Етажна собственост – такава, каквато си я направим. Тема № 12

• 40 876
  • 826
  •   1
Отговори
# 525
Е, те късат тези на домофона, тях не ги интересува, че хората стоят без домофон. Ако ще ви свърши работа поне оферта да искате - нашите домофони са поставяни от Сервиз Рекс. Нямат сайт, телефон има в интернет. Гледам, че още поставят врати и домофони на съседни блокове.

# 526
Е, те късат тези на домофона, тях не ги интересува, че хората стоят без домофон. Ако ще ви свърши работа поне оферта да искате - нашите домофони са поставяни от Сервиз Рекс. Нямат сайт, телефон има в интернет. Гледам, че още поставят врати и домофони на съседни блокове.
Благодаря много! Ще се обадя.

# 527
според мен, трябва интернета да си го възстановят
или те да предоставят техен техник, все пак техния техник неразбира от домофони но знае какво е кабел, ако иска заплащане вече ще иска малко
а новото трасе дет ви обещава онзи ще е пак в същите тръби, просто ще опъне други кабели

# 528
Майсторът обяснява, че когато идват техници от Интернет (без да искат) ще прекъснат отново кабелите на домофоната уредба, защото кабелите на Интернета и домофоната система минават заедно. Затова иска да монтира нова уредба, където кабелите на дофомоната система ще минават отделно. А техниците от Интернет не ги интересува, че непрекъснато късат кабелите. Те гледат да си свършат своята работа и да прекарат Интернета.
Да увие кабелите с едно тиксо и да им сложи бележка че са от домофона.
Техниците за интернета не падат от небето. Като видят бележката ще разберат.
Но ако е наложително да се местят кабелите, е по логична цената.

# 529
ако е за подмяна на магистралните кабели - интернета да го извърши, направил повредата, ще си платят само за кабела, ако става за въпрос дори ще могат и да вържат домофоните, това все пак са 5 кабелчета, а утп кабела има 4 чифта, тоест 8. . Така че да кажат незнаем как е доста нелогично

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 21:39 от musicdoubl3

# 530
Моля, внимавайте ако си викнете хамали за премахване на много боклуци от общи мазета!!!
Лятото извиках едни идиоти, които дойдоха и действително изхвърлиха цял камион боклуци от общо три големи общи мазета. Но на другия ден установих, че част от нещата са изхвърлили в и около общите контейнери в квартала. А сега 6 месеца по-късно, съседи откриват разбито или отворено мазето си с част от боклуците, които уж бяха изхвърлени още лятото!!!
Хората са си пренесли боклука от едното мазе в другото!!!
😡😡😡
Естествено, аз слизах да гледам какво правят. Но искаха вода, качих се да им нося. Мъжете съседи, които слязоха стояха горе и никой не дойде долу освен аз жената-мъж.
Наскоро едни други път счупиха плочки на Партера от мебели на изнасящи се наематели.
Аман от глупаци!
Следете ги! Пълен контрол какво изнасят и как го пренасят! Пълна проверка накрая правете! За да не попаднете в същата ситуация като мен сега!

# 531
Споко бе..каквото си можала, направила си.
Който има претенции...сам да си я свърши.
Мъжете да са слезли да огледат преди да се плати. Никой не им е виновен че да дремали.
Тия пък 6 месеца не са слшзали до мазето си ли..не го разбрах това много с разбитото мазе.
Не се ядосвай.

# 532
Трябва да се внимава и кого се вика. Толкова случаи на кражби има след посещения от "майстори" и подобни...

# 533
  • Sofia
Помните ли колко платихте за тази услуга?

# 534
То само циганите се навиват, белите нещо не им се вдига тежко, не са по работата....ей ги и тия на Съншайн..само стояли, и то горе...за красота сигурно са стояли, друга файда не виждам от тяхното в случая дремене на етажите горе....

Един-двама от живущите да стоят долу и да казват кое да се вземе и изнесе, не е сложна работата...ама видя се че и за нея желаещите от белите българи е нямало, освен Съншайнката жената-мъж Simple Smile

Тааааа...какво да кажа.

# 535
  • Варна
Помните ли колко платихте за тази услуга?

Ние викахме фирма лятото да изнася боклуци от мазите. Тарифата е според това колко камиончета боклук ще напълнят. Много съвестни бяха, камиончето го тъпкаха яко, не е като да се опитват повече камиони да пишат за да завишат парите. И си изметоха всичко долу после. За Варна става дума.

# 536
  • София
Документи, че са депонирали законно след това представят ли? Тук ги изсипват по полетата, край реките..

# 537
Не мога да ти помогна, но елементарна проверка в интернет показва, че цената на домофонен апарат на дребно е под 20 лева.
Само от там този ви товари с 30 лева на апартамент.
Ако решите нова система, звъннете на Балканбит. То, който и да ви я прави, тяхна ще сложи.

Също препоръчвам да се поиска оферта директно от Балканбит. На мен ми отговориха за час в работно време и цените бяха доста по-добри от посоченото по-горе. Аз оставих две съседки да организират поправката на домофона и те за по-евтино повикали някакъв незнаен майстор, който оправи едно, а счупи друго на няколко пъти и в момента сме платили като за нова система от Балканбит, но сме със старите домофони, кабели и инсталация и дори не работят при всички апартаменти. Много ме е яд. Първоначално им казал някаква малка сума без да конкретизира за какво и те се съгласили. Дори документ не им дал, а някаква бележка, написана на ръка. Гаранция няма. Балканбит ще ви дадат и гаранция.

# 538
Тета, да, жената не е слизала 6 месеца в мазето си, което е било заключено с катинар, а онези са го разбили, за да преместят боклуците от тук-там! Сега като слязла жената - ха, пълно с чужди боклуци! И реве, че преди време го е почиствала и било по-подредено от апартамента й. Sad Другия съсед сега идва, че не е живял тук години наред...айде и той изрева! Ужас! Може до утре и други да изпищят. Лятото разчиствахме 3 големи общи мазета. Едно камионче изнесоха, та уж и заметоха нещо. Единия брат щеше да умре пред очите ми, едни метални стелажи без малко да паднат на главата му!😵‍💫 400лв. дадохме на тия гадове, че и ракия искаха, та им дадох...Беше ми писнало да търся хора, за да махнат цялата тая мизерия от мазетата, които до тогава все се наводняваха пък от други канализационни проблеми. 😡😠

# 539
Ами чии са тия боклуци, нали все ваши/техни ??
Голямо реване...ми да ги хванат и да ги изхвърлят.

Сигурно ли е чя боклуците в мазето на бабата са от общите?

Общи условия

Активация на акаунт