Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Аз знам, че Сейфа не се слага под очи.Да не е е бил Рестилейн?

Saypha Volume, пак беше в промоция тогава.
Волюм абсурд да са сложили под очи.Може би в скули да е било.

# 361
Аз знам, че Сейфа не се слага под очи.Да не е е бил Рестилейн?

Saypha Volume, пак беше в промоция тогава.
Волюм абсурд да са сложили под очи.Може би в скули да е било.

В случая е сложен и в скули и под очи. Мога да ви пусна мейл с потвърждение на поръчката на 2 броя saypha volume.

КPP, и ретинола (даже третиноин) и пептидите, слънцезащитата, диетата, спорта... всичко е в действие. И аз съм в клуба на 30+ Wink. RRS наистина ми звучи доста интересно и подходящо за мне, ще се запозная по детайлно. Благодаря отново. Като клиника и инжектор, бихте ли споделили мнения?

# 362
През какъв период от време се слага rrs , още се чудя един или два броя да взема ?

# 363
Здравейте, записах си час за консултация, но все пак да питам и вас за насоки. Какви процедури бихте ми препоръчали за изглаждане на кожата и освежаване. На 32г съм, без ботокс и филъри, без финансово ограничение.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 20:44 от hoaxy

# 364
Antoaneta, аз ходя в Дерма акт, при д-р Хаджийска.

# 365
Момичета, този RRS на промоция ли е сега? Колко пари е и колко мл?
Аз от сейфа скинбустер никакъв ефект не видях, но от Рестилайна съм супер доволна( скинбустера)

# 366
RRS има ли различни търговски наименования,в смисъл колагено-стимулатор ли се води,не е филър да разбирам?Елансе,Скулптура от същия вид ли са-чувала съм,че стимулират произв-то на колаген и ефектът е видим по-осезаемо след време и държи до 1-2 г в зависимост от кожата и т.н.

# 367
И аз това щях да питам - скулптрата каква разлика има с рестилайн, RRS и тн?

# 368
Здравейте, дами❤ включвам се в темата с въпрос, тъй като съм доста боса в козметичните процедури.. и ви моля за съвет 🙃 Преди 4 месеца си направих липосукция на двойната брадичка с надеждата, че ще видя една хубава линия на челюстта, но уви, явно имам в повече кожа. Искам само да отбележа, че съм доста слаба 😁 не са ми проблем килограмите. Винаги съм била слаба и винаги с висната брадичка 😫 сега съм много объркана какво да предприема за стягането на тази кожа. Не искам операция, не искам филъри, искам просто друго решение. Четох за hifu за стягане, но и доста негативни отзиви, попадна ми онда за тази зона, а днес ми предложиха да опитам с Venus legacy в един дерматологичен център. Много съм объркана, дори не успях да разбера след броя процедури, колко е дълготраен резултатът и каква е подръжката. Според вашия опит кое би било най- добре за стягане на тази зона?
Предварително благодаря за съветите ви🥰

# 369
  • София
rrs long lasting не е като sculptra- между бустер и филър е, има хидратиращо действие и може много леко да даде плътност при млади кожи.
А sculptra- имате ли вече натрупани впечатления? Прави ми впечатление че др Трендафилова я препоръчва нон стоп и дори вече не предлагат radiesse в дерма акт. Мисля че и тя има някаква отстъпка сега

# 370
RRS Longlasting има и колагенстимулиращи свойства. Това е основното предимство. Когато се инжектира, дава обем, като с филър, но някак е по-мек и естествен, като в същото време стимулира организмът да създава колаген и съответно този обем, който е създал RRS да се създаде и замести сам със собствения колаген (не знам дали обясних разбираемо). Също така, супер много уплътнява кожата. При мен в комбинация с Juvenus и Morpheus направо върши чудеса.
Цената му сега е 250 лв и е 3 мл.

Аз сега си взех пакет Harmonica и Volite и ще слагам на шия, може и на лицето малко. Ще го правя вместо Juvenus, за да видим кое от двете работи по-добре при мен. Въобще - аз изцяло се отказах от филърите и мисля занапред да действам само с Morpheus, RRS (като има нещо да се запълва хлътнало (при мен винаги има)), Juvenus или Harmonica и тук таме някой бустер, е - и ботокс (няма как без него) и естествено - ретинол, киселини и хидратация (медните пептиди на мен ми дават страхотен стягащ ефект, препоръчвам).
По тенденциите, които наблюдавам, а и новостите - филърите май ще са предпочитани най-вече при по-възрастни лица и то при хора, които не са правили поддръжка и превенция (над 50). Иначе преди това, ако се започне рано с колагенстимулиращите препарати и лазерите, съм убедена, че може и никога да не се налага да се поставя филър в лицето. Генерално - върви се към превенция, а не поправка на щетите, което много ме радва, пък още повече ме радва, че аз започнах рано с превенцията (тук таме с някои грешки, които вече са поправени Simple Smile )

# 371
КРР, кои медни пептиди ползваш/препоръчваш?

# 372
The Ordinary много ги харесвам

# 373
The Ordinary много ги харесвам

А къде ги вмъкваш пептидите в грижата? Аз ползвам киселина примерно неделя и четвъртък вечер, ретиноид на The Ordinary понеделник и петък и другите дни хидратация.

И Морфеус на кои части правиш и с какво мога да го допълня/мезотерапия или нещо друго/? На шия съм слагала преди месец Радиес, но ми се ще и нещо друго допълващо да сложа и там.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 21:35 от grosdanat

# 374
KPP каква е цената на пакета Harmonica и Volite?

Общи условия

Активация на акаунт