Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 86 203
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Жаки, wow, супер изглеждаш, браво! Мотивиращо ми звучи това, което казваш за фейс йогата. Ако имаш някаква бърза насока за нея, ще съм благодарна да споделиш тук или на ЛС!

# 481
Жаки, страхотна си!
Може ли по-подробно да споделиш рутината си - кога, с какво, как?
И йогата за лице също с линкове, ако може.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 09:12 от Nikitali

# 482
Ела, спирам трета ни го заменя с Ретинол.
Редувам през вечер Ретинол и крема на Меди пийл. По подробно:
Значи- двойно измиване с олио и гел с неутрално ПХ, нианцинамид серум 10-% на лице, около очите Матриксил и на Ести околоочен серум и същия крем. На лицето което е наред Ретинола или избелващия крем. Преди лягане слагам върху тях оризова нощна маска корейска на Косарекс е мисля. Това е вечер. На шията мажа всичко което и на лице!
Сутрин измивам само с вода, на суха кожа витамин Ц изчаквам, пръскам с мист за кожа( може розова вода) много леко, слагам серум хиалуронова киселина, после ампулата Центела, после хидратиращ крем. Около очите пак Матриксил и крем околоочен на Кларинс (червена опаковка анти ейдж.) слънцезащита винаги и навсякъде! Тази на Естидерм бори и старите петна.

Веднъж седмично червения пилинг на дъ Ординари , в ден без ретинол!
Това е моята рутина.
Йога за лице поне 5-6 дни седмично.
Като два дни е дългата 25 Мин, другите избирам по късите.
Пия по 1 чаша вино или 50 гр Джин лятото. Не съм пушач, мога 1-2 да ударя с кафето, но мога и седмици без. Лягам в 22-22.30, става. В 5.30-6 макс. Пия много вода и зелен и джинджифилов чай, по Зоната се храня сега с много зарзват, риба, яйца, от млечните скир и извара, толерирам ги аз не ми пречат.
Това е общо взето. Йога за тяло 6 дни седмично, плюс от 2 месеца фитенс, щото гравитацията не прощава 🤣😂🏋♀🏋♀🏋♀

Давала съм линове, но ето пак, аз с тази жена правя за лице:

https://youtu.be/nXd1KlP_4Qw?si=7qScOXTKpnHBhiIS

Не вярвах че някога ще се отърва от петната, но ето чудо! Simple Smile
Пия и това за пигментация и антиоксидант:

Ники, прекрасна си!

# 483
Жаки, супер си. Би ли споделила какъв ретинол и какъв трет използваш?
Относно йогата си мисля, че помага при определени лица, например на такова със загуба на обем не мисля, че ще помогне.

# 484
Здравейте,
Бих искала да коригирам устни и нос с филър. За Варна става въпрос. Някакви препоръки?

Тина от Варна. Потърси в инстаграм

# 485
На Медика 8 Ретинол, Аерол е трета.
Ако мускулите на лицето са тонизирани няма да се свлича лицето, то от там идва загубата на обем.
Аз съм за ако е нужно леко да се сложи.
За себе си предпочитам да махам не да слагам:) Демек като има достатъчно свободна кожа ще лягам за лифтинг.
Дотогава нещо леко мезо, скинбустер, СО2 ако имам кога и челото ботокс,  макар че там имам мн ядове със свличане.  За Скулптра се чудя, но ме е страх сякаш.

# 486
Жаки, изтървах снимките. Ако не е много нахално, може ли на лични? Аз правя йога и масажи на лице, но не съм редовна. Имам нужда от мотивация Pensive

Аз също смятам да направя оперативен лифтинг като му дойде времето, но не мисля да чакам да стана на 60 и лицето ми да увисне до коленете. Консултирах се с моя пластичен хирург, но тя каза, че в момента е безсмислено, ще дам много пари, а ефектът ще е минимален.
Иначе мисля да си подновщ ботокса през септември. Слагах за първи път февруари на гневна бръчка, ефектът беше поразителен. Гледам че вече ме е отпуснало, но ще изчакам още малко.
Слагам и по малко филър в устните и това е.

Интересувам се за лип лифт, имам насрочен час за консултация през септември с лекарят, който е пионер в тази област. Ще видя какво ще ми каже. Смятам, че късото разстояние между носа и устата много подмладява лицето и придава някак по-момичешки вид.

# 487
Babri, ако е удобно да попитам с кой ще се консултирате за липлифт? Преди една дама беше писала в темата, че е правила май при Георгиев и беше доволна. Аз имам нужда и умувам да го направя с повторна ринопластика в Турция, че и това се налага. Но само мисли за сега ...

# 488
Babri, ако е удобно да попитам с кой ще се консултирате за липлифт? Преди една дама беше писала в темата, че е правила май при Георгиев и беше доволна. Аз имам нужда и умувам да го направя с повторна ринопластика в Турция, че и това се налага. Но само мисли за сега ...

Аз съм в Канада, лекарят е в Щатите, казва се Miguel Mascaro.
Ще дам отзив  след консултацията. Аз нямам много голямо разстояние, но искам да го намаля.

# 489
Жаки, дай да видя това, по което цялата тема въздиша и завижда благородно!

# 490
Мари, нищо няма за завиждане бе, просто преборих петаната. Не е да кажеш да съм станала на 20😅😂😂

# 491
Скромна, та скромна.Лъже- то хубава жена, то хубава кожа, то хубава усмивка, то хубаво излъчване.
На 20 не, но на 30 като нищо.

# 492
От теб толкова секс лъха, що се прайш на скромна и честна!

# 493
Давайте нещо друго, наистина ми става неудобно.
Благодаря за милите думи❤

Ще ми се да пия колаген малко, някой може ли да ми препоръча проверен?

# 494
Жаки, пусни за още два часа да видим красота. 😍

Ако поръчваш от iherb, аз последно взимам от този колаген.
https://de.iherb.com/pr/sports-research-collagen-beauty-complex- … 5-oz-163-g/101533
Открих го случайно, като специално търсех рибен за по-добро усвояване, защото ноктите ми бяха ужасни. Буквално за една седмица се оправиха с него. Разтваря се добре, няма вкус, действа. Като бях при Ванеска тя пък искаше да ѝ го пратя, защото с канюлата усети много нов колаген и кожата ми била като „бисквитка”, хрупало от новия колаген.

Общи условия

Активация на акаунт