Сладкишчето ЮЛСКО на мама на половин годинка стана!

• 11 074
  • 264
  •   1
Отговори
# 75
На нас ни взеха кръв обаче пикото не си го даваме!Утре пак ще пробвам!Днес тръгнахме със памук както Нан беше писала,и като отидохме ми то от памука изстисках 3 капки и ония викат поне едно пръстче да има в чашата! Crossing ArmsУтре пак!

Нашите зъби са всички надути и ще излизат по едно и също време!Педи каза че ще е голям зор и много рядко така наведнъж са надути всички!
Мале да се подготвям от ся!Сигурно няма да се спи! newsm78

Диди фиеста айде и да се справиш със снимката!

# 76
  • София
Влизам на бързо да ви прочета и да ви благодаря за пожеланията за нашата половингодишнина.Много сте мили. Hug
Честита половин годинка и на Марина.
Честити независимо колко годинки на didi_fiestabouquet
Само да кажа за безмлечната ябълкова каша на Хумана /някой спомена за нея/.Люската всичко друго яде с 300 зора,но тази каша просто излапва на един дъх.
Сега отивам да гладя,че такъв куп вече се е насъбрал още малко до тавана ще стигне.
Синеочка къде се изгуби? newsm78

# 77
Здравейте момичета!
Одеве писах, ама нещо ми даде, че форумът е временно недостъпен, и затова пак:
Честито на месечинките Людмил и Марина! baloni

Честит рожедн ден  на didi fiesta ! bdbalonibdbaloni
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
 baloni
Е, много поводи, бравос.
Айде и от мен един - днес имаме годишнина от сватбата  married, цели 3 години, така че черпя
 newsm64  party023  cook newsm38 newsm24  food002 beer beer3 beer2 cheers Wine Glass eat smile3510 Popcorn cook cook
Ще правя вечеря, макар че съм болна, така че , до скоро!

# 78
  • През девет земи в десета
Папкахме,акахме на гърнето,изкъпахме се и сега настана мир и спокойствие.
Nanny,те са ми много послушни и кака в момента мие чиниите от гостито,мама докато седи на компа. Embarassed
Може би защото не съм имала проблеми и винаги мойта дума е била закон в къщи се навих да родя трети пъти,пък и моите приятелки,съученички,чак сега се сетиха да раждат и като ги гледам отстрани и на мене ми се прииска да си гушкам бебче,иначе трябва само татито да гушкам.Mr. Green
Лицето си го миеме след хранене и дупето също при всяка смяна на памперса,нещо не си падаме по мокрите кърпички,само за навън.Някои бебчета са с по-чувствителна кожа и може би затова се изприщват,достатъчно е да се омажат с пюрето или кашата,а Цвети не е имала досега пъпки или подсечено дупе(пу-пу) Grinning
Зъби си нямаме и поне засега няма никакви признаци,че ще излязат скоро.Купих все пак паста за зъби Ненедент със силиконовия накрайник за пръста,тя е от шестия месец,но още не съм я пробвала.Кой знае каква ще е реакцията smile3534а така прави и с пюретата,които не и харесват.

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 18:18 от pigi

# 79
Нещо ми изчезна бг-мамма и при вас ли е така,гледам,че никой не е писал след мене newsm78

# 80
Здравейте мамита! Откакто сме във Варна баткото не ходи на ясла и на мен едва ми остава някакво време да пиша тук. Да не говорм, че започнах да ходя на плуване и на йога ( Rolling Eyes) и това съвсем ми изяде свободните моменти. Но отвреме навреме чета по нещо... Ами честито на всички бебета на по половин годинка!!! Ние я отпразнувахме с половин торта Grinning ! И с два зъба.
И от 2 дни започнахме захранване с оризова каша. Беше много вълнуващо.
Я кажете, записвате ли вече децата на ясла? Аз ходих скоро до една, която е единствената в района и ми казаха, че вече имали много записани деца за септември, та можело и да не остане място... Егасимус.

# 81
Ехо,къде сте всички wavey

# 82
pigi ми то нали при теб има кой да ти мие чиниите Crossing Arms при мене няма.До сега чистих готвих иииии... тези две неща Close А малката... се събуди #Cussing out

# 83
  • Варна
Pingwina,записах ги и двамата и живот и здраве от ноември тръгват на ясла. newsm10

# 84
  • Варна
Честита годишнина на plamebg и мъжо и.още дълги години съвместен живот ви пожелавам и още поне един наследник вкъщи smile3521 smile3525 smile3525 smile3525
Аз днес не можах де купя бисквити smile3515,гледах,гледах и пише че са направени от брашно за Бисквити Shocked.А к`во е туй брашно newsm78,казва ли ти някой.Купих кашата Гречка на Беби и утре ще я опитаме
Мойто чудо пак го замъчиха зъбите Confused.даже не поиска да яде преди лягане #Crazy,само мрънкаше и буташе шишето/което въобще не му е присъщо/ Crossing Arms
Ели83,и на нас ни казаха че четирите долни зъбчета ще излязат едновременно Sick.Верно голям ужас ще е Rolling Eyes
Пиги,нямаш ли антивирусна на компа newsm78
Пингвина,много оригинално това с половината торта Peace
Рени,Мерси за инфото  bouquet.ще ги потърся тези бисквити

Иначе моята диетка си върви Peace,не се отказвам.Днес обаче както си се разхождах по центъра ми се струваше че всички хора около мен хапват по нещо Shocked,така ми беше зъстъргало в тумбака eat.едвам се сдържах да не си купя някоя гадна мазна баница Mr. Greenили дюнерче.

# 85
plamebg
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение.

# 86
Ех тази Иси от къде ги измисляш тези чудесии! Grinning

И аз одеве се мъчих да влезна да ви чета но нямаше и форум, и после и нета спря!

Да бе Синеочка изчезна ,Попова е при мама и нещо...... нищо!

# 87
Ех тази Иси от къде ги измисляш тези чудесии! Grinning

И аз одеве се мъчих да влезна да ви чета но нямаше и форум, и после и нета спря!

Да бе Синеочка изчезна ,Попова е при мама и нещо...... нищо!

това е крадено Wink

# 88
аз ще изиграя една табла и си лягам. Лека нощ на всички.

# 89
Както си хайманосвах и открих дезертьори от нашият сайт във биберон моля ти се!Ама ние не им се сърдим, ама и при нас да влизат често де![urlhttp://club.biberonbg.com/read.php?1,348330][/url]

мгиздова ако играеш табла свиркай да играем по скайпа?!Или с татито ни ама той много добър и все бие!
Ти къде играеш!В пого?

Общи условия

Активация на акаунт