Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 86 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ботокс слагам само на чЕло, така че не пречи на скинбустера ми, слагам заедно.

48 часа след ботокс не спортувам активно, само разходки.

# 511
  • при Arctic Monkeys
Аз да кажа за jalupro. Ами, много добра терапия. Изключвам , че е болезнена, кофти е, но какво ли не изтърпяваме в името на красотата… 2 седмици след, имам лек лифтинг, запълване на зона около очи, по - малко сенки, хубава кожа. Ще направя още една, с удоволствие.

# 512
Какво представляваше тя

# 513
Аз да кажа за jalupro. Ами, много добра терапия. Изключвам , че е болезнена, кофти е, но какво ли не изтърпяваме в името на красотата… 2 седмици след, имам лек лифтинг, запълване на зона около очи, по - малко сенки, хубава кожа. Ще направя още една, с удоволствие.
Кой от трите вида прави?

# 514
  • София
Здравейте,

Има ли някой , който е доволен от  HIFU? Беше ми препоръчано от дерматолог за долна част лице с цел намаляване на бузите, но съм чела много негативни мнения тук и в чуджестранни сайтове.
Моля споделете мнение, и особено,ако някой го е ползвал с идентична цел - за намаляне на мазнините на лицето?
Аз правих преди няколко месеца, въпреки отзивите в тази тема, много горещо ми беше препоръчано за моето лице. При мен ефект-0, което като се има предвид какви други отзиви има, направо си е по-добрия вариант.

# 515
Има ли някой с впечатления за Sunekos под очи? Доколкото чета е скинбустер, а не филър, но пише че запълва обеми. А моето лице е широко и пълно и нямам нужда от обем. От друга страна имам хлътвания по дъгите, където се образуват бръчки и ми трябва решение за зоната.
Дали има някакви рискове заради чувствителната зона, задържане на вода, надуване и т.н?  Нямам предвид веднага след процедурата, а след това в по-дългосрочен план.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 11:05 от LenaSh

# 516
  • при Arctic Monkeys
Кой от трите вида прави?
Базовата, класик.
Терапията е съчетание на ХК и колагеностимулиращи съставки.
Следващия път може да направя някоя от другите, има някаква ултра незнамсикакво.

# 517
Има ли някой с впечатления за Sunekos под очи? Доколкото чета е скинбустер, а не филър, но пише че запълва обеми. А моето лице е широко и пълно и нямам нужда от обем. От друга страна имам хлътвания по дъгите, където се образуват бръчки и ми трябва решение за зоната.
Дали има някакви рискове заради чувствителната зона, задържане на вода, надуване и т.н?  Нямам предвид веднага след процедурата, а след това в по-дългосрочен план.

Аз много го харесвам, но както всички такива биоревитализация се прави протокол от поне 3 процедури, за да има ефект.
Иначе няма как да се види в дългосрочен план промяна само с 1 процедура.

# 518
Здравейте момичета, майка ми е решила да си прави фото подмладяване. Може ли някой да сподели отзив, ако си е правил?
Аз си взех две мезотерапия от промоцията на Дерма Акт. Не съм правила до сега, дали е много болезнено?

# 519
Аз съм правила само под очи и препоръчвам Чилингирова , много лека ръка има.

# 520
Аз съм правила само под очи и препоръчвам Чилингирова , много лека ръка има.
Това за мен ли е, за фотоподмладяването? Тя е в Ловеч, ще си прави някъде тук.

# 521
За дерма акт .

# 522
Фотоподмладяване правех, когато бях на 35 г. Дава общо освежаване на кожата, евентуално може да премахне някои леки петънца и това е. Не трябва да се очаква нещо уау като ефект, но не е лоша процедура.

