Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 138
  • 742
  •   3
Отговори
# 195
Първо неоперативна, после оперативна Simple Smile.
Мисля, че беше обратното- първо оперативна...

# 196
И продължава да прави неоперативна, за да поддържа кожата.

# 197
  • в 1001-та нощ
Да, точно така - правих неоперативната - преди 5-6 години, при мен беше много инвазивна и имаше доста осезаем ефект с години. Оперативната е кардинално решение. Може би в тази тема писах - изряза се доста кожа, премахване на мазнини, повдигане на мускула. След това правих неоперативната, но в доста лека форма, не като първия път - като грижа за кожата.

Ефектът от оперативната е супер, налице си е при мен на 100%. Може би има по-бързо връщане в изх. положение - ако няма грижа за кожата, ако не са стопени мазнините, които се спускат от челото и натискат кожата надолу, както и ако не е правен номера с мускула. При мен има "лифтинг" подкожно и кожата е  редуцирана. Няма как да се върна в изходно положение толкова бързо.

Неоперативната бих правила през няколко години в леката форма - именно, като грижа за кожата, както се прави CO2.

# 198
Карма, аз също не виждам защо искаш корекция около очите, нямаш излишна кожа, според мен са много красиви.

# 199
Момичета, следвам д-р Войнов в Инстаграм. Публикувал е temporal browlift. Някой има ли опит с такъв? Доколкото разбирам е по-лека процедура от ендоскопския лифтинг на веждите и засяга най-вече външната им част.

# 200
Както сте на тази тема, да попитам неоперативна блефаро и плазма БТ едно и също нещо ли са? Благодаря!

# 201
  • Варна
Кармакома ти нямаш нужда нито от оперативна, нито от неоперативна блефаропластика. Никакъв паднал клепач или торбички. За около очите, щом не искаш филър, изредих вариантите малко по - горе, почвай интензивна поддръжка, мезота и процедури в салон. Прекрасни очи Heart

# 202
  • в 1001-та нощ
Както сте на тази тема, да попитам неоперативна блефаро и плазма БТ едно и също нещо ли са? Благодаря!

Plasma BT е машина,  с която може да се направи неоперативна блефаропластика,  както и други процедури. Но не навсякъде ползват Plasma BT за неоперативна блефаропластика  👌

# 203
  • при Arctic Monkeys
Благодаря за отговорите, много сте мили. Понякога човек се сдухва и има нужда от страничен поглед и съвет.

# 204
Карма, няма какво да се сдухваш. Специално край очите от нищо нямаш нужда. За блефаро трябва да има излишна кожа, увисване, затискане на окото чак, твоето е перфектно отворено. Като толкова ти се иска нещо да правиш - мацни един коректор отдолу и толкоз.

# 205
  • Sunshine state
Подкрепям мненията - само коректор отдолу и нямаш нужда от нищо друго. ❤

# 206
  • София...........
karmacoma, Уникални очи!!!, не ги пипай засега

# 207
Правила съм два пъти филър под очите Реденсити 2,при Ванеска, отрази ми се чудесно, вече 3години държи.Ако се престанеш,пробвай,но само при нея

# 208
Здравейте, момичета! Възползвах се от промоцията в Дерма Акт и взех дермаабразио и мезотерапия на RRS HA SKIN RELAX with BoNtA 568 Тонизираща. Запазих тези двете тъй като от дерматоложката ми знам че ефекта от мезотерапията е още по-добър ако лицето се почисти преди това. От клиниката казаха, че даже може да ги направят в 2 ден, но на мен ми се вижда твърде hard. И още нещо трябва ли да си избереш специалиста, който да ги направи и ако да кой бихте ми препоръчали?
Много благодаря!
П. С. Съвсем нова съм в тези процедури, единствено преди време съм си правила някой друг пилинг.

# 209
Може двете в един ден, не са хард въобще.
За мезото не е нужно кожата да е чиста.Ако направите сега, вземете си предплатете общо 3, за да има ефект дългосрочно за кожата.

Общи условия

Активация на акаунт