Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 516
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Те могат и заедно да се слагат.Поне аз го правя.

# 391
Аз слагах Скулптра два пъти и съм доволна. И това стимулира уж колагена. Не знам дали е така, но на мен ми уплътни и освежи кожата.

# 392
Офф, много се омотах😅
Волайта е скинбустер може ли да замести Скинбустера на Рестилайн- 2 мл ли е?
Хармониката като Скулптра ли е като действие? Става ли за назолабиални? КПП такава реклама им дръпна, искай им отстъпка още😅😅😂
Чудя се дали да взема Волайт с Хармонкика. Това 1300 лв по колко мл е от всяко?

# 393
А до колко годишна възраст може да се стимулира колагена в кожата ?

# 394
Момичета, кой лекар е добър за Виваче?

# 395
Момичета, моята драма са тъмните кръгове. Сложих си синекос 200 по препоръка на дерматоложката, 7 дни ходя надута и синя. Не знам какво е това чудо, дали от лекаря или от продукта. Все едно са ме били.. Няма да продължа с тази процедура. Предложете наистина добър продукт и от който няма да ме е срам да изляза 1 седмица Simple Smile

# 396
Аз слагах филър преди близо 2 години и съм доволна, но май вече не се препоръчва да се поставя в тази област.
 За синините зависи - може да са по вина на доктора, но може и да си предразположена към образуване на такива.

# 397
Синекос е добър продукт за тази област. Аз също много посинявам при всякакви процедури ако не взема мерки предварително. Пий арника, мажи някакъв крем с хипарин, ще се оправиш.

# 398
Благодаря,.момичета за отзивите за устните. Притеснявах се да не са прекалено обемни и патешки, но май са добре Hug

Вит Ц и азелаинова слагам в една рутина. Като в дните с азелаинова (гледам да не съм слагала ретинол вечерта) слагам на измито и подсушено лице киселината, чакам 10тина мин и после вит Ц и колагенов гел обикновено. И после слънцезащита.

Хармониката не съм я пробвала. Аз съм фен на ефектите от RRS и Juvenus, но последният път Juvenus сякаш не видях ефектът, който получих първите два пъти и искам нещо малко по-силно, затова реших да пробвам Хармоника. Тя мисля е 1.25 мл. Честно казано, не знам каква е разликата със Скулптра. Скулптра май е по-тежка артилерия. Онзи ден Треснафилова споделяше, че е слагала 2 пъти по два флакона на корема, след раждането и и има много добър ефект.

Аз Дженезис правя в края на лятото за мелазма. Добре ми изчиства, а и ако има някой отключен дерматит, ме оправя. Аз имах доста сериозен дерматит, след ковид. Борихме се около година и Дженезис ми го потуши. Правих 6 процедури тогава. Къде ли не ходих преди това, при всички светила.

RRS Longlating не знам дали ще става под очи. Май леко задържа вода. Сложи Rrstylane бустера или ако няма да има ефект с него - филър на Restylane. Всичко друго задържа вода.

Волайт може да замести Restylane, да. Даже май е по-доцър от него. Ефектът дават да е до 6 месеца.

Лили, аз съм с тъмни кръгове от дете. Питали са ме в 5ти клас какво имам под очите. Цял живот са ми комплекс. Все едно съм бита. Сложих филър преди години, който още си стои, допълвала съм с бустер. Сега в момента стои ок. Обаче пак си имам синьо. Единственото нещо, което ме спасява е коректор. Няма спасение иначе.

# 399
KPP, тоест са ти сложили RRS long lasting в устните вместо филър? А останалите мл.в други зони ли разпределиха? И на мен много ми харесва резултата, но и аз имам известни кривини за оправяне.

# 400
KPP, устните ти са станали много добре, а ти имаш толкова красиви очи, че се съмнявам някой да забелязва кръговете. Слагай коректор, ако те дразнят, но ме съмнява, че някой друг освен теб ги вижда.

# 401
Леле, ново 20зз
https://www.credoweb.bg/publication/135693/barbi-botox

https://m.youtube.com/watch?v=lXjbWxiYH74

Скрит текст:
Чухте ли вече за Babrie BOTOX?
Barbie Botox е комбинирана процедура, която цели изглаждане да дадена част от лицето или тялото с помощта на мускулен релаксант и допълнителен продукт, който да биоревитализира и „полира“ кожата. Първоначално се прави за издължаване на шията като се поставя малко количество токсин в трапецовидния мускул.

Самата процедура отнема няколко минути и въпреки множеството убождания е напълно комфортна за пациента, тъй като предварително се поставя обезболяващ крем.

„Кукленският“ Барби ефект, който се цели, е отпускане на мускулатурата, постигане на 90-градусов ъгъл шия-рамене и "лебедова шия". Дамите зад океана са силно повлияни от идеята да изглеждат по-елегантни и нежни.
В Хил клиник прилагаме техниката и в други зони.

Уникалната Barbie комбинация, която д-р Валянова използва, е за изглаждане на шията и деколтето, където при дами с по-голям бюст се наблюдава ранна поява на бръчки между гърдите.

# 402
Благодаря,.момичета за отзивите за устните. Притеснявах се да не са прекалено обемни и патешки, но май са добре Hug

Вит Ц и азелаинова слагам в една рутина. Като в дните с азелаинова (гледам да не съм слагала ретинол вечерта) слагам на измито и подсушено лице киселината, чакам 10тина мин и после вит Ц и колагенов гел обикновено. И после слънцезащита.

Хармониката не съм я пробвала. Аз съм фен на ефектите от RRS и Juvenus, но последният път Juvenus сякаш не видях ефектът, който получих първите два пъти и искам нещо малко по-силно, затова реших да пробвам Хармоника. Тя мисля е 1.25 мл. Честно казано, не знам каква е разликата със Скулптра. Скулптра май е по-тежка артилерия. Онзи ден Треснафилова споделяше, че е слагала 2 пъти по два флакона на корема, след раждането и и има много добър ефект.

Аз Дженезис правя в края на лятото за мелазма. Добре ми изчиства, а и ако има някой отключен дерматит, ме оправя. Аз имах доста сериозен дерматит, след ковид. Борихме се около година и Дженезис ми го потуши. Правих 6 процедури тогава. Къде ли не ходих преди това, при всички светила.

RRS Longlating не знам дали ще става под очи. Май леко задържа вода. Сложи Rrstylane бустера или ако няма да има ефект с него - филър на Restylane. Всичко друго задържа вода.

Волайт може да замести Restylane, да. Даже май е по-доцър от него. Ефектът дават да е до 6 месеца.

Лили, аз съм с тъмни кръгове от дете. Питали са ме в 5ти клас какво имам под очите. Цял живот са ми комплекс. Все едно съм бита. Сложих филър преди години, който още си стои, допълвала съм с бустер. Сега в момента стои ок. Обаче пак си имам синьо. Единственото нещо, което ме спасява е коректор. Няма спасение иначе.
Благодаря ви момичета Simple Smile

# 403
Благодаря, момичета много за комплиментите и мнението. Много ме усмихнахте. Всички жени сме прекрасни Heart

Иначе, да - сложи ми RRS в устните, но само в средата, където беше дупката и в долната устна на две места (две точки), за да си получи естествен ефект.

# 404
Повлияна от Enisa60 направих 1 процедура Виваче /нямах време за пълен курс за съжаление/, после сложих Хармоника при д-р Ванеска, както и нуклеофил под очите. Ефектът според мен е много добър, и комплименти получавам от хора, които не са ме виждали скоро. Явно има видим ефект.

Общи условия

Активация на акаунт