Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 86 143
  • 742
  •   2
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Здравейте на всички. Моля Ви за отзиви за д-р. Живана Дангова. На 47 години съм и никога нищо не съм правила по лицето си. От Бургас съм и много бих искала да върна младежкия си вид. Колкото повече Ви чета, толкова повече се обърквам. Имам изразени назолабиални гънки и след отслабване 12 кг. провисване на лицето тип булдог. Според Вас какъв е правилният подход за коригиране на тези ми комплекси?

На първо място - апаратни процедури тип CO2 - да се обнови кожата отвън и отвътре, доколкото е възможно. Междувременно - прием на колаген. Ако има опция за микронидълинг - 1 курс от 6 процедури - би било добре. Отлично се комбинира с PRF, за да се вкарат и растежни фактори и обем.

Това цялото нещо ще отнеме около 6 месеца, за да може да се оцени резултата и да се прецени какво следва. Дали пак PRF, дали друга колагеностимулираща инжекционна терапия, мезотерапия и т.н. Не може да се предвиди как ще реагира кожата, какви регенеративни възможности има. Отнеме време и средства, но през моя поглед това е инвестиция и грижа и дори да се оперирате след време, за което аз не виждам нужда, кожата ще бъде по-качествена, с добър тургур.

Предстои Ви едно дълго пътешествие към по-младежкото Ви аз и тозипът е дълъг, като изисква своята подготовка. Това, което написах в подготовката.

# 541
Здравейте на всички. Моля Ви за отзиви за д-р. Живана Дангова. На 47 години съм и никога нищо не съм правила по лицето си. От Бургас съм и много бих искала да върна младежкия си вид. Колкото повече Ви чета, толкова повече се обърквам. Имам изразени назолабиални гънки и след отслабване 12 кг. провисване на лицето тип булдог. Според Вас какъв е правилният подход за коригиране на тези ми комплекси?

На първо място - апаратни процедури тип CO2 - да се обнови кожата отвън и отвътре, доколкото е възможно. Междувременно - прием на колаген. Ако има опция за микронидълинг - 1 курс от 6 процедури - би било добре. Отлично се комбинира с PRF, за да се вкарат и растежни фактори и обем.

Това цялото нещо ще отнеме около 6 месеца, за да може да се оцени резултата и да се прецени какво следва. Дали пак PRF, дали друга колагеностимулираща инжекционна терапия, мезотерапия и т.н. Не може да се предвиди как ще реагира кожата, какви регенеративни възможности има. Отнеме време и средства, но през моя поглед това е инвестиция и грижа и дори да се оперирате след време, за което аз не виждам нужда, кожата ще бъде по-качествена, с добър тургур.

Предстои Ви едно дълго пътешествие към по-младежкото Ви аз и тозипът е дълъг, като изисква своята подготовка. Това, което написах в подготовката.
Хиляди благодарности. Надявах се да получа отговор точно от Вас.

# 542
Значи другите да не отделят време да пишат фермани и да дават съвети. Можеше да и пишете и на ЛС

# 543
  • в 1001-та нощ
И аз не мисля, че спихването е от канюлата.
Решила съм да направя една -две PRP процедури и знам, че в вакуетите, в които се изтегля кръвта има някакъв серум.Имате ли представа какъв е и каква е функцията му.В последно време правя алергични реакции от неща, които преди съм толерирала, та се притеснявам дали няма да направя беля на себе си и доки.Може би Алена знае повече, знам, че е споделяла, че е фен на PRF.

Вероятно зависи с какъв продукт работят, но това, което зная - 10% CaCl2 ( крайна концентрация 22,8 mM), 10% автоложен тромбин, 10% смес от CaCl2 + тромбин и 10% колаген тип I (крайна концентрация 4  μ g).

Води се автоложна процедура и вероятно няма да има реакция. Може да се обогати с коктейл с в-ва и вече към коктейла може да има реакция, та от такава гл.т.може да се направи чисто.

# 544
Значи другите да не отделят време да пишат фермани и да дават съвети. Можеше да и пишете и на ЛС

Това си помислих и аз. Като се иска съвет от точно определен потребител, няма смисъл да се занимава целия форум с проблема.

