие усещате ли придърпване? И сега съм объркана вече какво усещам и какво всъщност трябва да значи това. Януари месец забременях веднага след като се 💕след тази болка и след пазаруване в лидл. 🤓 Предишни месеци болката е била през деня и може би не сме уцелвали.. Ох как се чудя на хората как даже не знаят кога и как е станало. А пък ние чертаем и смятаме по сложни формули, дето решение на задачата няма.

Три дни имах обилна цервикална слуз, виждах я усещах я,днес имам такова пеидърпване знам че е ову,и не знам защо всвки път като е от ляво тази болка все са ми казвали че фоликула се е спукал. Това състояние ми се случва през месец,но в петък ще пускам пролактин и съответно днес пропускам секса, въпреки желанието ми.
Предните дни се отчетохме,надявам се на чудо

# 616
Аз да задам един глупав въпрос като ученичка 🤔😬 от понеделник има лепкаво белезникаво течение - може би началото на овулацията. Понеделник и вторник се обичахме и мислех, че вече е свършила. Тази вечер обаче усетих болка все едно нещо се пука, придърпва. И преди се е случвало и го смятам за край на овулацията. И сега въпросът е кога трябва да се действа 🤔вие усещате ли придърпване? И сега съм объркана вече какво усещам и какво всъщност трябва да значи това. Януари месец забременях веднага след като се 💕след тази болка и след пазаруване в лидл. 🤓 Предишни месеци болката е била през деня и може би не сме уцелвали.. Ох как се чудя на хората как даже не знаят кога и как е станало. А пък ние чертаем и смятаме по сложни формули, дето решение на задачата няма.
Много познавам такива дето наистина не знаят кое как е , що е , изобщо не са чували и за овулация и си имат по две дечица🙂 И това е божа работа, и аз като усетя болка веднага обич😁😁 нещата да са гарантирани за всеки случай ☺

# 617
Много познавам такива дето наистина не знаят кое как е , що е , изобщо не са чували и за овулация и си имат по две дечица🙂 И това е божа работа, и аз като усетя болка веднага обич😁😁 нещата да са гарантирани за всеки случай ☺

Като усетя болка и за ушите го хващам ММ, бях готова веднъж и да изляза от работна среща 😂

# 618
Тук всички заслужаваме отличен 6:))))))) имам чувството, че се приготвям за изпит и накрая се страхувам от резултата🤔😁

# 619
Off topic: Понеже често говорим за завистта ето тук едно видео (за който го интересува):
Скрит текст:

# 620
  • Замък сред облаците
Цервикалната слуз се появява средно 3-5 дни преди същинската О. Усетиш ли спукан фоликул може да е късно. Я е фертилна до 12ч след отделяне, а на сперматозоидите може да им трябват от 45мин до 12 часа, за да се придвижат до нея, понякога и повече, затова е хубаво да й устроят засада 😂
Ако приемем че фертилният прозорец е 5 дни, а Я се отделя по някое време на 4 ден уж препоръчват следната схема за бебеправене:
- ден 1 секс
- ден 2 почивка
- ден 3 секс
- ден 4 секс
- ден 5 секс

Честно казано, за мен това не е достатъчно надеждно, затова и ползвам лентичките за О. Като бебеправим се отчитаме в деня, когато има пик на лентичката и понякога на следващия. Това всеки ден по няколко дни ни идва в повече, не е за нашата динамика, макар че има двойки при които си е ок Simple Smile

# 621
Благодаря ви момичета! Чувствам, че все нещо не правя както трябва. Снощи пропуснахме. Както АА каза, и при нас не е оферта всеки ден и снощи си наваксахме със съня. Ще се надяваме на чудо 😃

# 622
  • София
По отношение на трите поредни дни ,преди 7 години нямаше никакъв проблем,сега ми идва нанагорно ако трябва да са по задължение 😂
Тоя месец май изпуснахме ние баш момента на пика,но пък  имаме контакти два дни преди пика и един след (по мои усещания,тестовете ме изкарват отново без овулация).Изпуснахме му краят ,че бяхме на море точно в този период.Ще се надяваме позитивните морски емоции и спокойствието да са допринесли 😁
По въпроса с усещанията,много отчетливо усещам овулация откакто родих.Преди това хич,не са ли тестовете,нямаше шанс да разбера.
Ето предполагаемата графика за този месец,както забелязвате аз тъпо и упорито продължавам да си записвам кога,какво и как 😂

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 10:56 от *Bubble*

# 623
Здравейте! Някои тук ме помнят може би,ние като бебеправехме си навих на пръста да е през ден,та при нас така стана буквално по Коледа 2020г. Правехме през ден.
Моето Аг каза,че ако е всеки ден няма времв да се обновят сперматозоидите като качество за оплождане (ако съм я разбрала правилно).

# 624
Този месец и при нас малко странно се получи, защото ние действаме по американската схема която е 5 дни подред и после 1-2 почивка и на 8-мия ден все едно трябва да уцеля овулация. Да ама аз като не знам кога ще е точно и този месец започнахме 5 дни подред и накрая тя беше на 6-тия ден. Та без почивка се оказахме, което за броя на сперматозоидите не е много ок, ама квото такова сега. Накрая и без това е доза късмет. Иначе както се оплаквах от лентичките от алиекспрес с невидимите втори черти, ако знаете как светнаха две черти в деня на пика на ЛХ. Така че съм си доволна в крайна сметка.

Hariom, качеството се увеличава, ако е всеки ден, но количеството спада.

# 625
  • Замък сред облаците
Е, то да кажеш че има 5 сперматозоида в спермата, факт че спада концентрацията ама едно от 15млн и да спадне на 2-3млн  (от която все пак не всички са читави, но голям процент е, при тези без МФ) все тая. Реално трябват няколко десетки сперматозоида само (митът за най-бързия един сперматозоид си е мит, първите сперматозоиди загиват докато се опитват да пробият стената на яйцеклетката и това е необходим процес, който я отслабва, докато накрая един успее да я пробие и съответно оплоди).

Хариом 🤗

# 626
Хариом ❤  как е? Да не се завръщаш за номер 2 😁

# 627
  • София
честно казано следенето на О малко ме изнервя мен... било то с приложение или лентички.... ей сега знам, че от събота влизаме в прозорец и само смятам кога трябва да имаме контакти... отгоре на всичкото не знам дали има смисъл да я гоним....и в тая жега отгоре на всичкото Grinning

# 628
И аз се записвам с Ц от днес.
Първи месец опити, но направо ми се ревеше сутринта и казах на ММ, че нямам сили пак 2 години да чакам.
Скрит текст:
Направо ви се възхищавам с тези 5-6 поредни дни секс. Grinning

Шанталче, точно така е и при мен. То поне резултат да имаше....

# 629
Ох момичета , и аз да се включа...с този секс по график на моменти ми докривява, а и с тая жега
..хич не ми приляга , то пот , то чуди 🤣🤣
Дори и в банята се потя , абсурдно е ....
Но стискам зъби и запрятам крачоли , упоритостта му е майката ..е естествено и доза късмет, но няма как да се надяваме на късмет без да сме упорити.
Приятни слънчеви дни ! 😁😇

Общи условия

Активация на акаунт