Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 31 163
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
Не ми е предписани, но имам тежък пмс от 2 3 месеца и болезнен цикъл.... 😐Изпитвам ужас да не се е върнала ендометриозата.

Не знам какво да те посъветвам, в чужди групи чета че някой жени го пият пт 18ти до 25ти ден,други през целия цикъл 3 месеца и после се спира
На мен агто ми каза да пробвам да видя как ще ми се отрази, явно и тя не бвше много запозната,щом го предписа за да пробвам, а не заради или за лечение и така нататък
Още не съм се отказала да пробвам просто изчаквам

# 706
Салсера честито, пожелавам голямо разбиратество и занапред, много щастие и сбъдване на мечти Flowers Hibiscus

Reginasr, ако тук се окаже, че няма много опит с витекс в моемнта, питай в темата с добавките

# 707
Добро утро, момичетата. Минавам да ви почерпя виртуално, че днес добавям още една годинка отгора.
Тази година си пожелавам най-късно до следващия ми рожден ден всички да сме се изнесли от темата!
Скрит текст:

# 708
2402, честит рожден ден!!! Бъди здрава и спокойна!! Нека мечтата ти скоро се сбъдне с много любов 💐💐💐💐🎊🎊😍

# 709
  • София
2402 честит рожден ден, да си жива и здрава и най-вече твоето пожелание да се сбъдне.

Минзухар аз съм го пила, витекс ми побърка цикъла, буквално по една седмица имах зацапване, а аз имам доста редовен цикъл. Та не бих го препоръчала на своя глава са го почваш.

# 710
2402, честит рожден ден и нека до следващия да имате пълното семейство, за което мечтаете! Flowers Cherry Blossom Flowers Blossom Flowers Bouquet

# 711
2402 Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, и всички желания да ти се сбъднат в най-скоро време 💐🎂
Салсера Честито! Много любов и разбирателство.Бъдете щастливи 🍀👪+

# 712
Салсера честито Heart нека медения месец да донесе меден, пухкав подарък 🥰

2402 Честит рожден ден! Желая ти всичко най- хубаво в живота, нека всички трудности през които минаваш да са били за добър финал.
Здраве, щастие, късмет ❤️🌺❤️

# 713
Аз Витекс съм пила около 2 години. С него се чувствах по-добре откъм пмс и болки, но не ги елиминира напълно (просто по-поносими). Когато започнах да посещавам репродуктивен и направих иследвания, тостестерона ми беше ок, така че едва ли да има отражения. Но също така открихме и махнахме полипче и след него има огромно подобрение в болките. А последните месеци във втората част на цикъла приемам прогестерон заради стимулации и явно пък от него ми изчезна пмс (няма подуване, болки в гърди и т.н.).

# 714
Здравейте.  Записвам се в темата . Скоро мислим  да започнем опити за бебе . Имам въпрос към жените тук .

Много ми е притеснено защото първата ми бременност беше рискова . Родих в началото на 8ми месец . Почти цяла бременност бях на легло . Има ли жени с такава първа бременност, но втората да е минала леко и нормално ?
Много ме е страх . Толкова много  ,че чак отлагам опитите.

# 715
2402, Честит Рожден Ден! Нека щастие изпълни сърцето ти и всички мечти станат реалност. Heart

# 716
  • София
Здравейте.  Записвам се в темата . Скоро мислим  да започнем опити за бебе . Имам въпрос към жените тук .

Много ми е притеснено защото първата ми бременност беше рискова . Родих в началото на 8ми месец . Почти цяла бременност бях на легло . Има ли жени с такава първа бременност, но втората да е минала леко и нормално ?
Много ме е страх . Толкова много  ,че чак отлагам опитите.
Търсете причината задължително,ако не е ясна,при правилния лекар и стриктно следене,всичко ще е точно.Нсправи консултация преди забременяване още.
Какво се случи,защо роди по-рано?
Аз имам аборт в петия месец и после преждевременно раждане в края на осмия със сина ми.Знаем причините,изследвала съм още безброй неща ,които отхвърлиха другото притеснение -инфекция.Сега със нагласа А сериозен серклаж и стриктно следене + терапия, очакваме двете чертички за номер 2.

# 717
Салестра ,честито , бъдете много щастливи и винаги един до друг ! И както казаха момичетата , таЗ година булка , догодина люлка !
2402 ,честита да си , пожелавам ти много здраве ,щастие и любов.  Нека най-съкровенната ти мечта се превърне в реалност ! 🎂
MIKEY_THE-MOUSE ,добре дошла , пожелавам ти да не се задържаш много тук . Аз познавам много жени ,които с първата си бременност са имали проблеми , пък  с втората не.

# 718
В момента пускам всевъзможни изследвания.  Ходила съм на гинеколог няколко пъти и след раждането . Всичко е наред.  Бях много стресирана с първата бременност . Много ...
Не знам дали това може да е фактор за преждевременното раждане . Бях с контракции от рано (стягания) . Всичко го изживявах много тежко и драматично . Започнах и кръвно да вдигам тогава и 8-ми месец се наложи да лежа за задържане отново и направиха спешно секцио защото имах и разкритие .
Сега пускам изследвания за много неща и до момента не сме открили нещо притеснително .
При ендокринолог и при кардиолог .. не намират причина .
Казват ми ,че всичко е наред . Да не го мисля и да действаме.
И аз седя и се филмирам...

Здравейте.  Записвам се в темата . Скоро мислим  да започнем опити за бебе . Имам въпрос към жените тук .

Много ме е страх . Толкова много  ,че чак отлагам опитите.
Търсете причината задължително,ако не е ясна,при правилния лекар и стриктно следене,всичко ще е точно.Нсправи консултация преди забременяване още.
Какво се случи,защо роди по-рано?
Аз имам аборт в петия месец и после преждевременно раждане в края на осмия със сина ми.Знаем причините,изследвала съм още безброй неща ,които отхвърлиха другото притеснение -инфекция.Сега със нагласа А сериозен серклаж и стриктно следене + терапия, очакваме двете чертички за номер 2.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 14:34 от MIKEY_THE-MOUSE

# 719
2402 , честит рожден ден 🌺 Да си жива и здрава , много щастлива и обичана . Пожелавам ти сбъдване на всички мечти и желания 🌺

Общи условия

Активация на акаунт