Аз ще си дам съвета все пак. За мен това лице е за оперативен лифтинг. Отдавна е изтърван момента за микронийдълинг, колаген и апаратни процедури. Аз виждам сериозно увисване и много излишна кожа, включително гуша. Предполагам шията е на същия хал. Всичко различно от фейслифт ще има минимален, да не кажа незабележим ефект и ще дойде на същите пари.

# 545
  • Sunshine state
И аз смятам, че един лифтинг би бил в пъти по-ефективен, а останалото според мен си е чисто хвърляне пари на вятъра.

# 546
Ами знам, че бихте искала да чуете - няма проблем ще се оправят нещата с апаратни или инжекционни процедури. Да можете да опитате разбира се, да може да има някакво освежаване, но ще струва много и ще е нетрайно. В момента наблюдавам борбата на моя 50 годишна близка в последните 2 години е дала над 12000 лв, за всичко което и препоръчват.
Аз не ви писах, за да ви обидя, напротив.
Алена е права че СО2 преди лифтинг, даже в някои клиники по време на лифтинга, под упойка се прави много дълбок лазер за стимулация на прозводоство на колаген. Защото лифтингът премахва кожата, но не подобрява качеството на останалата! Затова си иска грижи и преди и след него.
Има и читави лекари, които нямат за цел да то вземат едни 10-15 к за са наливат от пусто в празно. Две такива казаха на мъжът ми че си е за лифтинг на лице и шия и няма никав смисъл да пробва друго. А той подържа кожата си от доста отдавна. Просто вече има свободна кожа, която няма как да се прибере с апарат или игла.

# 547
Не знам, момичета...По повод последните коментари се замислих, че изглежда всеки го удовлетворяват различни неща и те зависят от опита и възможностите.Аз лично си спомням първият път, когато ми инжектираха ботокс - бях уау.Сега съм доста претенциозна и ми се набиват в очите уж дребни несъвършенства, които за останалите са незабележими.
Та, предполагам, че дамата ще забележи видима и позитивна промяна от апаратните и инжекционните процедури.Мисля, че за оперативен лифтинг си е и въпрос на психологична готовност и узряване.

# 548
  • Sunshine state
Моите уважения, но със свличане не мисля, че ще има уау ефект нито от инжекции, нито от процедури. Ако изобщо има някакъв. За съжаление в тази част на лицето няма много какво да се направи за повдигането освен оперативен лифтинг.

# 549
Здравейте отново и много благодаря за отговорите на питането ми за устните с канюла - i.m.i и gyga, благодаря за отделеното време. Това, което се чудех за техниката е да не би да постига само контур, там, където "минава" канюлата, а не във вътрешността на самата устна. Не знам дали се изразявам разбираемо. Както и да е, мисля, че пак ще пробвам при Ванеска - дано се съгласи. Това, което ми прави впечатление при нея е, че държи на голямото разстояние във времето между процедурите - 1.5 години за филър в устни, 8 месеца за ботокс. А при мен нито едното, нито другото се задържаха - направих ботокс преди 2 месеца, отпусна ме вече Sad За устните преди 2 месеца тотално ме отряза за попълване, а ги виждате в какво състояние са... Не знам. Благодаря ви все пак, имах нужда от съвет, оценявам го!

# 550
Благодаря на всички Ви за вниманието и изказаното мнение. Някой питаше за състоянието на гушата ми. Прикачвам снимка направена сега. А къде бихте препоръчали правене на лифтинг, ако въобще се престраша?

# 551
Тук виждам повече загуба на обем и малко подкожни мазнини, не толкова увисване.
Може би някой биоревитализиращ филър може да се опита.

# 552
Здравейте, имате ли мнения за клиниката Dermal Lase?

# 553
  • София
Здравейте, имате ли мнения за клиниката Dermal Lase?
Моя приятелка ходи там, при доктор Шери Шефкед и е много доволна, слагала е филър в устните и в носа.

# 554
  • при Arctic Monkeys
Аз съм много предпазлива за масажите, използвам само ролер, с него опасността от разтягане на кожата няма. На слабо лице наистина може да стопи мазнините, което е обратен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт