Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Маги, това е един от страничните му ефекти - снощи ги четох. Би следвало да отмине, но според мен е добре да се обадиш на лекаря.
Преди години имах същата реакция към  бустер Restylane и продължи около седмица. Не повторих.

# 421
Аз правих, ок е положението, не е страшно.Моят беше повърхностен.Правили са ми средно дълбок и тогава не беше ок.

# 422
  • софия
Маги, това е един от страничните му ефекти - снощи ги четох. Би следвало да отмине, но според мен е добре да се обадиш на лекаря.
Преди години имах същата реакция към  бустер Restylane и продължи около седмица. Не повторих.
Благодаря #zigizagi ,доста се бях притеснила.Обадих се на Клакова и ми каза да взема Фортекал,но щом видимо няма проблем да не се притеснявам.Къде мога да прочета за страничните ефекти ?
#ДХЗ при мен предполагам няма да е повърхностен.Работата ми е свързана с клиенти и малко се чудя дали ще ставам за пред хора на третият ден 😂 .Да не изкарам ангелите на някой клиент.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 16:12 от magi mei

# 423
Ми…аз имах кафяви петна изгоряла кожа .Не бях много за пред хора.Кожата е спихната и трябва да се маже с лекарство и хидратант.Ако можеш да го направиш петък, поне уикенда да си у дома.

# 424
Търсачка в Гугъл на английски или руски.
You will experience some stinging, redness and superficial swelling, which will settle within 24-48 hours. Sometimes you may bruise. Although rare, other possible side effects include the appearance of some small needle marks which will also resolve within a few days. Infection is very, very rare.

Before the treatment the physician should inform the patient about: · indications and effects · possibilities of the side effects (pain, redness, ecchymosis, stinging sensations and swelling, local inflammation, usually disappearing in 24 hours) · check allergy test Sensitive skins may benefit from application

# 425
А има ли други доволни от Morpheus8 освен KPP? Много се чудя, сега както е и на промоция, всички дерматолози го препоръчват…. Направо съм на ръба да си направя.

# 426
Някоя от вас с опит с филър в чело?

# 427
Сестра ми си прави Морфеус, но една процедура.Не беше възхитена.Ако трябва няколко, на тези цени, малко ми е в повече.Тогава да е била 42/43г.

# 428
Какво ви е мнението за филъри в назобиалните бръчки.

# 429
Моето положително:

# 430
И моето е положително.

# 431
Имам 2  поредни години СО2 първият път 3 процедури през месец, вторият 2. Аз съм много доволна. Реално бръчки освен на челото мимически и леко назо, нямам. Кожата ми след лазерите беше уау. НО поне 5 дни абсурд да се покажеш. Аз бях направо черна, докато се обеля😅 Но долу кожата беше бебешка.
Нямам месеци без слънце когато бих могла да го напарвя сега иначе щях.
Обаче този скинбустер който сте сложила сега, ще замине и филъри, ако има.
Първо са правят лазери, после инжекционни, не ви ли каза лекарят?

# 432
  • софия
Благодаря #zigizagi ,мога да добавя и парене в стомаха поне при мен 😂.Лошото е ,че имам платен още един за септември +микродермабразио преди лазера .Ще видя утре как е положението.А за лазера няма какво да го мисля вече при условие ,че е платен.Ще го направя в четвъртък вечер за да имам няколко дни до понеделник.ДЗХ при кой го прави в Дерма акт ,или не е правен там?
#Jacklin не ,не ми казаха .Даже още един скин бустер казаха да направя 🙄.Лошото е,че е от промоцията и трябва да го направя до 15 октомври и аз си мислех да го направя последните възможни дни на октомври.Ще говоря с лекарката в понеделник така или иначе .Тя поиска да се чуем след прием на два дни лекарства и ще я попитам.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 20:42 от magi mei

# 433
Там, при Битолска.Навих я и около очите да ме мине.Но беше повърхностен, аз бих искала по-дълбок др. път.Правил ми е и Пагидас( собственикът),там беше средно дълбок.Ще си направя пролетта пак.

# 434
Интересно е това с паренето от RRS. Усещането е за парене на кожата или вътрешно? Да не е някаква реакция към някоя съставка. При мен с RRS е имало най-малко странични реакции от всеки друг продукт.
Иначе за Morpheus - или поне 2, че даже и 3 процедури или по-добре нищо. Защото всяка надгражда другата и затвърждава ефекта. С една няма да стане само.

Общи условия

Активация на акаунт