Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 058
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Абсолютно съм съгласна и с голям интерес съм чела всичките ти публикации в блога ти, Алена!Намирам ги за полезни заради задълбоченото проучване на темите и подкрепата им с личния ти опит.Просто реагирах на това, че взимането на добавки е отговорен и не безобиден акт, особено когато е насочен пряко някой хормон.
А иначе за вариантите за извеждането на естроген от тъканите има вече доста и достъпна информация и тя все повече е по посока холистичен подход и цялостен лайфстайл.

# 121
Здравейте, има ли някой, който е имал засегнат нерв след процедура? Правих мезо с колагенов коктейл в зоната на челото и вече 5 дни след процедурата имам неприятно усещане на изтръпване в дясната страна на главата в посока ухото. Чудя се дали е възможно да са ми засегнали нерв или по-скоро причината за дискомфортът е някъде другаде.

# 122
mimietka
Да случи ми се и на мен след мезотерапия съчетана с карбокситерапия. След направената карбокситерапия докторката трябваше да ми каже да не затоплям мястото и да полагам по-специални грижи и половината част на лицето започна да ми изтръпва. Аз бях гледала едно предаване с известна личност където казваше, че има засегнат нерв на лицето и прилага някакъв вид рехабилитации и вече е добре. На мен ми мина в последствие след три-четири месеца, почти не съм правила нищо, докато си взема час за лекар, че то където съм няма в много скоро време и си мина от само себе си. Мисля, че един-два пъти масаж на ден може да ти се отрази добре все пак попитай на място където си правила мезотерапията какво да правиш . Пак да кажа, мисля, че се оправя с точкови масажи и някаква рехабилитация. Виж по-точно в нета. Но препоръчително е все пак да се консултираш и с по-вещо лице.

# 123
Мерси. Опитах да се консултирам, но според нея няма как да е от процедурата. Може би трябва да отида директно на невролог или да изчакам още малко. Минали са 5 дни след мезото.

# 124
Привет😊 Извинявам се, че нахлувам в темата, но знам, че тука ще получа отговор. На 04.07. си сложих 1 мл. филър под очите на марка Teoxane-Teosyal PureSense Redensity 2 пише на паспорта, който ми дадоха и 1 мл. Ами не знам как, но аз не виждам никакъв ефект. Или аз съм имала нереални очаквания!? Аз мислех, че бръчките под очите ще ми се поне малко по изгладят, но нищо от това не се случи и не виждам какъв е тогава ефекта. Явно аз имам погрешно мислене за какво е филъра. Отбелязано е, че е за пачи крак и слъзен канал. И мисълта ми е възможно ли е да нищо не се случва?

# 125
Ефектът се вижда веднага още на стола. 1 мл общо или по 1 на всяка страна? То не изпъва бръчките, ако са сериозни, а попълва хлътнало

# 126
Ефектът се вижда веднага още на стола. 1 мл общо или по 1 на всяка страна? То не изпъва бръчките, ако са сериозни, а попълва хлътнало
Предполагам е 1 мл общо. Моята кожа там е изключително тънка. Ами нямам някакви бръчки кратери, но като фини линии и ме дразнят. И не знам как съм разбрала, че с такъв филър ще се по изгладят. Досега съм слагала само ботокс.
А колко време след такава процедура може да се сложи ботокс?

# 127
Предполагам е 1 мл общо. Моята кожа там е изключително тънка. Ами нямам някакви бръчки кратери, но като фини линии и ме дразнят. И не знам как съм разбрала, че с такъв филър ще се по изгладят. Досега съм слагала само ботокс.
А колко време след такава процедура може да се сложи ботокс?
Ботокс може да сложите веднага, филъра няма да изглади бръчките.

# 128
Някой слагал ли си е филър при д-р Денислав Даниелов? В инстаграм от снимките му устните изглеждат доста добре.

# 129
Чудя се дали само аз забелязвам такова нещо - след третата процедура лазерен рисърфисинг, която беше през май, още забелязвам точици като вдлъбнатини, все едно решетката от лазера - като много миниатюрни порички, разпределени правилно в редове и колонки... кога ще спре да се забелязва това нещо 🧐 аз много старателно не пропускам слънцезащита, а и не е оцветяване, а като релеф седи...

# 130
  • в 1001-та нощ
И други са споделяли. Това е доста време. По добре се кобсултирай. Аз бих включила добавки, мезо, центела.

# 131
Благодаря за отговорите😊 Явно не съм знаела точно, но във всеки случай не съм доволна за съжаление от филъра. Че и още си имам синьо, което очаквах, но не че ще е толкова време. Може пък с времето да ми хареса.

# 132
Здравейте ! Някой правил ли процедури с Hiemt pro и има ли ефект ??

# 133
През август дали ще има пак намаление в Дерма акт?

# 134
Готвят се май, вчера имаха качено стори в Инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт