Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • при Arctic Monkeys
До момичетата от Варна: имате ли мнение за тази клиника? https://drdiclinic.com/
Преди малко ги гледах и аз. Никъде не видях имена на лекари, които работят там.

# 331
Здравейте! Аз се обръщам към всички, ако някой сподели мнение и опит по въпроса и всичко каквото знае..
Преди цели 2 години направих глупостта да си поставя филър под очите (слъзната падина) при един много ПРЕХВАЛЕН хирург д-р Николов във Варна. Той работи и по другите градове до колкото знам. Искам да Ви кажа, че се получи нещо ужасно и ако можех да върна времето назад никога нямаше да си го причиня.
Сега вече съм по-компетентна и разбрах, че това е изключително опасна и рискована процедура, но при вече свършена беля искам да се оттърва от този филър. Очевидно и въпросният хирург не си е свършил работата както трябва..
В момента сенките под очите ми изглеждат още по-зле, защото се получи така наречения ефект “Тиндал”. Филърът прозира, очертан е и има синкав цвят. Причината за това е, че просто самият филър не е бил подходящ за тази цел и май количеството е дошло в повече.
Много моля някой да ми препоръча наистина добър специалист, с когото мога да се консултирам и да попитам евентуално за хиалуронидаза.
Ще бъда благодарна!

# 332
Какъв беше филърът? Може да се консултирате с д р Ванеска

# 333
Какъв беше филърът? Може да се консултирате с д р Ванеска

Изобщо нямам идея и спомен името на филъра. Ще потърся информация за докторката, благодаря!

# 334
  • при Arctic Monkeys
За първи път чувам за такъв лекар във Варна. Явно го е сложил повърхностно.

# 335
Момичета, а след Радиес на шия според вас кога мога да правя други процедури/ мезотерапия, IPL , лазер/? Ще питам и доки като се видим, но ми е интересно за да си набележа следващите стъпки.

# 336
Ванеска е доста добра и ще се справи, но за мен най-добрата е Валянова, която всъщност обучи Ванеска. Просто има повече опит с всякакви случаи...

# 337
При мен точно Ванеска преди няколко години не постави никак добре Реденсити 2 под очите.
Няколко лекари бяха категорични в това мнение, накрая ме убедиха и се съгласих да бъде разграден (доста добре се получи).

# 338
Да, аз се интересувам от вливките, но не намирамникакви отзиви.
До момичетата от Варна: имате ли мнение за тази клиника? https://drdiclinic.com/
Преди малко ги гледах и аз. Никъде не видях имена на лекари, които работят там.

# 339
При мен точно Ванеска преди няколко години не постави никак добре Реденсити 2 под очите.
Няколко лекари бяха категорични в това мнение, накрая ме убедиха и се съгласих да бъде разграден (доста добре се получи).

На Вас кой и къде ви го разгради? В гр. Варна или друг град?

# 340
В София, д-р Георгиевски.
За Варна нямам никаква информация, съжалявам.

# 341
Здравейте, моля за съвет - дали да си правя мезо/скинбустър сега, преди море, или да го оставя за след морето? Има ли някакво значение всъщност?
Хубава вечер на всички!

# 342

На Вас кой и къде ви го разгради? В гр. Варна или друг град?

За Варна препоръчвам др Савченко в естемед, който съм пратила всеки остава доволен. Тя е истински лекар, а не козметолог с дипломки на стената.

# 343
  • софия
Момичета да попитам за стягане на лице ,бръчки и разширени пори кое е по-добре СО2 или Морфеус ?Закупих от промоцията на Дерма Акт СО2,но се чудя дали да не доплатя и да сменя ,ако е възможно😊.

# 344
Момичета, колко процедури трябва да направя за напукани кръвоносни съдове по лицето, за да има ефект? Някой правил ли е тази процедура в Дерма Акт?

Общи условия

Активация на акаунт