Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 378
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Там където
Здравейте хубавелки. Купих си аз NMN. Как го пиете- преди, след храна и колко време трябва да се приема за да има резултат?

# 301
Ооо, и аз съм на мнение, че прекаляването с филъри само вреди. Устните само на първото поставяне ми станаха естествени, оттам насетне - зле и нищо естествено, много си личи, кой каквото и да ми обяснява. После точно се чудиш как и къде да разграждаш, мигрира, става сяна мустак и т.н.
Та не си пипай устните, хубави са ти.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 17:46 от kalina_pehlivanova

# 302
Съгласна съм за филърите и устните. Вече и дерматолозите препоръчват по-скоро биостимулиращи, вместо филъри.

В устните ако се слага само 0.3-0.5 мл, без оформяния и контури, а само за възстановяване на загубен обем и хидратация, няма проблем.
Сложи ли се контур, до година мигрира

# 303
  • Варна / UK
Здравейте хубавелки. Купих си аз NMN. Как го пиете- преди, след храна и колко време трябва да се приема за да има резултат?
Qaki, аз последно си взех на прах, слагам една лъжичка (има вътре в опаковката) под езика сутрин на гладно като стана. След 15-20 минути може да се пие/яде. Само да отбележа, че една лъжичка е половин грам. На опаковката пише по две лъжички да се слагат под езика, но прецених, че 1 грам вече много ще ми дойде.
Много съм доволна. Спрях да задържам вода с повод и без повод, направо е голямо облекчение... За разхубавяване ще има да почакам Joy

# 304
Момичета направих скинбустер Sypha Rich, но нещо не останах очарована. Може ли Октомври да поставя RRS - long lasting или не е добре да се сменя?

# 305
Сайфа-та го развалиха.
RRS Longlasting не е скинбустер. Той добавя обем и е с хк. Тоест -филър.

# 306
Помагайте, че го закъсах...На 41г.с тънка, светла кожа с леки петна и появяващи се финнино много бръчки вкл.и огромна гневна. Поддържам с целогодишна слънцезащита 50+, Вит.С, ретинАл, корейска козметика, масажи. Но вече не помагат! С какво да започна като процедури без игли и болка, че съм си страхливка Grinning. От кремове, серуми 6ъм ползвала ужосно много неща! Поздрави

# 307
Някой с отзиви за Profilho?

# 308
Помагайте, че го закъсах...На 41г.с тънка, светла кожа с леки петна и появяващи се финнино много бръчки вкл.и огромна гневна. Поддържам с целогодишна слънцезащита 50+, Вит.С, ретинАл, корейска козметика, масажи. Но вече не помагат! С какво да започна като процедури без игли и болка, че съм си страхливка Grinning. От кремове, серуми 6ъм ползвала ужосно много неща! Поздрави

Вярвай с иглите са китка пред лазерите😅😂🤣
На 41 можеш вече много неща, но не е ок на парче и всеки да боде. Избери си лекар, направи си консултация, кажи си исканията и целите и действайте. Аз от скинбустер на Рестилайн съм страшно доволна, пак ще сложа. И може би пак омразния ботокс на чЕлото, като мина първоначалното свличане на веждите добре стана. Още някоя година ще го мъча и после браулифтинг.

# 309
  • София
Момичета, LPG ще помогне ли за отпусната кожа на корема ?
Не, доста опъва, ще стане по-зле. Препоръчвам Ви процедури с Accent

# 310
Jacklin,
За какъв браулифт мислиш?
Аз гледах д-р Първан Войнов в Инстаграм - прави темпорален браулифт - повдига се само външната част на веждата.

# 311
И него следя, но аз сякаш ще искам не само веждите, а такъв който е през основата на косата, да се повдигне всичко. Още не съм се захванала да проучвам активно, мисля след 45 години. Имам още някоя годинка.

# 312
Този през косата го прави Ильо Стоянов. (Доц. Романски ми каза, че той е пионер в него в България.) Но като видях снимки на сайта на Стоянов, се ужасих. Не ми хареса как изглеждат дамите след процедурата. Това беше преди 2-3 години, скоро не съм гледала.

# 313
Ефект 0. Не си заслужава парите.

# 314
Ефект 0. Не си заслужава парите.

Според мен, зависи какви са очакванията. Аз правих преди 2 години и бях доволна. Резултатът беше освежена, сочна кожа и лекичко лифтиране. Аз това и очаквах, та останах доволна. Направих 3 процедури, както ми препоръчаха.

Общи условия

Активация на акаунт