“ Той/тя е дете на разведени родители “

• 10 604
  • 248
  •   1
Отговори
# 105
Защото в семейството не е щастлив или нещастен.
Най-често положението е приемливо.
Нямаш всичко, не всичко е идеално, правиш компромиси, които не си предполагала, че ще правиш. Животът на възрастните не е лесен.

# 106
Никак, скоро гледах Indian Matchmaking в Нетфликс и там се говори доста за уредените бракове. Доста възрастни двойки имаше, които са се виждали 1-2 пъти и то само в присъствието на родителите преди сватбата. Разводи - почти няма.Избират си партньорите по профили като CV, само че супер подробна информация. Ще чета още на тази тема, интересно ми стана за Индия.

# 107
Божеее как завиждам на зрели хора, които сега се влюбват, започват нов семеен живвот, нови познанства, емоции, опознаване. Това е като да вдишаш младост и живот! Simple Smile
Да, завиждам! И не ми е лош брака. Но са ди влюбен .... охххх

# 108
Божеее как завиждам на зрели хора, които сега се влюбват, започват нов семеен живвот, нови познанства, емоции, опознаване. Това е като да вдишаш младост и живот! Simple Smile
Да, завиждам! И не ми е лош брака. Но да си влюбен .... охххх

Някой беше казал, че жените не знаят какво искат. Ми...прав е.

# 109
влюбването е най-прекрасното чувство, но да води до развод, не бих нарекла идеално положение.
Представям си човек, който в началото си чувствал като най-близък и си обичал да стигне до омраза или студенина… тъжно и гадно е според мен да се развеждаш.

# 110
влюбването е най-прекрасното чувство, но да води до развод, не бих нарекла идеално положение.
Представям си човек, който в началото си чувствал като най-близък и си обичал да стигне до омраза или студенина… тъжно и гадно е според мен да се развеждаш.

В такива случаи, влюбеният няма никакви проблеми. Тъжно и гадно настава за най-близките му, обикновено.

# 111
  • София
Няма човек, който се жени с идеята да се разведе след някоя и друга година. Всички влизаме в семейна обвързаност и създаваме деца, защото точно в тоя момент искрено вярваме, че това е точният партньор.
След това обстоятелствата се променят, ние се променяме и често семействата се разпадат.
Жалко, но факт!

# 112
Е аз изживях влюбване след развод, без грам чувство за вина. Наистина е много освежаващо. На 40 се омъжих за втори път, чувствах се на 25 Simple Smile Иначе съм от хората, които спокойно могат да изкарат цял живот с един човек. Просто съдбата реши да ми поднесе изненади. И да, омъжена приятелка ми сподели, че адски ми завижда, че след развода ще ходя по срещи с нови мъже! Та и това го има някак си, колкото и да е странно. Никому не пожелавам развод, ама ако вече е факт, не давам и съвети кой как да си живее. Защото аз доста такива изслушах и все бяха да не се омъжвам повече никога Simple Smile

# 113
Да, завиждам! И не ми е лош брака. Но да си влюбен .... охххх

Някой беше казал, че жените не знаят какво искат. Ми...прав е.

Защо пък да не знаем какво искаме?
Разбира се, че всеки иска да е млад, здрав, щастлив, влюбен, обичан, пълен с енергия, финансово стабилен и т.н. Но всеки с всичкия си знае, че не може да има всичко. Знае, ,че младостта свършва, любовта се превръща в друго, децата порастват и заминават, тялото се уморява, душата се уморява. И го приема, но това не значи , че е забравил и не ИСКА пак да е млад, влюбен и щастлив по онзи начин.

Жените не знаели какво искат! Повечето мъже около 40-ка усещат, че остаряват и се хвърлят да се доказват, че са вечни с млади момичета. Ама не са.

# 114
Един човек на +35-40 г , ако не знае какво иска и не го търси ... няма и да има шанс да го намери , пък ако ще да се блъсне в него. Жените веднъж " опарени" подхождаме с много резерви, съмнения, притеснения , докато мъжете минавайки т.н. криза на средна възраст са много наясно със себе си и конкретните желания. И да права е В2022 факт е , че влюбването на една осъзната възраст е различно , но е хубаво,  важно е да сме си научили житейските уроци преподадени от съдбата преди това😉

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 13:10 от ccvet

# 115
  • София
Как ви се струва да започнеш да търсиш нов мъж на 47?

# 116
Ок съм аз - всеки заслужава да е щастлив.
Позамислих се , че може би зависи по каква причина на тези години  🤔ако си наясно какво точно търсиш, на какви компромиси си способен, до колко си склонен да балансираш  и още, и още... всяка житейска история си има минало и субективно тълкувание на обстоятелствата.

# 117
Как ви се струва да започнеш да търсиш нов мъж на 47?

Съвсем чудесно ми се струва. Отгледала си си децата, реализирала си се, помъдряла си, разполагаш със себе си.

# 118
Супер идея,дано стане и реалност!

# 119
Във Великобритания масово необвързани хора на 50 +, 60+ си търсят партньори. Успешно се задомяват отново също. Не виждам нищо странно, освен предразсъдък.

Общи условия

Активация на акаунт