Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • На черешатааа
Здравейте. Реших  да си взема от промото на Дерма акт ботокс и RRS. Мисля ботокса да слагам при д-р Георгиевски , но се чудя да RRS при Хаджиска или Чилингирова. Може ли мнение и препоръка и за 3мата, ако някой ги е посещавал. Имам ботокс при Здравкова- там повече няма да повторя.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 00:52 от gold laydi

# 376
grosdanat, много правилно слагаш киселини преди ретинол. Така препоръчват дерматолозите. Също ниацинамид препоръчват да е в слънцезащита, а не като отделен серум. Витамин Ц също е много важен, слага се всяка сутрин. Азелаинова киселина слагам също сутрин, но не всеки ден (не слагам, като съм слагала вечерта друга киселина).
Пептидите ги слагам вечер само, след серамидите. Обикновено в дните за хидратация. В тези дни аз доста наслоявам. Някой път и 5-6 серума един след друг Joy Ако ми е дехидратирана кожата, включвам и спешните продукти - глицерин, урея, baume b5, пантенол, алое Вера. Правя и всяка седмица ексфолиране с лек ексфолиант или пилинг и поне 2 шийт маски. Доста ми се подобри състоянието на кожата. Определено има plump и glow ефект, поизпили се, но се и лифтира. Имам и проблем с комедони аз. Писала съм тук. С тази рутина почти се разреши. Излизат тук таме, но ходя и на почистване при козметик веднъж на месец и тя ги маха. Калъфка сменям всяка вечер. А да - двойно почистване и сутрин измиване само с вода. Измиващите продукти да са с ниско PH задължително. Могат да се измерят с ленти за урина. Това при мен беше game changer.
Горното ми е рутина, съгласувана и изградена заедно с дерматолог, затова си позволявам да споделям и пиша като съвети. Работи за кожи, които естествено нямат сериозни проблеми, което изискват специфична грижа.
Morpheus8 правих два пъти на цяло лице и шия и два пъти мисля на околоочна зона и шия.

Harmonica и Volite са на 1000 лв - т.е. на цената на една Harmonica. Има и вариант за Harmonica и два Volite-a за 1300 лв. Вторият вариант е доста изгоден. Volite е бустер и винаги ще може да се наместят 2 мл в лицето, без да стане напомпано.

Аз за ботокса при Георгиевски не съм сигурна. Два пъти съм слагала при него. Първият път беше, когато още беше млад лекар при Денкова. Падна ми челото и общо взето 8 месеца бях с главоболие и световъртеж. Вторият път ми прави ретуш в ДА, и после ми стана един тик на бузата. Играеше ми, както когато играе окото. Нон стоп за около 3 месеца. Беше ужасно дразнещо. Оправи се, когато ботоксът отпусна. При Трендафилова съм слагала, ок е. Но при Хаджийска съм най-доволна. Знае точките, на които да сложи така че да се повдигнат веждите и да се отвори погледът, без да се изгуби мимиката.
За RRS при Хаджийска препоръчвам аз.

Аз да споделя сагата с моите устни. Нали исках да разграждам, защото ми беше станало като дупка в горната устна, в средата и като се усмихнех, устната се "разделяше". Получило се е от миграция. Хаджийска, обаче ми предложи да пробваме да оправим дупката с RRS. Сложи ми с канюла само в средата на горната устна и добави на долната две точки и мисля, че става много добре и май няма да разграждам. Подута е още, заради канюлата, но сега така изглежда.

Преди беше така

Според вас да разграждам ли?

# 377
КРР, благодаря за обстойното споделяне!Според мен няма нужда от разграждане, постигната е симетрия и естетически изглеждат добре.

# 378
Не, нямаш нужда от разграждане!
Устните ти са чудесни, много естествено стоят, не ги пипай за сега.

# 379
  • София
А RRS под очите слагали ли сте? Имам хлътвания под очите и според Трендафилова освен филър друго няма да помогне, ама ме е шубе.

Добре са станали устните. Не разграждай .

# 380
  • при Arctic Monkeys
Хубави са устните!

# 381
KPP,благодаря за инфото!Устните са ти топ!

# 382
Здравейте, нали поставянето на Радиес няма отношение към годишен сезон? (Извинявам се, ако въпроса е глупав.)

# 383
# 384
Някой полза от Laser genesis видял ли е в някаква насока? 
Аз го ползвам на 2-3 месеца единствено за да тушира зачервяванията.

Сега се чудя каква е разликата между Laser genesis, Green genesis и Cool view.

# 385
  • София
А Radiesse и RRS long lasting мислите ли, че е добра комбинация? На Radiesse се чудя буквално от година и повече и междувременно все повече се препоръчва harmonyca или sculptra. По-добри ли са от radiesse или с по-малко риск от усложнения?
В главата ми се колебая между:
Radiesse + rrs long lasting
Harmonyca+ volite пакета

# 386
Къде все повече се препоръчва?

# 387
  • София
Е, как къде? Навсякъде дерматолозите коментират само тях и никой дума вече не казва за радиес. Следя поне 5 дерматолога в инстаграм и винаги вече се споменава sculptra и понякога harmonyca

# 388
Бг дерматолози ли? Пет дерматолога не са всички.Да не говорим, че все пак искат да си направят реклама на продукта като са започнали работа с него.

# 389
KPP, много полезен пост относно рутината. Моята се доближава, но все не мога да му намеря място на Вит Ц - ти пишеш, че го слагаш сутрин, като сутрините имаш и Азелаинова - редуваш ли ги, през ден?

Който има нужда от добри киселинни продукти - sesderma. Повлияха страхотно върху кожата ми и си ги ползвам вече над 3-4 години.

Общи условия

Активация на акаунт