Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 280
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
И аз да се запиша с Радиес на шия поставен на 3 август. имаш лек оток за ден-два. Очаквам с нетърпение да видя как ще се повлияя. От 3-4 дни спя отново на една страна и днес забелязах, че има леко провисване, а трябва точно обратното да се прибира.

# 271
Това, да се спи по гръб валидно ли е при поставяне на Радиес на лице?Аз от него не забелязах позитив и се чудя дали е защото не съм спазила някое правило...

# 272
Радиес се развива- резултата след най-рано 2м.
Аз гледам да спазвам, ама не мога да спя по гръб.

# 273
Колко време след поставяне на лице на Радиес се спи по гръб?
Една позната сподели, че спи на възглавничка за пътуване след процедура с конци на лице, било по-удобно.Не съм пробвала.

# 274
Моля, препоръчайте ми мезотерпия.
Искам да пробвам нещо различно от реденсити.
КРР беше споменала сайфа, или?
Искам да е колагеностимулираща.
JALUPRO правил ли не някой?
Аз съм правила Julapro с малко ботокс на шия. Имаше ефект въпреки, че направих само една процедура, защото нямах време. Сега смятам да направя 3 без ботокс.

# 275
  • при Arctic Monkeys
Ще правя в петък jalupro. Твърдят от Скин лайн, че става и за около очи . Вярно ли е?

# 276
Здравейте, момичета! След много ровене четене и тотално объркване в главата ми реших да се допитам до вас. Искам да поставя филър в устните, до сега не съм слагала никога, дамата, която избрах да ми постави работи със следните: Stylage, Teosyal, Revolax, Dermalax. Четох назад в темите, мога ли да помоля за мнения за тези филъри, наистина не знам към кое да се насоча. Искам изразен контур на устните и да бъдат малко по-пухкави. Прикачвам снимки на устните ми. Благодаря предварително! 🌷

# 277
Нямам опит с филърите, но тези устни не бива са се пипат.

# 278
Имаш прекрасни устни. Не ги пипай!!!

# 279
Момичета, LPG ще помогне ли за отпусната кожа на корема ?

# 280
Не си го причинявайте - аз виждам едни страхотни устни ....

# 281
  • София
Нямам опит с филърите, но тези устни не бива са се пипат.

И аз съм на това мнение. Не слагай нищо допълнително. Устните ти са чудесни естествени.

# 282
Такива прекрасни устни, дано наистина успеете да се разубедите..

# 283
Не си пипайте устните, аз сега се  чудя къде и как да разграждам. Решила съм при Каляшева. Устните, които тя прави най-много се доближават до моите естетични представи. В момента не мога вече да се гледам. Отвратителни са ми вече, толкова безформени и мигрирали.

Момичета, аз съм решила да си правя и неоперативна блефаропластика. Дразнят ми вече много тези кожи над очите, но пък ми е рано още за оперативна. Алена, ти къде беше правила и беше останала доволна?

Отделно, чудя се сега с промото в Дерма акт на една Harmonica за шията, че вече започвам да виждам отпускане и загуба на еластичност там (въпреки Морфеусите, които определено стегнаха). Дали някой е правил и има ли ефект?

Отделно, имам и едни проблемни зони по тялото, от които вече ми се гади и искам да разкарам, но ще правя липосукция, след като родя. Преди това обаче, ми се иска нещо да ги махне или да ги намали до минимум. Аз съм писала за криолиполиза и Венус, че правих. Имаше ефект, но определено не изчезнаха изцяло. А аз искам да няма нищо. Зоната е коремът ми, под пъпа. Там се намърда една отвратителна мазнина, тип банан. Малко е, но с всички усилия, които полагам - фитнеси, режими и т.н., да ми стои там и да не ми позволява да си нося банските с ниска талия, няма да стане хаха. Другата зона е отстрани на коленете. Имам "торби" с мазнина, които си стоят и дразнят положението.
Та, приемам съвети за процедури, които да махнат мазнините от тези зони. Обичай тялото си не работи. Тежък перфекционист съм и естет Simple Smile

# 284
Ще правя в петък jalupro. Твърдят от Скин лайн, че става и за около очи . Вярно ли е?
Мисля, че става. На страницата ба производителя пишеше, че е подходящ при тъмни кръгове и др. Аз правих при Валянова и коментирахме само шията

Общи условия

Активация на акаунт