Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 71 477
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 1 035
Еми по някоя куриерска фирма. Ама ще ви излезе колкото да си купите три нови прахосмукачки.

# 1 036
  • Бургас
поискайте половината и с тези пари си е ремонтирайте тук

# 1 037
  • Бургас
Здравейте!
Купих си прахосмукачка от АшАлиекспрес, която дава грешка. Не работи! Писах им, искаха снинки, видео и така нататък,  сега искат да заменят продукта,  но искат развалената прахосмукачка.  Как мога да им я пратя?
Пуснете рефунд за дефектна стока,приложете видео,снимки и не искайте цялата сума.Не се разправяйте с продавача,направо диспут.

# 1 038
Здравейте!
Купих си прахосмукачка от АшАлиекспрес, която дава грешка. Не работи! Писах им, искаха снинки, видео и така нататък,  сега искат да заменят продукта,  но искат развалената прахосмукачка.  Как мога да им я пратя?
Пуснете рефунд за дефектна стока,приложете видео,снимки и не искайте цялата сума.Не се разправяйте с продавача,направо диспут.
Да ама ми изтече времето за диспут  Sad

# 1 039
Пийте една студена вода и друг път не поръчвайте скъпи неща от Алиекспрес.

# 1 040
Здравейте, пазарувате ли с Coins? Някой знае ли как да стигна до Coin super discounts и въобще дали съществува? Или е достъпна само при разпродажби.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 22:26 от 2300

# 1 041
Да, пазарувам с монети.
Стига се като се отвори страницата с монети. Там малко по долу има линк към супер отстъпките.
Скрит текст:

# 1 042
На мен като вляза в Алито и ми предлагат страничка с продукти с отстъпки от тези коинс. Но са ми някакви жълти стотинки, та не се възползвам.
Друго ми прави впечатление и много ме ядосва: пише безплатна доставка, а като сложиш артикула в количката и иска още продукти да добавиш, за да се активизира. Обикновено лимита е 18лв.

# 1 043
Отстъпките с монетите са безполезни, те са залъгалка да се прекарва повече време в сайта.

# 1 044
Здравейте! Последната ми поръчка е от 2018г. и съм забравил какво означават статусите при доставка. Сега чакам една поръчка направена на 31.07. В сайта пише очаквана дата за доставка 18.08, а в приложението 10.08. Прикачвам снимка, ако някой може да ми обясни какво означава. В България ли е вече?

# 1 045
Здравейте! Последната ми поръчка е от 2018г. и съм забравил какво означават статусите при доставка. Сега чакам една поръчка направена на 31.07. В сайта пише очаквана дата за доставка 18.08, а в приложението 10.08. Прикачвам снимка, ако някой може да ми обясни какво означава. В България ли е вече?

Не е в България до 2 седмици ще пристигне. И да беше в България не виждам какво ще се промени, отгоре пише срок, чакате си го. Ако на 29.08 я няма тогава може да се погледне какво става.

# 1 046
Имам една пратка с номер завършващ на HU, която от 19 юли е със статус
Delivery update
Arrived at local delivery center
Jul 19, 15:26 (GMT+3)
Трябва ли да я чакам още или да ходя да я търся в пощата или някъде другаде?

# 1 047
  • Бургас
отивай - това значи че на 19 юли е в бг. и до 2-3 дена да е в клона ти, по празниците повечко

# 1 048
Здравейте! Колко време макс сте чакали за пратка след като вече е в БГ?
Моята се доставя с expressone, но от 1ви август ми стои:
В склад на ExpressOne
СОФИЯ - Главен ЛЦ | СОФИЯ

Не знам дали да изчакам още или да звъня да си я търся?

# 1 049
  • до най-прекрасния мъж
Излезе ли със Статус, че е в Главен ЛЦ София, то на следващият ден е в базата в Пловдив и на по-следващия вече е в офис, готова за получаване.
Аз бих си я потърсила.

Общи условия

Активация на акаунт