Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 530
  • 742
  •   2
Отговори
# 405
Нуклеофил нуклеотиди ли са?

# 406
Какъв ефект забелязвате от Хармониката?

# 407

В описанието на продукта пише полинуклеотиди. Аз имам спомен, че докторката говореше за пептиди, но не съм наясно и може да греша.

KPP, виждам осезаемо лифтиране при мен и много се надявам да се запази този ефект. Също така усещам кожата по-стегната и плътна. За момента съм супер доволна, но са минали по-малко от 20 дни.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 08:46 от alex_jp

# 408
И на мен ми сложи Нуклеофил под очите. Считам го за нейно объркване, че говори за пептиди, които нямат нищо общо с полинуклеотидите. Ефектът засега ми харесва.

# 409
Ще споделите ли при кой лекар правихте Виваче-то и какъв ефект виждате от поставянето на нуклеофила?

# 410
Алексче, ела кажи за тази Хармоника, за какво я препоръча Ванеска, какво виждаш като ефект, че много се чудя да я взимам ли.
Нещо между Радиес и хиалурон е доколкото разбрах.

# 411
....

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 19:57 от Velma125

# 412
Алексче, ела кажи за тази Хармоника, за какво я препоръча Ванеска, какво виждаш като ефект, че много се чудя да я взимам ли.
Нещо между Радиес и хиалурон е доколкото разбрах.

Точно, дава сочност и свежест на момента, в последствие се очаква да стимулира производството на колаген. Ефект се вижда веднага. Поставя се с канюла. От кабинета излизаш свежа като репичка.
Нуклеофила предполага няколко поставяния през месец. Аз съм сложила веднъж за запълване на хлътнатини съвсем под очите. За съжаление от веднъж резултатът не е оптимален.
Вивачето го правих при д-р Желязкова в Дерма вита. Останах с много добри впечатления от нея. Даже ми каза, че според нея няма нужда да правя каквото и да било друго по лицето, но... Simple Smile
Цялата комбинация добре ми се отрази като се има предвид, че последните мисля 3 години не бях правила нищо друго освен пилинги и микронидълинг в салон.

# 413
Радиочестота на лице дава ли ефект? Понеже искам да намаля двойната брадичка?

# 414
Здравейте, някой попълвал ли си е бръчките около устата, назобиални бръчки или пушачески се водят, кожата около устата  е отпусната. Насочила съм се към Лилия Гюдюлева и Убейд Далмъш в Армада работи.
Някой правил ли си е, къде и какъв беше резултата.

# 415
  • На черешатааа
KPP  Благодаря за споделеното за лекарите в ДА . Ще се възползвам от офертите им

# 416
Има вече Радиес в Дерма акт.Забравих да кажа.

# 417

В описанието на продукта пише полинуклеотиди. Аз имам спомен, че докторката говореше за пептиди, но не съм наясно и може да греша.

KPP, виждам осезаемо лифтиране при мен и много се надявам да се запази този ефект. Също така усещам кожата по-стегната и плътна. За момента съм супер доволна, но са минали по-малко от 20 дни.

Аз при Ванеска слагах Juvelook три пъти, много добре се повлияват очите. Виждам в момента, че не се предлага, а е заменен с нуклеотиди. Септември ще слагам пак, процедурата я правя през 2-3 месеца.

# 418
Момичета, аз искам да ви попитам ако си сложа скоро филър в носа, а малко след това тръгна да разграждам филър под очите какво ще стане…
Ще се разгради ли и този в носа?

# 419
  • софия
Някой  да е правил тази година лазер СО2 да сподели как е положението визуално първите два-три дни?Закупих от промоционалните в Дерма акт и мисля да го използвам средата на октомври.Чудех се между него и Морфеус .Все още не съм сигурна дали не беше по-добре да взема Морфеус😊.Вчера сложих скинбустер RRS Long Lasting и през нощта се събудих от това,че лицето ми гори.Видимо нищо 🙄 и сега през деня все още ми гори.От какво може да е ?

Общи условия

Активация на акаунт