Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 145
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • в голямото село
Аз боря подобен проблем, но в по- малка степен е увисването. Целя да го намаля. Препоръчват ми колагеностимулиращите филъри.   Миналата година поставих Радиес и бях доволна.

# 181
В Пловдив може да пробвате др Снежана Атанасова в Ата Дерма( въпреки че аз не харесах малко надменното и отношение)  и мисля че момичетата говореха за др Чолакова. При мен също има отпускане там където са марионетните . Ванеска ми препоръча Радиес с техника ветрило общо две ампули. Но понеже от две години боря белези от акне  и минах два фраксела и два Алма които са комбинация между Co2 и фраксел , както и три вивачета и за толкова не виждам някакъв особен ефект. За това и отидох при Атанасова и тя ми каза Со2 . В същото време Ванеска ми каза че това е достатъчно което съм направила и радиеса ще помогне за белезите. Но ми се иска поне два лазера Со2 да направя при Атанасова и тогава да сложа Радиеса. Поне да знам че съм пробвала за тези пусти белези и това. По опитните какво бихте ме посъветвали. Да правя ли Co2 или да си минавам направо на радиес?

# 182
  • в 1001-та нощ
Микронийдлинг наесен. Ако може да се комбинира и с PRF - още по-добре Simple Smile

# 183
  • при Arctic Monkeys
Това са моите очи, без грим. Имам и изтъняване на костта отстрани,  което се подсилва от попълвани скули. Страх ме е от оперативна блефаро, особено ако е с пълна анестезия. Приемам съвети, вкл клоня към филър.Моля не ме цитирайте.

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 00:07 от karmacoma

# 184
Моите са по зле. Като кратери, имам и торбички,  дори и да сложа филър няма да се заличат напълно, а и страничните ефекти ме спират. Единственият вариант е операция, но незнам дали някога е се престраша.

Някак си горната ми се вижда по-безопасна от долната. Дори и нещо да не е както трябва гънката ще го скрие, докато при долната няма какво всичко е на показ.

# 185
Karmacona, при тези очи, кой гледа под тях!
Прекрасни са!
Аз не съм от тези, които се стремят към съвършенство и не бих казала, че имаш нужда от ДБ.
Тя наистина е по-сложна и проблемна от ГБ.
Сигурна ли си, че не можеш да се приемеш в този вид?
Аз мисля, че изглеждаш страхотно!

# 186
karmacoma, моят горен клепач е много по-паднал, твоят изобщо не е. И пак не мисля засега за каквато и да е намеса и смятам, че изглеждам добре.
Торбички също не виждам, сенки виждам, но според мен с грим са поправими.
Това предполагам се оправя с филър, но е важно лекарят да знае какво прави.
Може да не ми вярвате, но бадемото масло изсветлява тъмни кръгове, пробвано е. Спрях да ползвам даже коректор след мазане с бадемово масло под очите около месец.

# 187
Каркома, не си за оперативна все още, нямаш видимо излишна кожа. Според мен си си иделана, може мезо под очи. Или Реденсити 2, не помня на колко години си и чия пациентка си. СО2 около очи може би също, неопаративна блеферо Алена прави.

# 188
  • при Arctic Monkeys
На 48 станах. Правих последно мезота РРС айс в Естетик клуб. Не виждам много подобрение. Много ми влияе недоспиване, стрес, веднага ми скапва очите.

# 189
И аз смятам, че очите ти са страхотни и нямат нужда от намеса за момента.

# 190
Аз ако на 48 имам такива очи ехееееееееееее. Няма какво да ти се режа за да си за операция, от неоперативна блефаропластика аз лично не съм доволна, не стига, че адски боли и гори, ужасно скъпа процедура за без никакъв ефект и с минимален продукт който струва стотинки даже , ами поне да има минимален ефект.
 Скоро правих мезотерапия/скинбустер с FILORGA NCTF 135HA ,  горещо го препоръчвам и за очи и за цялото лице и за белези, сложиха ми 2 мл. кожата ми светна и се освежи, има и ХК която запълва леко и ненатрапчиво хлътнало , но не се задържа, колкото само за мезотерапия.
От моя личен опит лекуването на белези трябва да започне с продукти които съдържат PDRN  или полинуклеотиди и чак тогава лазери, повечето клиники в България, а и по света не знаят как да лекуват белези. А може би знаят, но просто исках да изкопчат повече пари.

# 191
Това са моите очи, без грим. Имам и изтъняване на костта отстрани,  което се подсилва от попълвани скули. Страх ме е от оперативна блефаро, особено ако е с пълна анестезия. Приемам съвети, вкл клоня към филър.Моля не ме цитирайте.

Аз съм на 32 и си мечтая за твоя горен клепач. Толкова Излишна кожа имам вече, че ми е неприятно да се гледам...
Вече и Морфеус и ботокс не помагат, миналата година в съчетание с двете си докарвах твоя клепач.
Идеална си, не си прави излишни процедури.

Аз мисля да пробвам с неоперативна блефаропластика наесен (която е с горенето с точиците). Впрочем, не си спомням да сме коментирали - имате ли отзиви?

Иначе, към 40, ако не и преди това, ще правя оперативна. Алена, при теб как е резултатът, когато мина време?

# 192
Алена точно с точките прави. неоперативна.

# 193
Помня, че прави оперативна

# 194
Първо неоперативна, после оперативна Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт