Сладкишчето ЮЛСКО на мама на половин годинка стана!

• 11 074
  • 264
  •   1
Отговори
# 60
Чeстити месечинки на Людмил и Марина!    ura
ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА ДА РАСТАТ!

bdbaloni baloni bdbaloni

Честит рожден ден на  didi fiesta!

Много щастие и късмет в живота!

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 11:55 от eti_31

# 61
на Ева и се появиха малки червени пъпчици по бузките, от какво ли може да са ? Преди няколко дни имаше такива около устата, мислех че е от храна или слюнка ама сега по бузите?

# 62
didi fiesta -4естит рожден ден!!!
4естито и на беб4етата!!!

Пепи111 в4ера пробвах с кру6а и имаме малко напредак.
 mgizdova -и ние от в4ера имаме по4ти по цялото лице ситни пъпки,предполагам 4е е от храната!? newsm78
Браво на Галко 4е папка банан4е!!!!

# 63
Еееее,писах писах и сега пак на ново че всичко изчезна

честито на месечинките Людмил и Марина

bdbaloni на didi fiesta много здраве и щастие

Я ми кажете как давате банана че мисля да дам на Дани тези дни само го намачквате ли смесва ли се с АМ  Thinking
Аз също не съм въвела глутена все още мисля да поизчакам но иначе папкаме зеленчукови и вече и местни пюрета-/пилешко/ днес мисля да дам пуешко.
Рени абе аз слагам в АМ бисквитки на Милупа и на тях пише че са без глутен сега почвам да се чудя newsm78
А пък ние вчера обиколихме кошарата сами само сме го придържали много се кефи Joy
Айде че стана дълго Wink

# 64
dunda-банана го бях настъргала и така давах но не му хареса може би за6тото е едно такова лигаво?!6те пробвам с малко мляко
gery to днес 6те купя броколи,пък 6те видим ?????
Ели 83 това е самата истина!!!!

# 65
Чeстити месечинки на Людмил и Марина!  много да са здравички baloni  ura newsm67

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!
jorji имаше едни бисквитки за бебета не съм сигурна дали са със глутен мисля че бяха Плазмонт(не съм много сигурна в правописа) ама много скъпи има ги в Кауфланд а за кисела аз си взимам царевично нишесте НАН беше дала рецептата аз сварявам плодове  на пара после ги пасирам и слагам две мерителни лъжички нишесте разтворени във вода и така става супер и понеже винаги ми остава в остатъка слагам захар и моите големи мъжленца ядат и вика мммммммм
Isi kam, осцилококцинумът може ида е хомеопатично лекарство, но все пак мисля, че е добре да се консултираш с лекар.
права си дори вчера лекаря ми каза че няма да му помогне но все пак аз си му дадох 4 дена и мисля че малко или много му е помогнало
Eli много си си готина недей се подценявай
Didi fiesta, честито за изпита!
 последно че пак стана дълго ние не сме давали още бисквити за закуска но пък си чешем венците и му е много кеф
лек ден  Hug

# 66
isi_kam  много ти благодаря за пожеланието.Ти си поетеса Grinning
на всички ви благодаря.Криси спа цели два часа сега следобед-от 12:15 до 14:15.Сега ще папаме и отиваме на разходка.Приятен ден на всички.
Ще взема и аз да купя бисквити да му направя с кисело мляко,сигурно ще му хареса,аз докато бях бременна много обичах това за закуска,пък знам ли,може да му се е предало и на него да му хареса.Аз преди 1 мес. му бях дала 1 бисквита да си чеше венците,ама много се давеше.Сега ще пробвам пак,оук да видим newsm78

# 67
  • София
Мами, какви бисквитки бе, не ви ли е страх да не се задавят бебоците, аз не смея #Crazy
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИ, САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ Людмил на мама kris79 И
       Марина на мама blagovesta, МНОГО ДА СА ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

