"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, днес си направих кръвен тест и Чхг е 42, което е доста ниско за 16 дена след ову. Тоест днес е 4-ти ден от закъснението. Някой имал ли е подобен случай ? Малко се притеснявам, защото днес получих кръвотечение не силно колкото цикъл, но почти. Казаха ми че стойностите са прекалено ниски и най-вероятно няма да продължи бременноста. Давайте съвети и мнения, имам час чак за след седмица за нови изследвания. Дотогава ще се изям от притеснение.

# 691
  • София
Даниела, пусни пак след 48 часа и ако се е удвоило, бременността се развива. Ако до тогава ти дойде цикъла, значи си имала биохимична. Приеми го като подготовка за тялото ти да стане събитието в близките 2-3 месеца!

# 692

Според мен е положителен.

# 693
Добър вечер на всички. 10 дни след доказана с лентички овулация. Според вас има ли бременност,според мъжа трябва да са "две еднакви чертите" и си внушавам. Вие какво мислите?

# 694
Не може да са еднакви за 10 дни след О, хормонът в момента не е достатъчно завишен, рано е още. Според мен на последната снимка си е положителен.

# 695
Изчакайте още няколко дни и направете пак тест около датата на цикъла. Сега тепърва е станала имплантацията и е рано за тест.

# 696
Май чертата си е същата като вчера,11 ден след овулация,гледах в английски сайтове,че трябва да е по-наситена. А на Престо само една едва забележима,дори не успявам да я снимам

# 697
Май чертата си е същата като вчера,11 ден след овулация,гледах в английски сайтове,че трябва да е по-наситена. А на Престо само една едва забележима,дори не успявам да я снимам
Много е рано още за наситени черти...аз съм с цикъл 28-30 дни...имах положителен тест за овулация на 15тия ден ..и теста ми за бременност на 1ден закъснение не беше с две наситени черти...да по ясна беше втората от твоята,но не и еднакви...след още два дни бяха две ярки черти...

# 698
  • София
За 11 след овулация си е положителен. На мен ми беше бледа чертата и на 2 дни закъснение от Ц, а бременността ми се потвърди и разви и вече съм в 7-ми месец. Повторете теста след 3 дни и успех!

# 699
Няма такова нещо като трябва да е. Бременността е относителна като цяло. То една жена с 2 бременности няма общо,камоли различни жени. Настрой се позитивно,че имаш +тест преди закъснение и остави нещата да се случват. Не си търси причина за притеснение без да има такава! Пожелавам ти успех

# 700
Здравейте, пиша с може би малко глупав въпрос. Последният ми цикъл бе на 24.08. По календар овулация следваше да има на 09.09., а по мои изчисления и усещания - на 06.09. Цикълът ми не е на 28 дни, движи се в диапазона 28-32 дни. В общи линии, от 31.08. до 08.09. през ден се случваше "бебеправенето". Със съпруга ми опитваме за първи път и нямаме някакви големи очаквания, че ще се случи от първия път. Аз, обаче, имам странни болки ниско долу - ту ме боли левият, ту десният яйчник, от два дни спя неспокойно, а днес сутринта към 06:00 се събудих от болки в кръста, придружена с леко гадене. Към 09:00 болката отново премина към десния яйчник, както и усещам стягане на матката. Пих магнезий, тъй като често при подобни болки той ме успокоява (препоръка от гинеколог), но за сега болката още не е отшумяла. Такава болка се е случвало да имам при по-тежка тренировка във фитнеса или дълго колоездене, но нито едно от двете не се е случвало скоро. По всяка вероятност е твърде рано за кръвен тест, а и аз не съм фен на тестовете в домашни условия.
През последните три месеца съм посетила гинеколожката си няколко пъти заради проблем, който вече е отстранен и след който тя ми даде зелена светлина за започване на опити за бебе. Тоест, изключвам някакъв значителен проблем, който да не е бил отразен на последния преглед при нея (21.08.)

Ще съм благодарна за съвети, а всъщност грижата ми в момента е една - има ли смисъл от кръвен тест на този етап, или да изчакам евентуално закъснение на цикъла?

# 701
Много е рано за кръвен тест в момента, изчакайте още една седмица и тогава евентуално.

# 702

Според вас има ли втора черта или не? Около цикъл съм, не мога да кажа точна дата на цикъла, нередовен ми е

# 703

Според вас има ли втора черта или не? Около цикъл съм, не мога да кажа точна дата на цикъла, нередовен ми е

За съжаление не виждам втора черта.

# 704
Има нещо бледо като втора черта. Като се загледам я виждам, бледа, но е там.

Общи условия

Активация на акаунт