Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 283
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, момичета! След много ровене четене и тотално объркване в главата ми реших да се допитам до вас. Искам да поставя филър в устните, до сега не съм слагала никога, дамата, която избрах да ми постави работи със следните: Stylage, Teosyal, Revolax, Dermalax. Четох назад в темите, мога ли да помоля за мнения за тези филъри, наистина не знам към кое да се насоча. Искам изразен контур на устните и да бъдат малко по-пухкави. Прикачвам снимки на устните ми. Благодаря предварително! 🌷
Аз бих предпочела Stylage и Revolax. Слагала съм -доволна .

# 286
И аз съм доволна от Stylage, стои естествено, не мигрира при мен, сравнително траен. Техниката на поставяне обаче е важна, изберете добър лекар.

# 287
Elpida, трудно намирам отзиви за Stylage,  на места чета, че бързо се разгражда, бихте ли ми споделили колко време се задържа при вас?

# 288
  • софия
Здравейте, момичета. На 56 години съм и обмислям филър в устните, мого са изтъняли вече. Никога до сега не съм правила корекции по лицето си, т.е. нямам никакъв опит. Кой вид филър да избера, колко милилитра и т.н. Наясно съм, че лекарят, при когото отида, ще ме консултира, но искам и предварително да съм информирана. Препоръчаха ми д-р Антоанета Йорданова от Skin Consult. Мнения? Отворена съм и за мнения за други лекари и клиники. Благодаря предварително!

# 289
Избирате лекар и с него решавате какво ще слагате.

# 290
  • софия

Това е ясно, препоръчайте ми лекар/клиника, от който се доволни.

# 291
Аз за устни препоръчвам Каляшева. Хаджийска също е супер, но тя прави повече контур и си държи на тази техника. А аз харесвам минималистичен ефект, който май само Каляшева прави.

# 292
  • софия
Аз за устни препоръчвам Каляшева. Хаджийска също е супер, но тя прави повече контур и си държи на тази техника. А аз харесвам минималистичен ефект, който май само Каляшева прави.

Благодаря Ви, а коя е клиниката?

# 293
  • София
https://www.google.com/search?client=opera&q=Каляшева&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

PetyaIvanova9331, аз от изброените съм доволна от Револакс за устни.

# 294
Май няма име клиниката - д-р Каляшева като напишете, ще излезе

# 295

Това е ясно, препоръчайте ми лекар/клиника, от който се доволни.
Ами не е ясно, защото питате първо за филър, а всеки лекар си работи с негови, не с всички.Така че
първо избирате лекар, после путахе за филърите.Но така или иначе това е индивидуално- всеки организъм реагира различно и пак няма да сте подхотвена за избор.
Аз си препоръчвам моята- Чилингирова в Дерма акт, като от филър Сейфа съм много доволна.А до края на август е на 50%, като може да го купите и да го сложите до 15.10., тоест имате време.

# 296
Момичето с прекрасните устни, не ги пипай! Само по- зле могат да станат, ако и 1-2-3 пъти да са ок, после се получава едно … абе в случай, като твоят нищо няма да е по- красиво от сегашното.

KPP, виждала съм те страхотно младо момиче, нямаш нужда ни от блеферо, ни от нещо по шията, млада и свежа си. Пази си силите за след 43-45 г:)
Сигурна съм и че това по тялото е в твоята глава само.
Аз съм на мнение,  че прекаляване с филъри и ботокс тепърва ще покажат сериозни проблеми в дългосрочен план- фибрози, миграции на филъри къде ли не, силно отпускане на мускули след дълга употреба на ботокс.
Ако се почне на 25 с тези неща на 50 вече ще е …
На млада възраст само скинбустер, мезо и добра подръжка на кожата, като рутина.

# 297
Момичето с прекрасните устни, не ги пипай!
Абсолютно подкрепям!

Аз съм на мнение,  че прекаляване с филъри и ботокс тепърва ще покажат сериозни проблеми в дългосрочен план- фибрози, миграции на филъри къде ли не, силно отпускане на мускули след дълга употреба на ботокс.
Ако се почне на 25 с тези неща на 50 вече ще е …
И мен още ме е страх да се подложа на пластика в BG. Но вижте CHER - на 77 е, според мен приложила най-доброто от естетичната(в пълния смисъл на понятието естетика) хирургия.

# 298
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Не си пипайте устните, аз сега се  чудя къде и как да разграждам. Решила съм при Каляшева. Устните, които тя прави най-много се доближават до моите естетични представи. В момента не мога вече да се гледам. Отвратителни са ми вече, толкова безформени и мигрирали.

Момичета, аз съм решила да си правя и неоперативна блефаропластика. Дразнят ми вече много тези кожи над очите, но пък ми е рано още за оперативна. Алена, ти къде беше правила и беше останала доволна?

Скрит текст:
Отделно, чудя се сега с промото в Дерма акт на една Harmonica за шията, че вече започвам да виждам отпускане и загуба на еластичност там (въпреки Морфеусите, които определено стегнаха). Дали някой е правил и има ли ефект?

Отделно, имам и едни проблемни зони по тялото, от които вече ми се гади и искам да разкарам, но ще правя липосукция, след като родя. Преди това обаче, ми се иска нещо да ги махне или да ги намали до минимум. Аз съм писала за криолиполиза и Венус, че правих. Имаше ефект, но определено не изчезнаха изцяло. А аз искам да няма нищо. Зоната е коремът ми, под пъпа. Там се намърда една отвратителна мазнина, тип банан. Малко е, но с всички усилия, които полагам - фитнеси, режими и т.н., да ми стои там и да не ми позволява да си нося банските с ниска талия, няма да стане хаха. Другата зона е отстрани на коленете. Имам "торби" с мазнина, които си стоят и дразнят положението.
Та, приемам съвети за процедури, които да махнат мазнините от тези зони. Обичай тялото си не работи. Тежък перфекционист съм и естет Simple Smile

В Скин лайн, при д-р Михайлов.

# 299
Здравейте,искам да попитам при плащане на процедура от промоцията на Дерма акт онлайн, иска ли се статична и динамична парола

Общи условия

Активация на акаунт