Цецко много хърка с нослето, няма сополи, а му е запушено нослето. Миналата седмица доки каза да пръскам със солен разтвор от сухия въздух било, ама той не спира. От 2 дни и покашля отвреме навреме, та сигурно ще отидем пак да ни види. Дано не е сериозно нещо, да не чува дявола.
И ние имахме пъпки такива, ама май са от лигите, че той Цецко ги разнася и по бузите, мазах с кремче, обикновено за лице на Бюбхен и минаха.
Пипи111 ние си седим на столчето сами, без да го държа.
Ние си нямаме още зъбки, уж бяха тръгнали да излизат 2 отдолу, ама нъц не излязоха. Thinking

Добре дошли на новите мами, със сигурност ще ви бъде интересно, а и полезно Peace

# 68
Мами,може ли някоя от вас да ми намали една снимка или да ми обясни как Praynig

# 69
ivka76  това наистина е от сухия въздух от парното или климатика,не знам с какво сте.Криси го имаше същия проблем и аз слагам съд с вода на радиатора и вече всичко е ОК.Пробвай,ще видиш,че ще се оправи Peace

# 70
  • Варна
Здравейте майчета.
Чeстити месечинки на Людмил и Марина!  Да са здравички и добрички.

Сега ми хрумна една идея за заглавие на тема.Няма да е скорошна ,но все пак предстояща."Слънце вънка грее ,малко юлче прави първи крачки и се смее".
Ако я одобрявате ...
Ivka76това може да е задна хрема,секрета се стича навътре.Аз не ползвам никакви капки.Слагам в нослето витамин С,а когато покашля давам от сиропа на д-р Тайс.Те вече са големички така ,че може и чай от мащерка да пие.
За "Лека нощ "предполагам че говорите за пюренцата на Ганчев,ние много ги обичаме,а и на мама и харесват.И ние не пиеме много мляко от 2-рия месец по 150 и нито грам по вече.
Да ви се похваля ,в събота ходих на среща с многодетни мами от форума от Варна,много  съм доволна.Да научиш и другите в твоето положение как се справят.Много положително настроени са и много лъчезарни.Този път бяхме без децата ,но за следващия решихме да съберем и тях.Смяхме се ,че ще ни трябва автобус 6 мами с 20  деца #Crazy
За сега чао от мен ,че стана много дълго.

# 71
dunda не ги знам тези на Милупа  Thinking
А банан давам ей така хвща го с ръчички и го ръбка.Иначе в кашата му го намачквам.

Жоржи   да всички с изключение  на оризовите които можеш да на мериш по диетичните щандове.Аз неможах  Tired
Иначе Плазмонт са с глутен бисквитките.Има Плазмонт в кутии,които са безглутенови и можеш да прибавяш към млякото/пюрето,кашата/ на прах са  Peace

# 72
  • През девет земи в десета
Вкарах си вирус в компа,ами сега newsm78Имахме и гости до преди малко ooooh!
Ети,банана го обелвам и с лъжичката остъргвам от него и направо го давам на Цвети,смачкан е много гадно.
Ей сега изяде едно цяло пюре Алете-праскова,а другите не иска #Cussing outКъде ще му излезе края незнам.И бисквитка Хогаренас хапна,зеления пакет.Отиваме да се кърмиме и после пак сме тука.Heart Eyes

# 73
didi_fiesta : Дидка, прати ми снимката на лично съобщение или на мейла...в профила ми го има. PeaceА, видях , че си сложила и в албума за 6 м. снимки. Ако е една от тях, просто ми кажи коя е.
pigi : Как се справяш с три деца ?smile3501Вярно, две вече са ти големи, но пак е трудно. Влизат в пубертета и т.н. newsm78 Ти си майка - героиня!
mgizdova: Всеки път след като му давам пюрета на Дани му мия лицето, без значение дали се е омазал. Веднъж пропуснах и му излезнаха пъпчици по брадичката. Намазах ги с кремче и на другия ден ги нямаше.Може и при теб да е от храната. Thinking
suzi_a : Ще сте страшна атракция по улиците family family family travel

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 17:10 от Nanny

# 74
Nanny, и аз винаги  мия лицето след пюре, може от храната, ама ако е алергия знам че излизат и по коремчето, а тя няма да чукна на дърво.

Общи условия

Активация на акаунт