Отговори
# 525
Чудесен ритуал и терасата ви е разкошна.  😍 И аз все се каня така да откривам сутрините. Купихме си тези дни един надуваем комплект, уж да ми е по-удобно, и тези дни ще го позиционираме на терасата. Нямам търпение да отпусна душата след феталната в понеделник и да започна с книжките. Blush

# 526
  • София, България
Мацето, не не са. Вчера вечерта само. А и оправях багажа на детето, че заминава с баба си и дядо си на море и може и да съм се поуморила повече без да разбера.

За главоболието - аз онзи ден бях така. Не ми мина цяла нощ, на сутринта още си ме болеше. Някакво от само себе си после премина. Наистина, и мен в жегите по-често ме хваща, дори и да не съм стояла на слънце.

Спането ми е трудно и на мен. И винаги се будя към 1 и 30  Rolling Eyes преди ми казваха, че в колкото се будиш бременна, в толкова щяло да те буди детето Smile А дано е само в 1:30 Sweat Smile

Бих ви показала и нашият двор където си седя, ама детето е направило бумбак от боклуци, играчки, щуротии, та не е за показване Grinning

# 527
  • София
Ох изпих един парацетамол, не се траеше, почна чак да ми се вие свят и да ми се повръща, кръвното ми е супер, даже леко ниско... Ама мина от парацетамола та сега съм нов човек.

# 528
Здравейте и от мен в неделя! Няколко пъти сме го дискутирали, но не мога да го открия ...кажете ми някакво приложение, в кое си проверявате състава на козметиката?

# 529
Аз закъсах с възпален нерв на кръста преди месец. Ходих при рехабилитатор да ме отщипва. Това бих препоръчала, въщо има разби хомеопатични препарати за различни травми и прищипвания, препоръчаха ми и Арнигел и Тендивал за локално нанасяне, ок са по време на бременност. Кофти работа. На мен ми забрани рехабилитатора да вдигам тежко, че от това ставали тези проблеми, а аз съм с два тодлъра и в общи линии ми е невъзможно да не ги вдигам. Но както се изрази той - по време на бременността гръбнака става на юфка 😃 Та за жалост сме по-предразположени към такива състояния.
Момичета, помагайте! Имам протрузия на 2 прешлена на кръста. Болката се появи рязко още  в първите седмици на първата ми бременност, просто се наведох и в следващия момент не можех да мръдна. Бях с ужасяващи болки месеци наред и нищо не можех да пия заради бременността и стана хронично. След раждането ми трябваха 2 години, за да стабилизирам нещата с инжекции, лекарства и мноооого масажи. И всичко беше чудесно до днес. Наведох се съвсем леко, кръста изхрущя и приключих 😭 Не мога да мръдна, да седна, да легна… пищя от болка, а имам и дете за гледане.. Моля ви дайте ми съвети какво мога да пия, ако някой случайно е минавал през това…

# 530
Здравейте и от мен в неделя! Няколко пъти сме го дискутирали, но не мога да го открия ...кажете ми някакво приложение, в кое си проверявате състава на козметиката?
[/quote

INCI beauty се казва, да не ровиш из темите, че доста се изписа вече 😁🍀

# 531
Здравейте и от мен и тук, не съм се включвала тези дни. Честно казано откакто дойдох на морето при нашите , отшумяха всякакви неразположения и да не кажа голяма дума - супер съм. Та даже обикалям и доста навън , което е нетипично за мен последните 2 месеца.
 И честито на всички минали прегледи с хубави новини 🩷💙

# 532
Добър вечер , мами ! Днес малко след вечеря  корема ми стана твърд и по едно ми се появиха газове . След това имах разстройство ( извинявам се , че така подробно разказвам ) и след това корема ми се оправи и си стана мекичък 😂 Обаче миналия ден пак имах разстройство. Чудя се дали съм хванала чревен вирус и ако да опасно ли е ? Или от магнезия ми става така? Има ли някой с подобем проблем ?

# 533
  • София, България
От магнезия можеш да получиш разстройство, да. Може и вирус да е. При всички положения не е опасно ако не е продължително време. До 4-5 дни ако не мине, вече се консултирай с лекар.

# 534
  • Свищов
Добро утро Simple Smile
Да си задам въпроса и тук Smiley
Дайте съвет къде да отида на втора ФМ? Чачева, при която ходя по принцип ще е в отпуск, Михова също. Искам при Бодуркса в Плевен, но и тя ще е в отпуск.
Другите, които съм си записала са от Марковс - Павлова, Атанасова и Марков. Евентуално мислех да пробвам и при Чавеева, някой ми беше казал и за Дяволов мисля.
Не познавам докторите в София и не знам къде да се пробвам... този отпускарски август ще ме побърка Grin

# 535
Добро утро! Хубав ден и успешна седмица на всички! 🌞🍀
Онзи ден усетих със сигурност бебчето за първи път в 17 и 6 дни. Снощи нарочно легнах пак по гръб и го побутвах , но нямаше отговор.😀
Еднократно и аз имах разтройство и сякаш пак нещо стомаха ми не е добре и ми се върнаха някакви стари симптоми. Не изключвам да е стомашен вирус или да съм яла нещо неподходящо. Дано да си остана с тези симптоми де и това лято са ни пропусне вируса с повръщане и разтройство.

# 536
  • София, България
Добро утро.

I v e t o, пробвай ако искаш при Чавеева. Ако успееш да запишеш, успееш. Можеш и Оскар клиник, аз лично не ги препоръчвам, но много хора са доволни Wink Ти добре си си записала Марковс. Доста от тук ходихме  там на първа и ще ходим на втора.

M a r i a, честито за движенията.
Смекта пиех аз за разстройство, тя не се резорбира от червата и не вреди на бебето.
Аз пък съм със запек Joy не е една беля!

# 537
  • София
Ивето повечето ФМ специалисти от Щерев са и в една клиника на ГМ Димитров Феминик нещо си се казваше. Та виж Чавеева дали там ще я намериш че трудно се доредва за нея за час

ПС добавям, че е ФемиКлиник https://femiclinic.bg/

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 10:09 от Мацето

# 538
Здравейте, мамита,

Знаете ли дали има някакви успокоителни хапчета, които могат да се приемат от бременни? Дядо ми влезе спешно в болница ( и то от ефекта на пеперудата, покрай една крайна ненужна процедура, която можеше да си спести) и изгледите не са розови. Цялостно ме е обвзела паника, притеснение, плача постоянно и не мога да се успокоя. Корема ми е постоянно на камък от тов, включително ме и боли. Не мога да се изключа психически и да не го мисля, както всички ми повтарят. Дори и да спя не мога. Мога ли да смуча нещо, поне малко да охладя страстите за момента, докато чакаме?

# 539
Валерита - Валидол, до 4 на ден, АГ ми е дала зелена светлина понеже аз съм с тревожност, имах и паник атаки преди.
Няма да ти казвам да се успокоиш, знам, че не става. Откакто съм бременна на майка ми й правиха 2 операции, една на белия дроб и една на гръбначния мозък+ интензивно и тн, знам какво ти е, остани силна до колкото в възможно

Общи условия

Активация на акаунт