Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Да ви кажа, че малко съм разочарована от промоциите на Дерма Акт. Края на август се обадих да си запазя час за закупена от мен мезотерапия и ми предложиха първи свободен час на 21.09 следобед. Записах го, въпреки че часа ми беше рисков, понеже е в работно време, но след това ми се наложи смяна. Обадих се преди 4-5 дни и ми казаха, че тези промоции, не можело да бъдат във всеки час, който си поискам и не искали да правят промени. Накрая ми го промениха за 25.09, но все пак не мисля, че е коректно да си предлагат само часовете, които явно са им слаби, за да можеш да си използваш ваучера. Какво от това, като сме закупили услугата на промоция. А за избор на лекар - нямаш право на такъв.Надявам се всички да са свестни там.

# 616
  • София
Да ви кажа, че малко съм разочарована от промоциите на Дерма Акт. Края на август се обадих да си запазя час за закупена от мен мезотерапия и ми предложиха първи свободен час на 21.09 следобед. Записах го, въпреки че часа ми беше рисков, понеже е в работно време, но след това ми се наложи смяна. Обадих се преди 4-5 дни и ми казаха, че тези промоции, не можело да бъдат във всеки час, който си поискам и не искали да правят промени. Накрая ми го промениха за 25.09, но все пак не мисля, че е коректно да си предлагат само часовете, които явно са им слаби, за да можеш да си използваш ваучера. Какво от това, като сме закупили услугата на промоция. А за избор на лекар - нямаш право на такъв.Надявам се всички да са свестни там.
Това е доста странно, никога не съм имала случай, в който да ми кажат, че не може да си избера доктор или трябва да отида в специфичен час, който е само за процедури, закупени на промоция.

# 617
  • Sofia, BG
Здравейте,

Не съм много наясно с козметичните процедури и те са толкова много, че ми е трудно да се ориентирам - някой може ли да сподели опит с проблем с торбички под очите, които не са просто подпухване, а мастни натрупвания. Винаги съм ги имала, но когато станах на 40+ ми придават уморен вид и ме състаряват. Според вас липолитичните препарати като десофейс или акваликс/ белкира дали могат да се приложат в подобна зона? Какви други опции са възможни (без операция) за премахване на мазнини в тази област? Ще съм благодарна ако споделите опит или познания, благодаря 😊

# 618
Това е доста странно, никога не съм имала случай, в който да ми кажат, че не може да си избера доктор или трябва да отида в специфичен час, който е само за процедури, закупени на промоция.
Да, и аз бях леко шокирана. Някой друг, който е записал час вече от промоциите, дали са му казали същото? На мен при първия час не ми казаха нищо, но при желанието за смяна ми казаха.

# 619
Аз изявих желание само да ми дадат час през уикенда, че тогава съм по-свободна, съответно ми дадоха час през уикенда.

# 620
Аз заявих и определен специалист за инжекционна процедура. Най-вероятно щях да спретна голям скандал ако ми бяха заявили, че не мога да избирам, кой да ми боде лицето…

# 621
  • София
При тази конкуренция от дерматологични клиники, според мен, въобще не е добра идея подобно отношение към клиента.

# 622
Аз заявих и определен специалист за инжекционна процедура. Най-вероятно щях да спретна голям скандал ако ми бяха заявили, че не мога да избирам, кой да ми боде лицето…
Не са ми казвали, че не мога да избирам човек, но при положение, че ми смениха часа за 25.09 като единствена възможност, не виждам как можех да имам избор за лекар. Има ли лекари, на които не бихте се доверили в студиото да ви направят мезотерапия? Може ли да имам страничен ефект?

# 623
При кой лекар дадоха час, поне да Ви успокоим.Аз не съм била при всички там, но би трябвало с мезотерапия да няма проблем.

# 624
Едва ли ще има проблем за една мезотерапия. Мисля, че всички са достатъчно добри професионалисти и биха се справили с тази процедура. Не се притеснявайте.

# 625
При мен няма такова нещо с промоциите в Дерма акт, аз си избирам часовете и лекаря. Даже няколко часа вече ги смених и то в последния момент и изобщо и не са мрънкали.

Иначе, сега като си правя сметка, и аз давам около 2500-3000 на година за поддръжка. За мен това е нормална сума - 250 лв на месец. Толкова струва една терапия при козметик. Хайде 2 да са. Но нямат ефекта, който дава поддръжката с естетична дерматология.

# 626
Здравейте. Записвам се с 2 въпроса - дали някой е махал кондилом на горен клепач, каква е манипулацията и къде сте я правили? Мисля да питам офталмоложката от клиника Пашев, но споделен предишен опит би ми бил полезен. Вторият ми въпрос е свързан с блефаропластика - боли ли много, как протича възстановяването и на колко години я направихте?

# 627
Момичета, имам нужда от съживяване на кожата след лятото.Дали с Juvederm Volite ще постигна хидратация, уплътняване на кожата и лек лифтинг?Или пък Restylane Vital?Не искам изразени обеми.

# 628
Около 2000 на година давам досега.За ботокс 1-2 пъти годишно, Радиес и някой филър в лицето, още един за брадичката, устни.Инцидентно правя нещо за шията или СО2.Така може и да е 2500лв.
ДХЗ, какъв CO2 правиш? Много се навивам, но нямам възможност за да отсъствам от работа за възстановяване. Само лятото, но пък тогава не се прави. При него има ли радиочестота, че от нея ме е страх, слабо ми е лицето, тънка кожа и от последното отслабване/3-4 кг/ си оказа влияние.

# 629
Повърхностен беше последният път, става за пред хора, но се вижда, че
нещо има на кожата на лицето.При него няма RF, има изгаряне на кожата, така че да произведе нов колаген.Но моето лице е плътно и ако има загуба на обеми, то няма как да го установя.

Общи условия

Активация на акаунт