Сладкишчето ЮЛСКО на мама на половин годинка стана!

• 11 074
  • 264
  •   1
Отговори
# 30
Eто ме и мен  Party
Еми не смогвам да ви чета,нямам време от разходки и брат ми  тука и бебо...

Мъжо го отписвам направо че ми е сърдит и даже спи в хола  Mr. Green
Не мога да не ви споделя сега че бебокът ми напослегък спи по цяла нощ.Пу-пу. Е почти.2-3 дни ставаше в 5 ч. да яде.Снощи направо в 7ч  Shocked Не е за вярване чак.И това сам.Е,размърдва се понякога замалко да се събуди ама аз хоп-бибата в устата и хайде заспива.

Ама напоследък доста рядко му се случва да суче и си мисля дали няма да ми дойде и на мен М  Thinking
От 21ч-07 това са 9 часа  ooooh!
MARIAELI моят бебчо и той спи на голямото легло  Wink

Още не можем да пълзим,но иначе пъхаме краката в устата  Joy

Честити 6м на Юлката!

Жоржи купешки не съм взимала,но днес Галко пи от водата където бах варила ябълките.Сложих му я в чашката.

# 31
  • somewhere over the rainbow
NAN,ти кои бисквити ползваш?Чудя се далеи няма да стане да си правя аз бисквитена кашичка със млякото каето пие и с бисквитки newsm78
Какво ще кажете Thinking
Що да не може Peace Досега съм пробвала турските "CiCi bebe" с банан и обикновени "Житен дар" на Нестле. Чета тук за "Ревю",зелени,били с овесени ядки, ама още не съм взимала от тях. Турските са много хубави, аз и на гости с кафето ги предлагах, че нямах друго Wink

# 32
абе мами как да си сложа снимка на постинга?! newsm78

# 33
Иси,аз тъкмо смятах да се оплаквам какво повръщане беше вчера след сините сливи на Ганчев #Cussing out.Хем се бях зарекла да не ги купувам Crossing Arms
Днес купих плодови пюрета и сокове на Hame и О`Чудо малкия пи малко Party/от сокчетата/
От кашите на Frizocrem съм много доволна от тази с ориз и царевица Peace.Направо е Върхът.Взех и тази с ориз,царевица и 4 плода обаче става като тесто Shockedако сложиш колкото трябва
NAN,ти кои бисквити ползваш?Чудя се далеи няма да стане да си правя аз бисквитена кашичка със млякото каето пие и с бисквитки newsm78
Какво ще кажете Thinking
кашите на Frizocrem още не съм ги ползвала но съм си купила доста и то все разнообразни но помня от Марти той не искаше кашите на Слънчо (единствено банановата ядеше) и само на Фризокрем сме карали а за пюретата аз повече не си правя никакви експерименти той и домати с ориз пак на Ганчев повръщаше не помня на хип какви съм купувала но на всички се мусише така че от мама и тати по хубави манджи няма
за бисквитките и аз си мисля че можеш аз тия дни му давах по една да си чеше венците и му беше голям кеф
а за месото ние имаме домашен заек във фризера (моя кумец ми го донесе и вика като свърши пак  Mr. Green) но изчаквам защото ние закъсняхме със захранването заради пневмонията иначе като гледам до сега схема на захранване на НАН тя е същата по която съм захранила Марти
хайде лека и спокойна че днес не ми остана време да сложа един залък защото Валери много плачеше сега татито малко ме смени дано да спи тази нощ защото снощи имам 2 часа   bouquet

# 34
jorjito-аз също съм давала "чичи бебе"-многоооо вкусни Wink, "житен дар", "роден край"-супер доволна, купила съм си и "закуска"- на времета на баткото давах от тях. Давала съм бисквитки с кисела, за разнообразие, също и само бисквити с АМ за следобедното хранене-всичко се изяжда за отрицателно време.
Ели-споко, нали следващата ваксина ще е на година и 1 месец-до тогава ще стане приятелка с доки Wink
Рени-браво на Галко, дано все така не се буди вече, че много ми беше жал за теб Hug, с тия твои постинги по никое време.....
MARIAELI-отучвай ако можеш, че ще свикне и така до 3-4 годишна:(
Nanny-възможно е афтичката да е от новото зъбче. Изчакай да видиш дали пак ще отшуми
Наде- ох, само това чаках, изхвърлям я веднага, много гадно  Sick
didi_fiesta -хайде качвай снимки, че умирам от любопитство да вида малкия модел

# 35
  • Пловдив
Zdraveite i 4estiti na vsi4ki ulski sladkish4eta.Az sum nova  i vse o6e sum mnogo bosa s komputrite(sorry).Dano me priemete pri vas ,az imam dushteria rodena na 31uli-Ioana.Nie sme ot Plovdiv i sme po4ti na 6 m.Mama Eli newsm78

# 36

Ох, пак съм аз, ама така де, ще ви досаждам малко, че компа е само мой следващия половин час   bouquet
jorjito - Внимавай мила с тия бисквити! Аз давах на Венци всякакви и всички ги отхапваше ooooh!. Яка захапка извади, едвам смогвах да вадя парчетата бисквити от устата му. Дори тези обикновенните дебелите на "Победа"-Бургас, дето нямат никакъв вкус и тях отчупва Sad
Привет на новата мама  ioiomamma и бебе Ioana и добре дошли!  Hug Тук е много готино и съм сигурна, че ще ти хареса в компанията на момичетата Wink
Хайде бе, няма ли да пише още някой мама от Русе Cry Сама ли ще си остана...

