Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Привет, дами😊Преди двайсетина дни питах какво съм трябвала да очаквам от хиларуонов филър под очите, понеже си мислех, че ще ми позапълни малко фините линии. Разбрах от вас, че не е затова. Обаче от първия момент виждах, че нещо не е наред и не ми харесва. В Плевен го правих и не знам кой дявол ме накара да не си изчакам като се върна тука при моя си доктор при , който слагам само ботокс, но съм супер доволна. Та като ме види някой ме пита какво ми е, че съм като подута. Та отидох си аз при доктора и разбира се веднага каза, че е лошо поставен филъра, трябвало е дълбоко, а е повърхностно и че трябва да се разгради със специален серум . Обаче той ще идва пак след едно 2 месеца и тогава ще разбие тия топки ужасни. Та питането ми е, мога ли аз да правя нещо вкъщи да бих по разбила подутото, че е много грозно. Иде ми да напиша лоша рецензия на страницата на докторката, защото явно не умее да слага такъв филър.

# 211
Топло, процедури като лазери, хайду, радиочестота ги стопяват.Но няма смисъл щом ще разграждатв.

# 212
Bambi2009, майка ми ходи на такива процедури в Плевен. Бихте ли споделили името на лекаря, за да й кажа да има едно на ум

# 213
Момичета, мезотерапията има ли някакви странични ефекти? Прехвърлих 30-те и искам нещо освежаващо да направя. Имам тежичка кожа склонна към акне, правила съм си само микронидлинг за вдлъбнати белези, но като ефект имаше едва доловимо заглаждане. Изобщо не искам да слагам филъри, ботокс и т.н. И за това се спрях на мезотерапия, като най-безвредна и естествена. Такава ли е? Ако реша,мисля Дерма Вита да посетя.

# 214
  • в 1001-та нощ
Може да има реакция, разбира се. Най-безопасно е PRF без обогатяване - изцяло автоложна процедура  👌

# 215
Моля, за информация за Хармоника. Интересува ме как се поставя, с канюла ли? Правят ли се масажи след това? Какъв е крайният резултат, който се получава. Също така ме интересува има ли недоволни и защо.

# 216
Моля, за информация за Хармоника. Интересува ме как се поставя, с канюла ли? Правят ли се масажи след това? Какъв е крайният резултат, който се получава. Също така ме интересува има ли недоволни и защо.

С канюла, без необходимост от масажи, без синин и отоци. Много ми освежи лицето без да го прави изкуствено и напомпано. Имам 2*1мл през месец

# 217
Може да има реакция, разбира се. Най-безопасно е PRF без обогатяване - изцяло автоложна процедура  👌
Много Благодаря! Само в Skinline ли се предлага? На други места виждам само PRP

# 218
КЪДИ, много благодаря! Точно това исках да чуя 😁

# 219
КЪДИ при кой лекар?

# 220
д-р Ванеска

# 221
Здравейте, момичета Simple Smile От известно време чета темата и благодаря на всички, които споделят тук. Аз съм слагала филър и ботокс във времето и винаги съм била доволна. Сега обаче гушката ми ми изважда очите и искам да направя някаква корекция. Докторката, при която ходя ми предлага конци, но изчитайки инфото тук, нещо не се навивам - хем боляло, хем нямало голям ефект (поне с такова убеждение оставам от тези, които са споделяли, че са слагали конци). Прилагам снимки как изглеждам в профил и как бих искала да изглеждам (на втората снимка съм издърпала гушката с пръста ми и търся подобен ефект).
Много бих искала да ми кажете каква процедура би била подходяща за прибиране на гушката ? Само да вметна, че нямам много мазнина в тази част, имам като отпусната кожа,  и мускула , който е под брадичката ми е отпуснат, а  като се смея става много напрегнат (не знам как да го обясня) .
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 20:28 от pitan4ica

# 222
Момичета , може ли отзиви за лазер genesis като ефект и възстановителен период ? 😘

# 223
И моята гушка издиша.Сложих Радиес онзи ден, ще добавя нов скоро, който вече
ще е за долна част на лицето , за да дърпаме тази кожа.Ще се работи на “ветрило” в долна част на лицето, откъдето идва отускането.Около ушите най-вече.

# 224
ДХЗ, ще очаквам да споделиш после.И при мен се оформя този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт