Лятото е време за мечти, успешни опити и две черти. ~бебеправене 417~

• 31 151
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • София
2402, честита да си! Да се сбъднат всичките ти мечти и желания!

Салсера, на вас ви пожелавам дълъг и щастлив семеен живот изпълнен с много детски смях!

# 721
  • София
MIKEY_THE-MOUSE , в никакъв случай не е задължително нещата от първата бременност да се повторят с втората.
Ще следиш кръвното и всичко ще е наред,щом вече си направила консултации със специалист ❤️  Сигурно са ти казали да следиш кръвното.

2402,честита да си!Здрава и сбъдни мечтите си!

# 722
Наближаваме края на темата, та напомням на всички момичета, които искат да се включат във вълшебното списъче за скорошно забременяване, което стои на първата страница от темата - да пратят на лично съобщение до rave датите си от последна М, очаквана/засечена О и дата за тест. Нека напълним следващата тема с трепетно очакване и много положителни тестове! Animal Whale Animal Tropical Fish Nature Sunny

# 723
2402, Честит Рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Пожелавам ти на следващия рожден ден да духаш свещичките с бебе в ръце! 🍀💖💖💖

# 724
2402, бъди жива и здрава, много обичана и Бог да ви благослови с детенце!

# 725
2402,  Честит Рожден ден, пожелавам скоро да сбъднеш мечтата!

Salsera Щастлив семеен живот! Дано Турция да ви е на късмет и се върнеш бременна! И на нас скоро ни предстои сватба. Bowtie

MIKEY_THE-MOUSE Аз също имах много тежка първа бременност, която едва не изгубих в 19 седмица, заради фуникулирала шийка. После влизах и за задържане и изкарах цялото време на легло с конски дози лекарства. Добутах ден преди термин. Не мога да се похваля с второ раждане за сега.

Последни 2 дни остават до Ц., вече превъртях 4 отрицателни теста. Последните месеци не съм добутвала до 26 дни МЦ, така че надеждата умира последна. Не тая особени надежди, но. Unamused

# 726
2402 Ч.Р.Д. нека всичките ти желания да бъдат пожелания и най-вече да се сбъднат!

Salsera Много семейно щастие и в най-скоро време семейството да се увеличи!
🍀🍀🍀

# 727
2402 Честит рожден ден, бъди здрава и много щастлива.. 😘П. П извинявай за закъснението 🙏🎉🥰💗💛

# 728
Добро утро!
Въпреки надеждите, че е имало имплантация, снощи (11 ден след ову) отново имах зацапване, предполагам днес вече ще дойде и М….
И отново нов месец с нови надежди!

# 729
  • София
Добро утро!
Въпреки надеждите, че е имало имплантация, снощи (11 ден след ову) отново имах зацапване, предполагам днес вече ще дойде и М….
И отново нов месец с нови надежди!
Не го отписвай , два дни преди цикъл имах зацапване и даже превръзка си сложих,защото очаквах да тръгне,а то тц.

# 730
Здравейте!

По време на овулация и опити, мога ли да пия биозин мама? Имам лека температура, хрема и болки в гърлото.

# 731
  • София
Здравейте!

По време на овулация и опити, мога ли да пия биозин мама? Имам лека температура, хрема и болки в гърлото.
Можеш попринцип,аз също съм с болки в гърлото и лека температура и съм около 8 дни след овулация.
Правя гаргари със сода,смуча лукчета и се надявам да размине.
Надявам се дори и да съм бременна да е още по тръбите и да се дели ...

# 732
Благодаря!
По колко таблетки пиеш на ден, една или две?

Здравейте!

Можеш попринцип,аз също съм с болки в гърлото и лека температура и съм около 8 дни след овулация.
Правя гаргари със сода,смуча лукчета и се надявам да размине.
Надявам се дори и да съм бременна да е още по тръбите и да се дели ...

# 733
  • София
Аз сега не пия Биозин,но преди да забременея със сина ми пиех,че бях в контакт с много деца .

# 734
Благодаря ви от сърце за пожеланията Flowers Hibiscus Yellow Heart

hearty, stellasm, и ако пропускам още някой, който не чака М тези дни - стискам палци да ни зарадвате за подобаващ край на темата!

Общи условия

Активация на акаунт