# 37
eti_31 ,качила съм ги вече, албума бебетата на 1/2 год.
Ама някой няма ли да ми каже как вместо това куче да си сложа снимка,защото нещо не мога да се оправя?! newsm78

# 38
Привет юлки Simple Smile

Ние днес каква готина разходка си направихме и сега мъжа ми казва, че в Хасково и Стара Загора обявили грипна епидемия  #Cussing out #2gunfire и сега край с разходките. А докато ни вземе ще стане лошо времето  #Cussing out
Бяхме с една приятелка и нейния син на 5 годинки бяха много интересни двамата. Ще сложа снимки утре в албумчето.

Аз лично давам само безмлечни каши заради лактозата и слагам от неговото си мляко. Иначе днес си хапнахме кисел с царевично нишесте  и сини сливи, на нас пък много ни допадат сливи и круши са единствените пловоде които можем да ядем.  За щастие зеленчуците ни се увеличиха вече ядем броки и карфиол.  chef от месата пилешко, пуешко и телешко. Направо рекорд  Praynig След 2-3 дена ще дам и сиренце да видим какво ще стане  Naughty За сега глутен не съм давала, но ще изчакам още малко.  newsm78

Добре дошла на мама ioiomamma и малката Йоана. Дано ти хареса при нас.  Hug

За сега и ние не се обръщаме и не обичаме по корем, ако се позастоим случайно правим отчаяни опити да лазим, но неуспешни  Naughty иначе си стоим много стабилно седнали и вече само така се возим в количката ако сме будни hahaha да гледаме колите как минават голям кеф.

# 39
ioiomamma welcome
eti_31 : Ще изчакам да видя, но тази вечер беше... smile3511 ,не искаше да яде, рев голям...Притесних се, мерих му температурата- нямаше, мацнах му Калгел на зъбките...може пък и от тях да е кисел. А от тия нощи и нашия като на Ренито - само за бибка промъцва и сутринта за цокане. Според мъжа ми има вероятност и да се е контузил с ръцете, нали все ги пъха в устата, ако се е дернал - нищо чудно да се е възпалило. newsm78 Ох, само дано аз не го заразя с мойта хрема .  newsm17
didi_fiesta : Що бре Дидка , кво му е на сандвича ти ,екстра е за мамите , които са на диета./шегичка/ Не мога да ти помогна, на мен мъжа ми го сложи аватара. Heart Eyes
   Айде лека , неплачлива и спяща нощ! До скоро! И умната ,ей! luvbed Да не ни изневери някоя от вас и да отиде скоро при Октомврийските мами EFP          Joy

# 40
 Thinking
Zdraveite i 4estiti na vsi4ki ulski sladkish4eta.Az sum nova  i vse o6e sum mnogo bosa s komputrite(sorry).Dano me priemete pri vas ,az imam dushteria rodena na 31uli-Ioana.Nie sme ot Plovdiv i sme po4ti na 6 m.Mama Eli newsm78
   Това мама Ели за мен ли нещо питаш?
Добре дошла в нашите редици?Тук е весело!Ако имаш въпроси питай за всичко!Пиши на кирилица!
Нан ще ви добави!

А бисквити с какво да давам като кърмя, вие давате към млякото аз освен със пюрето плодово? newsm78

Ей спечелих миналия месец каша и още не съм си я взела!

Ние не сме яли от пюретата такова от сливи,,, и черен дроб,,, и свинско,някой давал ли е? newsm78

п.п.Много съм проста то момичето е Ели, а аз си мисля, че други Елита няма! Mr. Green

# 41
Eli83 страшна си мила, винаги успяваш да ни разсмееш, затова толкова те обичаме  Hug Party

# 42
  • През девет земи в десета
ioiomamma welcome
Ели,Цвети ги хапва бисквитките с плодовото пюре,щото и ние се кърмиме.И аз харесвам бисквитките на Чичи бебе,много са вкусни Mr. Green
Иначе и тя си отхапва от бисквитките,но си ги дъвче и не се дави.
Разходката днеска ни беше до преди малко,че свеки не ни пусна да си ходим,било и домъчняло. newsm78
Мисля да си лягам вече,че това нощно кърмене и мене ме скапва,то отвреме на време взе да го проспива това в три часа,но и в пет пак не си е работа,добре,че спи при нас на спалнята.Лятот ще видя как ще се учи да спи сама Thinking

# 43
Добре дошла на ioioamamma  Hug и на Йоаннка!

Ети  Hug Еми, крайно време беше.Да не казвам голяма дума че докога ще е незнам  Rolling Eyes
За бисквитки ни е рано,но ядем банан така като го хванем и го гризем.  Joy  голям майтап е  Joy

Да питам късно захранващите откога ще въвеждате глутен ?  newsm78

# 44
  • София
Рени, не съм мислила за глутена, защото още сме далече, но при късното захранване се дава около 8-9 месец.
Ние още само оризова каша ядем - днес ни е трети ден. Нямаме много напредък - яде два пъти в 13 и 18 часа по 20-30 мл вода с 2-3 лъжички каша - повече не ще. После се кърмим. Според мен засега не разбира, че и това е храна - яде, докато си мисли, че си играем, после й писва и си търси цицата. Вчера се опитвах да настоявам, а тя не искаше повече и мрънкаше. Накрая, докато я гонех с лъжицата, се наведох повече към нея и тя ритна паницата и цялата станах в каша  Close и пак стана както тя искаше, а не както мама.

Общи условия

Активация на акаунт