Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Скулптра на промоция ли е? За съжаление на Рестилайн бустера не е:( язък.
И на мен ми се ще СО2 поне 2 пъти и после скинбустер и малко назо. Но май само ниския клас филър е на промоция.

# 166
Санкис, може би зависи от кожата и това колко дълбоко се работи, но аз от морфеус нямам белези, нито пък съм имала с дни. На втория ден лицето се успокояваше, на третия слагах ББ крем. Дерма акт работят и в събота, така че ако се решиш, до работния понеделник ще си във форма.
Споделяйте какво ще взимате от промото, че аз основно с апаратните съм запозната.

# 167
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета.  Изкушавам се да запазя час за процедура в Дерма Акт. Но се колебая коя: имам по тежка кожа, изразени назолабиални и лицето ми е по- овално. Имах консултация във В Дерм, но не ми препоръчват филъри, защото може още повече да увисне кожата. Препоръчаха ми Морфеус, но пък от темите тук, не виждам много доволни. Сега чета за HIFU и Maximus и се чудя особено за HIFu. Някой правил ли е? Препоръки за друга процедура

Няма ли опция да се консултираш с лекар и той да препоръча?

От В Дерм казват, че само Морфеус. Притеснява ме, че от това, което съм чела тук, като инфо, кожата се възстановява по-бавно, има следи от процедурата месеци след нея. Аз имам срещи с клиенти ежедневно и не мога да си позволя да изглеждам със следи от убождания и тн( по това, което четох)

Няма значение какво е казал някой си лекар, а какво прецебяеа лекарят,  на който ще се доверите в Дерма акт. Изберете лекар и се сапишете на консултация, за да планирате 👌

# 168
Скулптра на промоция ли е? За съжаление на Рестилайн бустера не е:( язък.
И на мен ми се ще СО2 поне 2 пъти и после скинбустер и малко назо. Но май само ниския клас филър е на промоция.
Само Сейфа са на промо Sad Тази година са сменили концепцията.Жалко.

# 169
Моята сага с баркода продължава-до тук 4 единици ботокс края на май, след това дослагване 2 единици. Имаше долу горе ефект, отпускане на мимиката и леко повдигане на контура на устната. Но за съжаление не беше достатъчно, мимиката все още беше силно изразена и си личаха вече бръчките. Доки прецени 1 мл. Belotero soft над горна устна и малко в кунтура и ъгълчетата. Всичко това на 14.07. Чудесно се получи, много естествено, но 3 дни след като поспадна всичко забелязвам, че отново бръчките изпъкват и все едно филъра съм го изяла. Не знам вече какво да правя. Имам час при доки на 3 август за филър на шия и ще видим какво ще предложи. Според мен над устната и самата устна са силно дехидратирани и в голяма степен това е причината.Какво може да се направи от тук нататък?

# 170
  • в 1001-та нощ
Мезотерапия,  козметика (за хидратация), добавки (ХК), пиене на вода 👌

# 171
  • Варна
Правилно ли прочетох Ботокс на цяло лице в Д@ерма акт 1000 лв??

# 172
Мисля , че това е с ботокса на мускулите , който се слага при бруксизъм.

# 173
Мезотерапия,  козметика (за хидратация), добавки (ХК), пиене на вода 👌
.  Козметика ползвам, вода много, хиалуронова на Инджув и колаген
Също пия. Остана мезото❤

# 174
  • при Arctic Monkeys
Аз продължавам да търся безуспешно лек за моите очи. Хлътване, подсилено чисто оптично от попълване на скулите, отпуснати крепачи и торбички за разкош. Има ли някой друг с отзив за този juvelook?

# 175
Аз продължавам да търся безуспешно лек за моите очи. Хлътване, подсилено чисто оптично от попълване на скулите, отпуснати крепачи и торбички за разкош. Има ли някой друг с отзив за този juvelook?
Погледнете назад в темата

# 176
  • при Arctic Monkeys
Видях отзив, питам дали и други хора са правили, както и всякакви идеи на тема очи, изключвайки филър.
Въпрос към Алена, струва ли си оперативната блефаропластика, защото после видях, че си правила и неоперативна? Благодаря предварително.

# 177
  • Варна
Кармакома, има тема за блефаропластика, там Алена подобно е писала, както и други хора, ако искаш погледни. Аз следя темата и мога да обобщя, че си струва на 100 % при коректно извършена процедура. Щом имаш торбички и паднал клепач, вероятно си за оперативна долна и горна блефаропластика, казвам вероятно, защото не сме виждали снимки. Знам, че отдавна търсиш нещо за хлътването, всички търсим, но няма да стане с мезотерапии, каквито и да са те. Няма смисъл да се залъгваме. И ако някой на 20-30 години се е повлиял с едно хубаво освежаване на околоочната зона с мезо, то на 35-50 години това няма да е така. Ако си склонна да ходиш постоянно по козметични процедури със студена плазма, разни апаратни, ултразвук, йонофорези, серумчета, Дерма Пен, ако слагаш бустери и мезо по протокол ще имаш подобрение на околоочната зона. Но подобрение.

# 178
  • в 1001-та нощ
Видях отзив, питам дали и други хора са правили, както и всякакви идеи на тема очи, изключвайки филър.
Въпрос към Алена, струва ли си оперативната блефаропластика, защото после видях, че си правила и неоперативна? Благодаря предварително.

Струва си на 1000%

Оперативната блефаропластика изрязва излишната кожа - при мен около 1 см във външните ъгли. Изрязаното е, като триъгълник и 1 см е едната страна на триъгълника. Също се отстраняват мазнини, които са се спуснали от към челото и са се депозирали под веждата и тежат. Един мускул се повдига и зашива по-нагоре за един хрущял към слепоочието. Не се получава котешка форма, отваря се окото, но формата се запазва.

Реално има шев, кройка, реконструкция, но нищо за саниране на кожата.

При неоперативната блефаропластика - грижата е за кожата. Като да се сравняват оперативен лифтинг и CO2 лазер. Всяко има своята роля и значение, но не са алтернативи или заместващо се една друга процедура - допълват се.

За да бъде по-дълготраен ефекта от оперативната процедура, е хубаво да се грижим за кожата. При мен за сега всичко е ОК.

# 179
Дами, здравейте. Абсолютен новак съм, нямам представа нито коя процедура как се казва, нито какви серуми за какво се използват. Ще помоля за съвет
Имам подобно на това отпускане на кожата

Каква процедура ми е необходима? И къде в Пловдив мога да я извърша?

Общи условия

Активация на акаунт