Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 098
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • в голямото село
Не съм посещавала Дерма акт от миналата година. Ботоксът цяло лице е 1000 лв, Anguishedа любимия ми Радиес не виждам. Не го предлагат ли вече, или?

# 151
Не го предлагат.Имало проблем с доставките и засега го няма в промото.За съжаление доста неща са извън промото:

# 152
Момичета, някой слагал ли е Aquashine или Sunekos?
Аз март си слагах aquashine btx. Много ми хареса ефектът, есента пак мисля да правя.

# 153
Здравейте, момичета. На снимката са устните ми.(леко настрани е снимката).  Много си ги харесвам като форма, контур, но като че ли искам да са една идея по-сочни. Според вас имам ли нужда от филър? Много ме е страх, защото формата ми е супер, просто искам леееко освежаване и свежест. Разбира се, не искам да си личи, че нещо ми е правено.
Скрит текст:

# 154
Нямаш нужда. Според мен филърът винаги личи. От опит го казвам.

# 155
Страхотни са ти устните. Няма смисъл да залиташ по модата.

# 156
Перфектни са👍.Не пипай нищо по тях повече.

# 157
  • Sofia
Здравейте, момичета.  Изкушавам се да запазя час за процедура в Дерма Акт. Но се колебая коя: имам по тежка кожа, изразени назолабиални и лицето ми е по- овално. Имах консултация във В Дерм, но не ми препоръчват филъри, защото може още повече да увисне кожата. Препоръчаха ми Морфеус, но пък от темите тук, не виждам много доволни. Сега чета за HIFU и Maximus и се чудя особено за HIFu. Някой правил ли е? Препоръки за друга процедура

# 158
Биоревитализиращ филър, но не са на промо в Дерма.

# 159
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета.  Изкушавам се да запазя час за процедура в Дерма Акт. Но се колебая коя: имам по тежка кожа, изразени назолабиални и лицето ми е по- овално. Имах консултация във В Дерм, но не ми препоръчват филъри, защото може още повече да увисне кожата. Препоръчаха ми Морфеус, но пък от темите тук, не виждам много доволни. Сега чета за HIFU и Maximus и се чудя особено за HIFu. Някой правил ли е? Препоръки за друга процедура

Няма ли опция да се консултираш с лекар и той да препоръча?

# 160
  • Sofia
Здравейте, момичета.  Изкушавам се да запазя час за процедура в Дерма Акт. Но се колебая коя: имам по тежка кожа, изразени назолабиални и лицето ми е по- овално. Имах консултация във В Дерм, но не ми препоръчват филъри, защото може още повече да увисне кожата. Препоръчаха ми Морфеус, но пък от темите тук, не виждам много доволни. Сега чета за HIFU и Maximus и се чудя особено за HIFu. Някой правил ли е? Препоръки за друга процедура

Няма ли опция да се консултираш с лекар и той да препоръча?

От В Дерм казват, че само Морфеус. Притеснява ме, че от това, което съм чела тук, като инфо, кожата се възстановява по-бавно, има следи от процедурата месеци след нея. Аз имам срещи с клиенти ежедневно и не мога да си позволя да изглеждам със следи от убождания и тн( по това, което четох)

# 161
От промоциите на Дерма акт мисля да си платя CO2 и един скинбустер RRS Long Lasting.

# 162
СО2 влиза ли, аз не го видях?

# 163
СО2 влиза ли, аз не го видях?

Да, ето тук са добре описани всичките https://derma-act.bg/golyamoto-lyatno-namalenie-e-tuk/

# 164
Да, уж четох, но ми убягнало, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт