Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 072
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте
За хлътване под очите и освежаване на зоната ми беше препоръчано Juvelook.
Не съм искала филър ,пак и лекара не го препоръчва също.
Може ли отзиви за Juvelook от дамите който са слагали.едба процедура ли се прави или повече.и колко време се очаква да продължи ефекта?

# 136
Здравейте. Някой скоро поставял ли си е ботокс в Дерма акт ? Беше писано по- назад за някаква кофти партида  и информативно питам , за да знам дали няма отново някакъв проблем. Благодаря

# 137
И аз искам да питам дали имате отзиви от клиника Infinity?
Имат доста агресивна промоция за премахване на капиляри по краката и зная че пак се появяват ,но наистина трябва да направя нещо.

Ако знаете някое друго място в София, ще се радвам на препоръки.
Благодаря.

А, и друго да споделя. През февруари си бях сложила Хармоника при Ванеска, който продукт остана като бучки в бузите, бях качвала снимки... и ефекта не беше нищо да подчертая положително. Бучките почти изчезнаха. Все пак се абсорбират. До два месеца мисля, че няма да ги има.

# 138
Здравейте
Може ли отзиви за Juvelook от дамите който са слагали.едба процедура ли се прави или повече.и колко време се очаква да продължи ефекта?
Имам три процедури с Juvelook. Първата беше през март, после май и една сега през юли. Много се повлияха очите, имам час за септември пак. Аз съм с дълбоки хлътвания и тъмни кръгове и ще трябва да го правя това докато не се заличат напълно. Но пак казвам, видимо  е подобрението. След м.09 ще мина на по-дълги периоди.
Имам и две Хармоники слагани през два месеца, доволна съм, освежена без напомпване, нямам неравности или други проблеми.

# 139
На Дерма.акт ботоксът вече си е ок.

# 140
Здравейте
Имам три процедури с Juvelook. Първата беше през март, после май и една сега през юли. Много се повлияха очите, имам час за септември пак. Аз съм с дълбоки хлътвания и тъмни кръгове и ще трябва да го правя това докато не се заличат напълно. Но пак казвам, видимо  е подобрението. След м.09 ще мина на по-дълги периоди.
Имам и две Хармоники слагани през два месеца, доволна съм, освежена без напомпване, нямам неравности или други проблеми.
Бихте ли споделили при кой правихте процедурите?

# 141
Слагах ботокс март месец в Дерма акт, за сега още ме държи.
Във вторник направих RRS HA Long Lasting, все още имам подутини тук-там, но докторката ме предупреди, че може да отнеме 3-4 дни да се разнесат.
И аз имам капиляри за махане по краката, но докторката каза да направя първо консултация със съдов хирург, която още не съм направила, оставям го за студените месеци.

# 142
Някой с отзиви за Нехиалуроновият филър Sculptra поставен в шията?

# 143
Пациент съм на д-р Ванеска

# 144
Здравейте, за първи път сложих ботокс на чело и гневна на 01.06 тази година. На 15.06 бях пак за лека корекция над едното око. Бях много доволна, но вече, няма и два месеца по-късно, мимиките ми почти не са ограничени. Все още си личи, че имам, но мисля, че не е както беше преди 20 дни да кажем. Нормално ли е за месец и половина да започне вече да се разгражда? Лекарката ми каза, че мога да поставя пак половин година след първата.

# 145
И при мен така се получи последният път.Месец след ретуш имах нелека мимика.Sad

# 146
Момичета, някой слагал ли е Aquashine или Sunekos?

# 147
Здравейте, какво е мнението ви за ботокс в тези жеги и 2 седмици преди море? Определено имам нужда да подновя, но тази година закъснях.

# 148
Здравейте, какво е мнението ви за ботокс в тези жеги и 2 седмици преди море? Определено имам нужда да подновя, но тази година закъснях.
Лятото и особено в такива горещини ботокса е безсмислен

# 149
Дерма акт пуснаха прИмоцията - 50%:)

Общи условия

Активация на акаунт