# 523
Здравейте мили дами! Аз не съм член на групата ви, но имах нужда да си набавя мнения относно козметичните процедури и затова прочетох доста от вашите истории.
Включвам се, защото бих искала да ви разкажа накратко за моите преживявания. Мисля, че това, което ще напиша може да е важно за някой.
На 40 год. съм. Няма да пиша от кой град съм. Само веднъж преди 4 години съм си слагала филър в бръчката между очите /глабел - мисля, че така се казва/ и тогава съм посещавала козметични процедури няколко пъти. Считам се за красива жена, разбира се имам своите следи от времето, но даже си мисля, че сега изглеждам по- хубава отколкото на 20.
Ала и аз реших, че искам да залича бръчката си между веждите, честно да ви кажа и аз не знам защо. Не е толкова дълбока, но някак ми се набиваше на очи.
Реших да си направя процедурата в студиото, в което и преди съм я правила. Тогава всичко беше точно- внимателно поставен филтър, много добре се запълниха двете бръчици и стана много естетично. Дори втората бръчка до днес не се е появила и ми остана само една. Като ме набоцкаха /сряда на обяд/, обаче усетих едно парещо усещане да се разлива в челото ми. Веднага казах, но ме увериха, че всичко е наред, било нормално усещане. И разбира се се появи и бучка на мястото на убождането, която трябвало да се резирбира до 3-4 дни.
Да ама до вечерта започна едно невъобразимо парене, зачервяване, чак скалпа ми гореше. Просто ужас. На другия ден пак отидох и пак с отговор, че всичко ще мине до ден - два. Много се притесних, защото зачервяването  ставаше все повече и все по-голяма площ. Да не говоря за болката от паренето. И така търпях, уж да мине, но в събота вече беше върхът, когато се събудих с подути клепачи. Изпаднах в пълна паника. Хукнах веднага още в 06.00ч. към спешното, от където ме върнаха, защото  нямали отношение към проблема. През целия път плаках и треперех от ужас какво съм си причинила. На челото ми беше станало огромна тъмночервена рана със синини и подутини между двете очи до самия скалп.
Почнах да търся лекари в града и близките градове, защото в съботен ден е трудно да се намери особено в нашия град, който не е голям. Няма и няма. Вече бях на ръба на лудостта. Исках само да се оправя, нищо друго не ме интересуваше. Към 10:00ч. звъннах на медицинския център, където ходих /имах невероятен късмет, че работеше в събота/ и в 11:00ч. с рев отидох до там. Жената, като ме видя  ми каза, че съм направила алергична реакция към киселината или някоя от съставките и веднага трябва да ми сложи урбазон и да ми разгради филъра, което и направи. Като свърши процедурата, на момента ме облекчи и след няколко часа отокът на клепачите ми спадна. Сега съм с едно огромно червено петно, като изгоряло и синини по челото, но се надявам силно това да премине без белези и да бъде само лош спомен. Каза ми с абсолютно нищо да не го мажа.  Ще видя, важното е, че съм по- добре. И се зарекох, че приключвам с всякакви козметични истории. Дори да се сбабичосам - край.
И се замислих за приемането. Защо ни е трудно да приемем телата си. Защо имаме такава нужда да ги поправяме. Създадени сме от Бог, такива какво сме. Честно, не обвинявам никого, но като чета някои момичета, какви средства отделят за това изключително се изненадвам. Бих дала тези пари, ако ги имах де по-скоро за пътешествия. Не знам още до къде ще стигна с възстановяването, но вярвам, че това не е случайно изпитание. Може би ми е било дадено за да се замисля над себеприемането. Дори и да останат белези съм си обещала, че ще се грижа за тях, без да прибягвам до крайности.
Та така момичета...Сега се радвам, че оцелях и продължавам напред.
Обичайте се и бъдете успешни!

П.С. Само да ви пиша, че най-вероятно няма да пиша под постовете, защото рядко влизам тук.

# 524
  • Sunshine state
Аз само не разбрах едно - преди 4г са ви слагали филър и сте нямали алергична реакция, а сега сте направили? Тоест два пъти сте слагала? Според мен вторият път ви е бил инжектиран в кръвоносен съд неправилно, а не е било алергична реакция. Мнението ми е от това, което съм чела и не претендирам за правилност.

Общи условия

Активация на акаунт