Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 86 274
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Може ли отзиви за поставяне на хиалуронов филър за оформяне на брадичка?

Обмислям тези месеци да си направя процедурата, но не знам дали е по добре да използвам мек или по твърд филър, както и според вас трябва ли да търся специалист който само това прави или мога да се доверя на лекарката, която ми прави устните?

Вие при кого сте си правили брадичка и с какъв филър, колко време е ефекта?

# 451
Твърд, само твърд.Аз съм слагала два пъти.Обсъдете с лекаря си каква Ви е идеята за брадичка.

# 452
Момичета, може ли малко съдействие. Както съм писала вече, начинаеща съм в процедури, различни от обикновено почистване на лице. Искам да си взема някакви процедури от промоцията на дерма акт, за хидратиране и подхранване на лицето след лятото и морето. Мисля за мезотерапия, например RRS Hyalift хидробаланс и Proactive биоревитализация. Добре ли съм се насочила или друго е по-добре? Ако има значение, със себореен дерматид съм.

# 453
Ми за проблемна кожа ме знам.Аз бих записала час за консултация, на която да се реши какво е добре и да се направи на момента.Вижте за свободни часове с някой лекар до края на месеца.

# 454
Може ли отзиви за поставяне на хиалуронов филър за оформяне на брадичка?

Обмислям тези месеци да си направя процедурата, но не знам дали е по добре да използвам мек или по твърд филър, както и според вас трябва ли да търся специалист който само това прави или мога да се доверя на лекарката, която ми прави устните?

Вие при кого сте си правили брадичка и с какъв филър, колко време е ефекта?
Аз скоро ще поставям филър в брадичка и ще се включа с отзиви. Избрала съм Sypha.

# 455
Сейфа не е мн ок за брадичка- мек е и бързо ще се махне.

# 456
Имате ли наблюдения за добър лекар в Пловдив който да поставя филър в назобиалните бръчки и на какви цени се работи

# 457
дъщеря ми има Сейфа в брадичка от три години и не е мръднал.

# 458
То е индивидуално, но наблюденията ми и мнението на лекарите това сочат.

# 459
А, за устни, дали е подходящ?

# 460
Да, става, макар лекарите са предпочитат по-меки и пластични продукти.Но аз с него не съм имала проблем,(слагала съм 1мл само), но не съм голям критерий.

# 461
А, за устни, дали е подходящ?
Със Сейфа в устните съм ,два пъти слагах през 6 месеца-твърд ми е и повече не бих сложила.Изобщо не си ги чувствам .Иначе е траен .Но ще го сменя с Револакс.

# 462
Здравейте. Може ли да ми кажете каква процедура е необходима за повдигане на бузите (ако има такава, защото не разбирам). Не съм на супер много години, но винаги лицето ми е било отпуснато...
И такава за дълбоки бразди под очите. Като се усмихна много личат.

# 463
Със Сейфа в устните съм ,два пъти слагах през 6 месеца-твърд ми е и повече не бих сложила.Изобщо не си ги чувствам .Иначе е траен .Но ще го сменя с Револакс.
[/quote]
Значи по-добре да си остана с Restylane.

# 464
Аз Сейфа имам само 1мл сложен на 2 пути.Нито го усещах твърд, нито нещо ми имаше на устните.Последващото слагане беше след година и половина- Рестилейн.С него имах драми.Така че
пак индивидуално.Мои приятелки слагат Сейфа и са ок.Но лекарите предпочитат меки филъри.

Общи условия

Активация на акаунт